JOULUPUU-LAHJAKERÄYS ALKAA!

Joulupuu- keräyksen jokainen lahja tulee tarpeeseen ja löytää saajansa!

Joulu on aikaa, jolloin perheiden eriarvoisuus korostuu ja sosiaalitoimen asiakkaina olevat lapset/nuoret ovat uhassa jäädä ilman joululahjaa. Joulusta ulkopuolelle jääminen on monelle vahva, syrjäyttävä kokemus. Perheillä ei usein ole voimavaroja tai taloudellisia resursseja järjestää joulua. Joulupuu-keräyksen ja hyväsydämisten ihmisten avulla myös lastensuojelun piirissä, huostaan otettuna, sijaisperheessä, lastenkodissa tai muutoin haastavassa tilanteessa olevat lapset ja nuoret voivat saada oman joululahjan. Keräys toteutetaan non profit -periaatteella eli toiminnalla ei tuoteta voittoa. Kiitos että osallistut!

Keräykseen on helppo osallistua;

1. Hanki lahja, joka on uusi tai itse tehty käyttämätön lahja. Keräykseen ei saa lahjoittaa käytettyjä lahjoja, arpoja/lottokuponkeja tai vastaavia eikä käteistä rahaa. Suositeltu maksimiarvo lahjalle on noin 70€.

HUOM: syötävissä lahjoissa tulee huomioida parasta ennen -päiväys, ja että pakkaukset ovat avaamattomia (esim. irtokonvehteja ei voida ottaa vastaan, mikäli ne eivät ole avaamattomassa alkuperäispakkauksessa).

2. Paketoi lahja.

3. Täytä keräyspisteellä (Kellon Corella) pakettikortti (tai valmistele itse), joka kertoo lahjan saajan iän ja sukupuolen (esim. poika 15v . tai tyttö 6v .) . Pakettikortteja löydät kuusen oksalta.

4. Merkitse pakettikorttiin lisäksi paketin sisältö (mahdollisimman tarkasti eriteltynä). Oulun kaupungin hyvinvointipalveluissa pakettikortti vaihdetaan lapsen nimen sisältävään, sillä heillä on paras tuntemus siitä, kenelle lahja sopii.

5. Kiinnitä pakettikortti lahjanarulla pakettiin, jolloin se on helppo irrottaa ja vaihtaa lapsen nimen sisältävään korttiin. Älä käytä teippiä!

6. Jätä lahja keräyspisteeseen 20.11.– 10.12.2023 välisenä aikana. Kirjoita nimesi sekä lahjamäärä lahjakeräyslistaan

Kiitos että osallistut, tärkeän asian puolesta!