JOULUPUU-KERÄYS Liikuntakeskus Coressa

Joulupuu-keräyksen ja hyväsydämisten ihmisten avulla myös lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin haastavassa tilanteessa olevat lapset ja nuoret voivat saada oman joululahjan

Joulu on aikaa, jolloin perheiden eriarvoisuus korostuu ja sosiaalitoimen asiakkaina olevat lapset/nuoret ovat uhassa jäädä ilman joululahjaa. Joulusta ulkopuolelle jääminen on monelle vahva, syrjäyttävä kokemus. Perheillä ei usein ole voimavaroja tai taloudellisia resursseja järjestää joulua. Joulupuu-keräyksen ja hyväsydämisten ihmisten avulla myös lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin haastavassa tilanteessa olevat lapset ja nuoret voivat saada oman joululahjan. Keräys toteutetaan non profit -periaatteella eli toiminnalla ei tuoteta voittoa. Kiitos että osallistut!

1. Hanki lahja, joka on uusi tai itse tehty käyttämätön lahja. Keräykseen ei saa lahjoittaa käytettyjä lahjoja, arpoja/lottokuponkeja tai vastaavia eikä käteistä rahaa. Rahalahjoitukset otetaan vastaan ainoastaan eJoulupuun kautta ja kertyneet varat käytetään paikallisesti lasten ja nuorten hyväksi (lisätietoa: https://ejoulupuu.fi/oulu). Suositeltu maksimiarvo lahjalle on noin 70 euroa.

HUOM: syötävissä lahjoissa tulee huomioida parasta ennen -päiväys, ja että pakkaukset ovat avaamattomia (esim. irtokonvehteja ei voida ottaa vastaan, mikäli ne eivät ole avaamattomassa alkuperäispakkauksessa).

2. Paketoi lahja.

3. Täytä keräyspisteellä (Kellon tai Haukiputaan Corella) pakettikortti (tai valmistele itse), joka kertoo lahjan saajan iän ja sukupuolen (esim. poika 15v . tai tyttö 6v .) . Pakettikortteja löydät kuusen oksalta.

4. Merkitse pakettik orttiin lisäksi paketin sisältö (mahdollisimman tarkasti eriteltynä). Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa pakettikortti vaihdetaan lapsen nimen sisältävään, sillä heillä on paras tuntemus siitä, kenelle lahja sopii.

5. Kiinnitä pakettik ortti lahjanarulla pakettiin, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Älä käytä teippiä!

6. Jätä lahja keräyspisteeseen 25.11.– 11.12.2022 välisenä aikana. eJoulupuun keräysaika on 1.11. - 26.12.2022.