AJANKOHTAISTA MAALISKUUSSA 2018!

KELLO
– Kellon toimipisteen keväässä on paljon tarjontaa niin ryhmäliikuntasaleissa kuin kuntosalinkin puolella. Maanantain Fustra-liiketestit jatkuvat maaliskuussakin, viikoittain mukaan mahtuu 4 henkilöä ja käynti on veloitukseton. Seuraava Ic Maraton on sunnuntaina 18.3.2018.  (Lisätiedot alempana)

HAUKIPUDAS
– Haukiputaan toimipisteessä kevät jatkuu vilkkaasti. Maaliskuun ajan maanantai-iltaa piristää uudet lajituttavuudet Strong By Zumba sekä Bodybalance! Perjantai-illoissa puolestaan vierailee vielä maaliskuun ajan Sannan ohjaama IC Suomipop sisäpyöräily. Sunnuntai-iltojen vaihtuvilla tuntipaikoilla ohjaavat tunteja, 18.3 Sanna ja 25.3 Sanna

LUKKOPAININ JA BRASILIALAISEN JUJUTSUN STARTTI/PERUSTEKNIIKKATUNNIT TIISTAISIN!

Lukkopaini on kamppailulaji, jossa päämääränä on hallita vastustajaa pystyssä tai matossa ilman lyöntejä erilaisten käsi- ja jalkalukkojen sekä kuristusten avulla. Lajin perustan muodostavat pystypaini, mattopaini, nivellukot ja kuristukset. Harjoituksiin kuuluvat erilaiset kaadot, maahanviennit ja oman position parantaminen. Laji on monipuolinen, sillä siinä yhdistyvät kaikkien matto-ottelua sisältävien kamppailulajien tekniikat. Muista lajeista lukkopaini muistuttaa eniten brasilialaista jujutsua. Suurimman eron lajien välille luo käytettävä varustus. Lukkopainissa käytetään yleisesti shortseja ja paitaa, kun taas BJJ:ssä käytetään lajiin tarkoitettua pukua. Tällöin erilaisten otteiden saaminen ja käyttäminen on lajien kesken huomattavan erilaista. Lajit kuitenkin tukevat toisiaan samankaltaisten tekniikoiden ansiosta. Brasilialainen jujutsu BJJ sai alkunsa brasilialaisen Gracie-suvun kehittämänä. Keskeinen idea oli luoda itsepuolustusmuoto, jolla pienempi tai heikompi ihminen voi selviytyä lähikamppailussa isokokoista vastustajan kanssa. BJJ on kamppailu- ja itsepuolustuslaji, joka ammentaa piirteensä japanilaisista perinteisistä lajeista kuten jujutsusta ja judosta.
Näitä sisarlajeja pääset treenaamaan Coressa! Treeneihin kannattaa varata t-paita ja shortsit, joissa ei ole taskuja tai vetoketjuja. Mikäli innostut lajin harrastamisesta, voit halutessasi hankkia puvun myöhemmin. Suositeltavaa on, että jokainen osallistuja huolehtii hyvin hygieniastaan. Hyväntuoksuisen treenikaverin kanssa on mukava painia. Kynnet kannattaa leikata lyhyeksi ja korut/lävistykset ottaa pois.

ALOITA STARTTITUNNILTA, joita pidetään Kellossa tiistaisin klo 18.00-19.30. Voit tulla mukaan milloin vain. Myös muut osallistujat ovat lajiin tutustujia!

Starttitunti koostuu kolmesta 30min osiosta:
1) Lämmittely: liikkuvuus, lajin-omainen liikkuvuus & lihaskunto,
2) Tekniikka: perustekniikkadrillit
3) Sparraus
Starttitunti aiheet vaihtuvat viikoittain 4 viikon jaksoissa:
1) Pystypaini
2) Päältäkontrollointi
3) Altakontrollointi/ pakeneminen
4) Selkä hyökkäys ja puolustus
Kun olet osallistunut starttitunneille, voit jatkaa myös lajin muille viikkotunneille. Lukkopaini/BJJ sopii niin nuorille kuin ikuisillekkin!

KOPPAVUORO
Kevätkauden aikana (tammi-touko) on myös pienten vauvojen vanhemmilla mahdollisuus tulla treenaamaan Liikuntakeskus Coreen määriteltyinä aikoina niin, että vauva on mukana. Sisäänpääsy tapahtuu omalla jäsen- tai 10x kortilla. Kulkukortille voi ladata myös 1 käyntikerran ennakkoon. Huomioitavaa on, että vauvojen tulee olla vanhemman treenin ajan kopassa. Liikuntakeskuksessa on samanaikaisesti myös muita käyttäjiä, tämäkin kannattaa huomioida. Koppavuoroja on Kellon toimipisteessä ma, ke ja pe klo 12-14 ja Haukiputaalla ti ja to klo 12-14. Mikäli vuorot toimivat hyvin ja tälle palvelulle on kysyntää, harkitsemme ilman muuta jatkoa myös kevätkauden jälkeenkin!

FUSTRA LIIKETESTI
Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä on mahdollisuus käydä Fustra – liiketestissä veloituksetta maanantaisin klo 18.30 -19.00 välisenä aikana. Testin eri liikkeiden avulla perehdytään kehon lihaskireyksiin, liikkuvuuteen, ryhtiin ja lihasepätasapainoon. Testi ei ole kuntotesti. Tarjoamme veloituksettoman liiketestimahdollisuuden kaikille, eli osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla liikuntakorttia Coreen. Ilmoittaudu varaamalla paikka p. 044-5545787 tai ajanvarausjärjestelmässä. Huomioithan, että liiketestipaikkoja on viikoittain neljä. Valmentajana Fustra-ohjaaja Jarkko Juntunen!

