AJANKOHTAISTA TOUKOKUUSSA!

HELATORSTAI

ENSIMMÄISET PERSONAL TRAINERIT ALOITTAVAT VALMENNUKSET CORESSA

Liikuntakeskus Core Kello avaa ovensa kaikille Personal trainereille kesän 2018 ajaksi! Näinollen kenellä tahansa Personal trainerilla on mahdollisuus tulla veloituksetta Kellon Coren kuntosalille ohjaamaan/ valmentamaan omia yksilöasiakkaitaan. Vain asiakas maksaa käynnistä: vaihtoehtona ovat kertamaksu, 10x kortti, viikkokortti, tutustumisjäsenyys tai jäsenyys. Kyseinen palvelukokeilu koskee yksilövalmennuksia ja on voimassa aikavälillä 04/2018 – 08/2018.

Haluaisitko hyödyntää etua ja valmentaa omia asiakkaitasi Kellon Corella? Ota meihin yhteyttä sähköpostitse sanna@lkcore.fi tai katri@lkcore.fi, niin kerromme tarkemmin. Valmentamaan pääset yhteydenoton jälkeen heti huhtikuun alusta alkaen. Käytössäsi on myös valmentajien yhteinen työ/asiakastapaamishuone 🙂

TILAA BETTERBODIES / GASP TREENIVAATTEITA!
Seuraava Better Bodies/ Gasp- tilaus tehdään ti 8.5.2018. Tutustu tuotteisiin ja lähetä tilauksesi (tuote, koko, väri) sähköpostilla liikuntakeskus@lkcore.fi tai jätä tilaus Coren aspaan . Tilatessasi tuotteet Coren kautta, säästät postimaksut. Lisäksi, jos olet jäsen, saat kanta-asiakaspäivänä tuotteiden ovh hinnasta – 20 % alennuksen!

SISÄPYÖRÄILYMARATON KELLON JÄSENILLE  to 10.5.2018 klo 10.00-13.30
Vuoden 2018 viides sisäpyöräilymaraton on 3,5h pitkä- kolmen ohjaajan ohjaama sisäpyöräily

KANTA-ASIAKASPÄIVÄ JÄSENILLE  ke 16.5.2018
Etupäivät, jolloin liikuntaväline, -vaate ja lisäravinnehankintoja voi tehdä ovh -20% hintaan. Ennakkovaraus: voit varata tuotteita myyntipisteestä. Varattu tuote tulee noutaa ja maksaa Kanta-asiakaspäivänä. Ennakkovarauksella varmistat, että saat haluamasi tuotteen etupäivänä. Ennakkotilaus: voit ennakkotilata tuotteita sähköpostilla liikuntakeskus@lkcore.fi. Tilauksen tehdään viikkoa ennen kanta-asiakaspäivää. Tilattu tuote tulee noutaa ja maksaa Kanta-asiakaspäivänä. Mikäli tuote ei ehdi saapua, voit siitä huolimatta maksaa tuotteen kanta-asiakaspäivänä etuhintaan. Ilmoitamme tuotteen saapumisesta txt. Huomioithan, että tuotteet kannattaa tilata hyvissäajoin, sillä toimitusajat vaihtelevat n. 5 pvä-2 vko. Myyntipisteestä: voit ostaa tuotteita Kellon ja Haukiputaan toimipisteistä asiakaspalvelun aukioloaikana. Kellon toimipisteen jäsenet voivat tehdä hankintoja myös Haukiputaan toimipisteessä ja Haukiputaan jäsenet Kellossa. Huom! Varaus/tilaus on sitova ostopäätös. Noutamattomat tuotteet veloitetaan e-laskulla normaalihintaisina. Edustatko / jälleenmyytkö terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita? Varaa oma esittelypöytä kanta-asiakaspäiville sp. sanna@lkcore.fi tai p. 0400-979789

PERJANTAISPECIAALI ALKAA!   pe 18.5.2018 klo 18.00-20.00
Uusi ryhmäliikuntatapahtuma jäsenille Kellossa! PerjantaiSpeciaalin teema vaihtuu kerta toisensa jälkeen, toukokuun teema on Les Mills Mix!
Huom! Ensimmäiselle PerjantaiSpeciaalille toivotamme tervetulleeksi MYÖS Haukiputaan jäsenet!

KOPPAVUORO
Kevätkauden aikana (tammi-touko) on myös pienten vauvojen vanhemmilla mahdollisuus tulla treenaamaan Liikuntakeskus Coreen määriteltyinä aikoina niin, että vauva on mukana. Sisäänpääsy tapahtuu omalla jäsen- tai 10x kortilla. Kulkukortille voi ladata myös 1 käyntikerran ennakkoon. Huomioitavaa on, että vauvojen tulee olla vanhemman treenin ajan kopassa. Liikuntakeskuksessa on samanaikaisesti myös muita käyttäjiä, tämäkin kannattaa huomioida. Koppavuoroja on Kellon toimipisteessä ma, ke ja pe klo 12-14 ja Haukiputaalla ti ja to klo 12-14. Mikäli vuorot toimivat hyvin ja tälle palvelulle on kysyntää, harkitsemme ilman muuta jatkoa myös kevätkauden jälkeenkin!

ZUMBA ALKAA! Tanssikenkien yhteistilaus:

Kenkien hinta on 91,90€/pr. Ilmoita tilauksesi (väri ja koko) sp. sanna@lkcore.fi
Yhteistilaus tehdään seuraavista malleista: