COREN ASIAKASMATKA LAS PALMASIIN!

GRAN CANARIAN LAS PALMASIIN!
Lähde meidän mukaan rentouttavalle matkalle Gran Canarialle, Las Palmasin lämpöön! Matkalla loman ohjelmaan sisältyy vapaavalintaisesti ohjattua liikuntaa. Matkanjohtajina ja ohjaajina Sanna ja Anne, jotka ohjaavat viikon aikana mm. vesijumppaa, kuntopiirejä ja tanssia!

MATKAN HINTA:
Matkan hinta: 1095,- eur/hlö kahden hengen huoneessa sis. All Inclusive. Apollomatkojen suorat lennot Oulusta.
Meno keskiviikkona 12.2.2020 Oulu – Las Palmas klo 9.55- 14.35
Paluu keskiviikkona 19.2.2020 Las Palmas – Oulu klo 15.35 – 00.05 +1

MAJOITUS:
HOTELLI Abora Interclub 4****
C/ Los Jazmines, 2
35100 San Agustin
Puh: +34 928 77 02 00

Sijainti: Etäisyys rannalle 800 m  Etäisyys keskustaan 1,5 km. Uima-altaiden lukumäärä: 5, Lastenallas, Lämmitetty allas
Tervetuloa hiljattain remontoituun Abora Interclubiin, joka sijaitsee San Agustinissa. All Inclusive sisältyy hintaan! Hiljattain remontoidussa Abora Interclubissa on useita allasalueita, joista infinity-allas on tarkoitettu vain aikuisille ja toinen sopii erityisesti lasten kanssa matkustaville. Maksuttomat aurinkotuolit ja -varjot. Pyyhkeet lisämaksua ja panttia vastaan. Altaat on lämmitetty vähintään +20 asteeseen (altaan lämpötila saattaa olla alhaisempi aamulla, illalla ja pilvisellä säällä). Hotellilla on buffetravintola sABOReA ja ruokanurkkaus Snack & Go, jossa tarjoillaan yksinkertaisia annoksia kuten pizzaa, hampurilaisia ja jälkiruokia. Aulassa on palvelupiste (24/7 by Abora), joka on avoinna vuorokauden ympäri ja täällä on saatavilla virvoitusjuomia, vettä, mehua, olutta,
sangriaa, kahvia ja voileipiä. Baari ja aulabaari. Tennis ja biljardi lisämaksusta. Paikallisliikennettä.

  • Aamiaispöytä ravintolassa sABOReA, klo 8.00-10.30.
  • Lounaspöytä ravintolassa sABOReA, klo 13.00-15.00.
  • Illallispöytä ravintolassa sABOReA, klo 18.00-21.30.
  • Välipaloja ja yksinkertaisia annoksia ruokanurkkauksessa Snack & Go, klo 11.00-23.00.
  • Juomia palvelupisteellä 24/7 by Abora, vuorokauden ympäri.
  • Rajoittamattomasti virvokkeita, kuten viiniä, olutta ja paikallisia juomia aulabaarissa, klo 18.00-23.00.

HINTAAN SISÄLTYY:
• Norwegian Air suorat edestakaiset lennot Oulu- Las Palmas -Oulu
• lentokenttäkuljetukset menopaluu
• matkatavarat lennolla: ruumaan 2 x 20kg ja käsimatkatavara 10 kg per hlö
• 7 yön majoitus jaetussa 2 hengen huoneessa, parveke
• All Inclusive matkan ajan, sis. ateriat ja juomat
• Sannan ja Annen ohjaamaa ryhmäliikuntaa viikon aikana erillisen aikataulun mukaan vapaavalintaisesti
• Apollomatkojen oppaan palvelut kohteessa

LISÄMAKSUSTA:
• Huone yhdelle, lisämaksusta +140€
• Apollomatkojen retkitarjonta
• Kanarialla peritään turistiveroa, joka on hotellista riippuen 0,50 – 4,00 euroa per huone per yö. Vero maksetaan paikan päällä hotellin vastaanottoon.

VASTUULLINEN MATKANJÄRJESTÄJÄ:
• Kyseessä on matkapaketti; vastuullinen matkanjärjestäjä on Apollomatkat. Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja sekä Apollomatkojen lisä- ja erityisehtoja sekä tässä tarjouksessa mainittuja maksu-, muutos- ja peruutusehtoja.

MAKSUEHDOT:
• Varausmaksu 150 eur/hlö erääntyy viikon kuluttua ilmoittautumisesta.
• Loppumaksu erääntyy 22.12. mennessä. Loppumaksun voi maksaa myös erissä sopimuksen mukaan.

ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT:
Matkamajakka Oy, puh. 010-3229210 tai heini.isoherranen@matkamajakka.fi
Sitovat ilmoittautumiset 11.11.2019 mennessä.
Toteutuakseen matka edellyttää minimissään 20 osallistujaa.

LOMALIIKUNTAA! OSALLISTUMINEN OMAN MAUN JA AIKATAULUN MUKAAN:
Ke 12.2.
Alueeseen tutustuminen, ei ohjattua liikuntaa

To 13.2.  
klo 8.00 Aamuvirkkujen lenkki (30 min) – Sanna, Anne
klo 8.30 Kuntopiiri (45 min) kuntosalilla tai viheriöllä – Anne
klo 12.00 Vesijumppa (30min) – Sanna
klo 18.00 Latin dancing (30 min) viheriöllä – Sanna
klo 18.30 Core vatsa-selkä (30 min) viheriöllä – Anne

Pe 14.2.
klo 8.00 Aamuvirkkujen lenkki (30 min) – Sanna, Anne
klo 8.30 Aamuinen Aurinkotervehdys (30 min) rannalla tai viheriöllä – Sanna, Anne
klo 12.00 Vesijumppa (30min) – Sanna
klo 18.00 Cirquit (45 min) viheriöllä – Anne

La 15.2.
klo 8.00 Aamuvirkkujen lenkki (30 min) – Sanna, Anne
klo 8.30 Kuntopiiri (45 min) kuntosalilla tai viheriöllä – Anne
klo 12.00 Vesijumppa (30min) – Sanna
Markkinat Inglesissä, ei iltaliikuntatuokiota

Su 16.2.
klo 9.00 Sauvakävely San Agustin- Faro Lighthouse majakka 8 km kesto 2h taso helppo- Sanna, Anne
klo 9.30 Sauvakävely Playa de las Ingles- Faro Lighthouse majakka 5-6km kesto 1,5h taso helppo- Sanna, Anne
klo 14.00 Vesijumppa (30min) – Sanna
klo 18.00 Toiminnallinen lihashuoltotuokio (30min) – Anne

Ma 17.2.  
klo 8.00 Aamuvirkkujen lenkki (30 min) – Sanna, Anne
klo 8.30 Aamuinen Aurinkotervehdys (30 min) rannalla tai viheriöllä – Sanna, Anne
klo 12.00 Vesijumppa (30min) – Sanna
klo 18.00 Cirquit (45 min) viheriöllä – Anne

Ti 18.2.  
klo 8.00 Aamuvirkkujen lenkki (30 min) – Sanna, Anne
klo 8.30 Kuntopiiri (45 min) kuntosalilla tai viheriöllä – Anne
klo 12.00 Vesijumppa (30min) Sanna
klo 18.00 Tennistuokio (60min)

Ke 19.2.
klo 8.00 Aamuvirkkujen lenkki (30 min) – Sanna, Anne

Huomioithan, että muutokset ovat mahdollisia!