CAT Rekisteriseloste

Liity CORE Athlete Teamiin!

  • Vuoden 2020 jäsenmaksu on 50€. Huom! Liity seuran jäseneksi jo nyt, saat loppuvuoden 2019 jäsenmaksun veloituksetta! Lähetä liittymislomake. Jäsenmaksulasku lähetetään sähköpostiisi. Tutustuthan rekisteriselosteeseen ohessa. Tervetuloa CORE Athlete Teamiin!

TULOSSA!
Lauantaina 14.12.2019 KARPPISTEN 10`TH PLANET LUKKOPAINISEMINAARI! Tuore ADCC pronssimitalisti, Elvira Karppinen ja hänen valmentajansa Lauri Karppinen tulevat joulukuussa vetämään seminaaria Ouluun Core Athlete Teamille ja CFO Grappling Teamille! Tänä vuonna maailmalla mm. Quintetissa ja ADCC:ssä Suomen historian ensimmäisenä MM-mitalistina menestystä niittänyt Elvira ja hänen valmentajapuolisonsa, maailmalla kovat näytöt antanut Lauri tulevat jälleen Ouluun jakamaan lukkopainitietouttaan. Molemmat Karppiset ovat mustalla vyöllä 10th Planet jiu-jitsussa Eddie Bravon alla, sekä myös mustalla vyöllä BJJ:ssä Magnus Hanssonin alla. Molemmat ovat todella pidettyjä valmentajia niin Suomessa kuin maailmallakin. Seminaari järjestetään yhteistyössä Core Athlete Teamin ja CFO Grappling Teamin kanssa. Puolet treeneistä käydään lauantaina Liikuntakeskus Coren tiloissa Kellossa ja puolet sunnuntaina Kickboxing Teamin tiloissa Oulun keskustassa. Treeniajat: lauantai 14.12. klo 15:00-17:00 & klo 18:00-20:00 Liikuntakeskus Core KELLO (Nikintie 1, Kello). Sunnuntai 15.12. klo 12:00-14:00 & klo 15:00-17:00 Kickboxing Team Oulu (Uusikatu 35, Oulu). Hinta Corella: Athlete Teamin jäsenet: 30 € (15 €/treeni). Muut: 50 € (25 €/treeni). Ilmoittautuminen on sitova ja osallistumismaksu laskutetaan viimeistään 7 pvä ilmoittautumisesta. Ilmoittautumismaksua ei palauteta mikäli estyt saapumasta paikalle, mutta osallistumispaikka voidaan siirtää ilmoittamallesi toiselle henkilölle. Osallistumispaikkoja on rajallisesti. Seminaari toteutuu minimiosallistujamäärän täyttyessä.

Ilmoittautuminen seminaariin

  • Täytä lomake ja paina "lähetä". Saat paluuviestinä vahvistuksen osallistumispaikasta. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Mikäli sinulla on kysyttävää, lähetäthän viestiä sanna@lkcore.fi