TILAA BETTERBODIES / GASP TREENIVAATTEITA!
Seuraava Better Bodies/ Gasp- tilaus tehdään 14.3.2018. Tutustu tuotteisiin ja lähetä tilauksesi (tuote, koko, väri) sähköpostilla katri@lkcore.fi tai jätä tilaus Coren aspaan . Tilatessasi tuotteet Coren kautta, säästät postimaksut. Lisäksi, jos olet jäsen, saat kanta-asiakaspäivänä tuotteiden ovh hinnasta – 20 % alennuksen!

HYVÄNTEKEÄISYYS SISÄPYÖRÄILYMARATON la 17.3.2018
Lauantaina 17.3. ajetaan hyväntekeväisyys sisäpyöräilymaraton Team Rynkeby God Morgon Oulun johdolla. Mukaan mahtuu joukkueen lisäksi 20 nopeinta. Maraton on neljä tuntia pitkä ja osallistumismaksu tiimin ulkopuolisilta on 20 €. Tätäkin suuremman summan saa toki halutessaan joukkueelle lahjoittaa. Osallistujilta ei vaadita Liikuntakeskus Coren asiakkuutta.
Team Rynkeby – God Morgon tukee vakavasti sairaita lapsia kaikissa Pohjoismaissa. Suomessa Team Rynkeby – God Morgon tukee kahta kohdetta: Aamu Säätiötä ja Sylva ry:tä. Suomessa lahjoitetaan 70 %:a kerätyistä varoista Aamu Säätiölle lasten syövän tutkimukseen ja hoitojen kehittämiseen ja 30 %:a Sylva ry:lle lasten ja perheiden psykososiaaliseen tukemiseen. Myös tämän Maratonin tuotto menee 100 % lyhentämättömänä sairaiden lasten tukemiseen. Tehdään yhdessä hyvää! Ilmoittaudu mukaan katri@lkcore.fi. Maksu suoritetaan käteisellä Team Rynkeby – God Morgon Oulun keräyslippaaseen ko. päivänä.

SISÄPYÖRÄILYMARATON KELLON JÄSENILLE  su 18.3.2018
Vuoden 2018 kolmas sisäpyöräilymaraton on 2,5h pitkä pyöräily. Kuukausittain poljettava jäsenmaraton pitenee jokaiselle kerralle 30minuutilla niin, että toukokuun viimeinen maraton on kestoltaan 3,5h !

KANTA-ASIAKASPÄIVÄ JÄSENILLE  ke 21.3.2018
Etupäivät, jolloin liikuntaväline, -vaate ja lisäravinnehankintoja voi tehdä ovh -20% hintaan. Ennakkovaraus: voit varata tuotteita myyntipisteestä. Varattu tuote tulee noutaa ja maksaa Kanta-asiakaspäivänä. Ennakkovarauksella varmistat, että saat haluamasi tuotteen etupäivänä. Ennakkotilaus: voit ennakkotilata tuotteita sähköpostilla katri@lkcore.fi. Tilattu tuote tulee noutaa ja maksaa Kanta-asiakaspäivänä. Mikäli tuote ei ehdi saapua, voit siitä huolimatta maksaa tuotteen kanta-asiakaspäivänä etuhintaan. Ilmoitamme tuotteen saapumisesta txt. Huomioithan, että tuotteet kannattaa tilata hyvissäajoin, sillä toimitusajat vaihtelevat n. 5 pvä-2 vko. Myyntipisteestä: voit ostaa tuotteita Kellon ja Haukiputaan toimipisteistä asiakaspalvelun aukioloaikana. Kellon toimipisteen jäsenet voivat tehdä hankintoja myös Haukiputaan toimipisteessä ja Haukiputaan jäsenet Kellossa. Huom! Varaus/tilaus on sitova ostopäätös. Noutamattomat tuotteet veloitetaan e-laskulla normaalihintaisina.
Edustatko / jälleenmyytkö terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita? Varaa oma esittelypöytä kanta-asiakaspäiville sp. sanna@lkcore.fi tai p. 0400-979789

SEURAAVA SELKÄRYHMÄ ALKAA 25.3.2018!
Selkäryhmä on tarkoitettu henkilöille jotka kärsivät selkävaivoista siinä määrin, että eivät uskalla tulla yksin salille treenaamaan.
Jos selkä oikkuilee, on äärimmäisen tärkeää että koko keho on voimakas ja ryhti hyvä. Aina löytyy liikkeitä, joita voi tehdä – ne vain pitää osata valita oikein ja tehdä oikealla tekniikalla. Ryhmälle laaditaan ohjelma, jossa liikkeet eivät ärsytä selkää, mutta vahvistavat keskikehoa, jalkoja ja ylävartaloa parantaen ryhtiä ja sitä kautta selän toimintaa. Liikkeet voidaan myös skaalata helpoista vaativampiin: tarkoituksena se, että jokainen pystyy tekemään omaa kuntotasoaan kehittävän ohjelman. Treeni tehdään yhteisharjoituksissa kuntopiirityyppisenä niin, että teemaa pystytään vaihtamaan eri treenikerroille tarpeen mukaan. Ryhmäläiset saavat myös neuvot aerobisen kunnon kehittämistä varten. Venyttelyyn käytetään riittävästi aikaa jota ryhmäläiset osaavat huolehtia itse äärimmäisen tärkeästä liikkuvuudesta. Psyykkiselle hyvinvoinnille liikkuminen on tärkeää, ja vertaisryhmän tuki auttaa asiaa monen kohdalla. Hinta 29,90€/kk ( Yhteensä 6 yhteistreeniä 3k aikana, kokonaishinta 89,70€) Veloitukseton henkilökohtainen aloitushaastattelu!