KUNNON PILATES- KURSSI

Oletko halunnut kokeilla Pilates harjoittelua tai etsitkö turvallista ja lempeää harjoittelumuotoa vahvistamaan kehoasi?

Kunnon Pilates-kurssi sisältää jo varttuneemmillekin sopivia lempeitä, rauhalliseen tahtiin tehtäviä harjoitteita omaa kehoa kunnioittaen ja kuunnellen. Pilates harjoittelussa keskitytään harjoittamaan monipuolisesti erityisesti selkärankaa tukevia, syviä vatsa- ja selkälihaksia. Harjoittelun tavoitteena on kehonhallinnan ja liikkuvuuden edistäminen, sekä lihasvoimatason että tasapainon parantuminen. Harjoitteita tehdään seisten ja lattiatasolla alkaen Pilateksen perusteista. Harjoitusten edetessä tunneilla hyödynnetään myös erilaisia välineitä, kuten vastuskuminauhaa ja pilatespalloja.

Ohjaaja: Fysioterapeutti Päivi Ponnikas

Kesto: 3kk | 10 ryhmäkäyntiä
Ajankohta: tiistaisin klo 11.15-12.15
Paikka: Liikuntakeskus Core - Kello, Jumppasali
Hinta: 40€/kk | Coren kuukausiasiakkaille 20€/kk

Etu kaikille osallistujille!
Yksilökäynti fysioterapeutilla, joka mahdollistaa esimerkiksi tuki- ja liikuntaelimistöön liittyvien, yksilöllisten haasteiden huomioimisen kurssilla. Suosittelemme yksilökäyntiä, joka kuitenkin on kaikille vapaavalintainen. Voit varata ajan Päiville puhelimitse p. 050-5829612. Yksilökäynnin etuhinta kurssille osallistuville 50€