Hei!
Nimeni on Anne. Olen suorittanut Virpinimen liikuntaopistossa Liikunnan ammattitutkinnon. Lisäksi olen Personal Trainer ja hyvinvointi- sekä kuntosalivalmentaja. Teen töitä myös ryhmäliikuntaohjaajana: minut voi nähdä ohjaamassa mm. kuntopiiriä ja kuntonyrkkeilyä.

Omaan vahvan ja monipuolisen liikuntataustan. Joukkuevoimistelu oli päälaji nuoruudessa, siinä sivussa tanssin monipuolisesti, välillä yleisurheilin ja pelasin pesäpalloa. Kymmenen vuotta sitten hurahdin ryhmäliikuntaan ja kuntosali harjoitteluun. Monipuolinen kuntosaliharjoittelu kuuluu edelleen useana päivänä viikossa omaan harjoitteluohjelmaani.

Olen hyvin arjen läheinen, kolmen lapsen äitinä ymmärrän työn ja perhe-elämän tuomat arjen yhteensovittamisen haasteet. Valmentajana vaadin silti asiakkailta paljon, asiakkaalla itsellä täytyy olla motivaatio tehdä muutos, minä autan.  Mottoni on: ”Elämäntapamuutos, oman elämäsi ehdoilla.”

Minä tarjoan Pt-palveluja, ravintoneuvontaa- ja valmennusta. Kuntosalin kiehtovaan maailmaan voit kanssani tutustua myös laatimillani kuntosaliohjelmilla tai -ohjausten kautta. Koen olevani valmentajana vahvimmillani kokonaisvaltaisessa elämäntapa muutoksessa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Personal training esitietolomake

  • Esim. millainen on päivärytmisi? Millaista työtä teet/kuuluuko työhösi näyttöpäätetyötä? Harrastatko arkiliikuntaa? Tupakoitko? Miten vietät vapaa-aikaasi?
  • Esim. Millaista liikuntaa olet harrastanut viimeisen puolen vuoden aikana ja kuinka usein. Jos et ole harrastanut liikuntaa mitkä ovat olleet suurimmat syyt liikkumattomuuteesi? Millaiseksi arvioisit oman kuntosi tason tällä hetkellä? Onko kuntosaliharjoittelu sinulle tuttua? Jos on, niin millaista harjoittelua olet tehnyt / teet?
  • Esim. mahdollisista sairauksista ja lääkityksistä, sekä seikoista, jotka voivat vaikuttaa valmennukseen. Onko sinulla liikerajoitteita tai muita ongelmia tuki- ja liikuntaelimistössä? Onko muita liikkumiseen vaikuttavia tekijöitä, joista valmentajan tulisi tietää?
  • Esim. arkiruokailu, viikonloppuruokailu, herkuttelu, alkoholin käyttö?
  • Kerro vapaasti mitä odotat valmennukselta ja millaisiin asioihin haluaisit kiinnittää huomiota.
  • Hyväksyn valmennusyhteistyöhön liittyvät tietosuojakäytänteet, joista tarkemmat tiedot löydän valmennuksen rekisteriselosteessa osoitteessa www.lkcore.fi/valmennus
  • Syötä luku väliltä 0 - 99.