KELLON VAHVIN 2024

Kuka on Kellon Vahvin vuonna 2024? Se ratkaistaan elokuussa Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä käytävissä Vahvin- kilpailuissa!

Liikuntakeskus Core ja Core Athlete team järjestävät lauantaina 10.8.2024 klo 12.00 alkaen Kellon vahvin kilpailut! Mikäli voimaharjoittelu on sinulle tuttua, lähde kokeilemaan lajeja ja ilmoittaudu mukaan! Ilmoittautuminen on avattu osoitteessa www.lkcore.fi/kellonvahvin2024

Laji 1: Merimiestelineen kanto ja säkin lastaus

Lajin Flow: aikaa vastaan merimiestelineen kanto n.10m
@200/140kg + säkin lastaus 45/35kg
@200/140kg + säkin lastaus 55/45kg
@200/140kg + säkin lastaus 68/55kg
@200/140kg + säkin lastaus 90/68kg
Tavoiteaika alle 2min, aikaraja 3min

Laji 2: Yhden käden vauhtipunnerrus käsipainolla 1min aikana max toistot

Lajin Flow: 1min aikana suoritetaan yhden käden vauhtipunnerruksia maksimitoistot 40/25kg käsipainoilla. Saat suorittaa kaikki toistot vaikka toisella kädellä tai tehdä esimerkiksi 10 toistoa ensin vasemmalla kädellä ja sen perään loput oikealla. Tulos on tehdyt toistot 1min aikaikkunan sisällä.Painoa ei saa laskea välissä alas, eli kun 1min suoritusaika lähtee käyntiin ja nappaat painon ylös, sen tulee olla kannattelussa kokoajan kun teet toistoja. Jos paino putoaa alas vaikka 45sek kohdalla, suoritus päättyy siihen. Painoa saa vaihtaa kädeltä toiselle ainoastaan yhden kerran.

Laji 3: Kelkantyöntö + kelkanveto köydellä "hand over hand" tyyliin

Lajin Flow: aikaa vastaan kelkantyöntö 15-20m matka @raskas paino (työnnön jälkeen mahdollinen kuorman keventäminen vetämiseen kilpailijan toimesta). Juoksu/kävely takaisin lähtöpisteelle Kelkanveto 15-20m matka @raskas paino. Tavoiteaika alle 1min, aikaraja 2min

Laji 4: Merimiesteline kyykky 1rm

​​​​​​​Lajin Flow: Kilpailijat vuorollaan tekevät oman kyykkysuorituksensa. Jokaisella kilpailijalla on 3 suoritusvuoroa hakea yhden toiston maksimikuorma merimiesteline kyykkyyn. Telineen korkeus asetetaan niin että keskitangon alapinta on n. 105-106cm irti maasta. Toisto alkaa "dead stop" asennosta ja päätyy kyykäten yläasentoon, täyteen vartalon ojennukseen (lantio, polvet täysin suorassa) ja teline hallinnassa. Vasta kun tuomari hyväksyy toiston saa telineen laskea alas. tulos on suurin nostettu kuorma.

Lopulliset päätökset kilpailupainoista tehdään kilpailuun osallistujien kesken kilpailupäivänä. Tavoitteena on pitää kilpailupäivä sellaisena, johon mahdollisimman moni voi osallistua ja pystyy suoriutumaan lajeista kunnialla.

Toivomme runsasta osallistujamäärää ensimmäisiin VAHVIN kilpailuihin! Mukava ulkoilmakilpailu tulossa. Säävaraus sisälle.

Liikuntakeskus Core & Core Athlete team ry​​​​​​​