AJANKOHTAISTA HEINÄKUUSSA!

COREN ASIAKASPALVELU PALVELEE HEINÄKUUSSA KELLOSSA JA HAUKIPUTAALLA!

TILAA BETTERBODIES / GASP TREENIVAATTEITA!
Seuraava Better Bodies/ Gasp- tilaus tehdään ti 17.7.2018. Tutustu tuotteisiin ja lähetä tilauksesi (tuote, koko, väri) sähköpostilla liikuntakeskus@lkcore.fi tai jätä tilaus Coren aspaan . Tilatessasi tuotteet Coren kautta, säästät postimaksut. Lisäksi, jos olet jäsen, saat kanta-asiakaspäivänä tuotteiden ovh hinnasta – 20 % alennuksen!

KANTA-ASIAKASPÄIVÄ JÄSENILLE  ke 18.7.2018
Etupäivät, jolloin liikuntaväline, -vaate ja lisäravinnehankintoja voi tehdä ovh -20% hintaan. Ennakkovaraus: voit varata tuotteita myyntipisteestä. Varattu tuote tulee noutaa ja maksaa Kanta-asiakaspäivänä. Ennakkovarauksella varmistat, että saat haluamasi tuotteen etupäivänä. Ennakkotilaus: voit ennakkotilata tuotteita sähköpostilla liikuntakeskus@lkcore.fi. Tilauksen tehdään viikkoa ennen kanta-asiakaspäivää. Tilattu tuote tulee noutaa ja maksaa Kanta-asiakaspäivänä. Mikäli tuote ei ehdi saapua, voit siitä huolimatta maksaa tuotteen kanta-asiakaspäivänä etuhintaan. Ilmoitamme tuotteen saapumisesta txt. Huomioithan, että tuotteet kannattaa tilata hyvissäajoin, sillä toimitusajat vaihtelevat n. 5 pvä-2 vko. Myyntipisteestä: voit ostaa tuotteita Kellon ja Haukiputaan toimipisteistä asiakaspalvelun aukioloaikana. Kellon toimipisteen jäsenet voivat tehdä hankintoja myös Haukiputaan toimipisteessä ja Haukiputaan jäsenet Kellossa. Huom! Varaus/tilaus on sitova ostopäätös. Noutamattomat tuotteet veloitetaan e-laskulla normaalihintaisina. Edustatko / jälleenmyytkö terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita? Varaa oma esittelypöytä kanta-asiakaspäiville sp. sanna@lkcore.fi tai p. 0400-979789

SPECIAALIPERJANTAI JÄSENILLE 20.7.2018
Heinäkuun SpeciaaliPerjantaina lähdemme jäsenien kanssa pyöräretkelle Nallikariin! Startti Kellon Coren pihasta klo 12.00. Saavulle Nallikariin klo 13.00 mennessä. Vauhti on meillä rauhallinen ja etenemme pyöräteitä pitkin. Perillä Nallikarissa alkaa vapaa-aika: nurmikkovenyttely, uinti, kahvit, eväät, jäätelöä… 🙂 Kotimatkalle lähdemme klo 14.00 ja perillä Corella olemme klo 15.00 mennessä. Ilmoittaudu mukaan!