Selkäryhmä

SELKÄRYHMÄ joka toinen sunnuntai Kellon Corella: Hinta 29,90 €/kk ( Yhteensä 10 yhteistreeniä 5kk aikana, kokonaishinta 149,50€. Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 10x kortilla tai jäsenkortilla) 
Kesto 5kk, 10 yhteistreeniä joka toinen sunnuntai klo 10.45-11.45

Veloitukseton henkilökohtainen aloitushaastattelu puhelimitse!
Selkäryhmä on tarkoitettu henkilöille jotka kärsivät selkävaivoista siinä määrin, että eivät uskalla tulla yksin salille treenaamaan. Jos selkä oikkuilee, on äärimmäisen tärkeää että koko keho on voimakas ja ryhti hyvä. Aina löytyy liikkeitä, joita voi tehdä – ne vain pitää osata valita oikein ja tehdä oikealla tekniikalla. Ryhmälle laaditaan ohjelma, jossa liikkeet eivät ärsytä selkää, mutta vahvistavat keskikehoa, jalkoja ja ylävartaloa parantaen ryhtiä ja sitä kautta selän toimintaa. Liikkeet voidaan myös skaalata helpoista vaativampiin: tarkoituksena se, että jokainen pystyy tekemään omaa kuntotasoaan kehittävän ohjelman.
Treeni tehdään yhteisharjoituksissa kuntopiirityyppisenä niin, että teemaa pystytään vaihtamaan eri treenikerroille tarpeen mukaan. Ryhmäläiset saavat myös neuvot aerobisen kunnon kehittämistä varten. Venyttelyyn käytetään riittävästi aikaa jota ryhmäläiset osaavat huolehtia itse äärimmäisen tärkeästä liikkuvuudesta. Psyykkiselle hyvinvoinnille liikkuminen on tärkeää, ja vertaisryhmän tuki auttaa asiaa monen kohdalla.

Valmentaja: Tiina Ruokojärvi

Mukaan mahtuu 4-6 hlö


x {{ error }}

Täytä alla oleva lomake ja paina lähetä-nappia:

{{ survey.settings.thankYouMessage }} Kiitos, lomake on otettu onnistuneesti vastaan!