PERSONAL TRAINER VALMENNUS

Ota ensimmäinen askel kohti omaa valmennusjaksoa täältä!


KUNTOSALIOHJELMA

Kuntosaliohjelma ohjaa harjoittelua nousujohteisesti ja oikeassa järjestyksessä. Ohjelman jaollisuus (1-5) valitaan sen mukaan, missä vaiheessa harjoittelua olet ja montako treeniä teet viikossa. Usein ensimmäinen ohjelma on yksijaollinen, eli kaikki lihasryhmät treenataan yhden harjoituskerran aikana. Suosittelemme, että ohjelman opastuksen, säätöjen ja painojen tarkastuksen sekä liiketekniikoiden opastuksen tekee sinulle ohjelman laatinut valmentaja.

Hinnat: 1-jakoinen 50€, kaksijakoinen 65€, kolmijakoinen 80€, nelijakoinen 95€ ja viisijakoinen 115€. Suosittelemme ohjelman läpikäymistä yhteistreenissä, kuntosaliohjauksen hinta on 65€/h.PERSONAL TRAINER VALMENNUS

Personal trainerit ovat liikunnan ja ravitsemuksen ammattilaisia. Yhteistyön alkaessa harjoittelusi ja tarvittaessa myös ruokavaliosi ohjenuorana toimivat valmentajan laatimat suunnitelmat ja ohjelmat. Häneltä saat myös ohjeita ja vastauksia kysymyksiin, joita matkan varrella herää. Valmentaja on se henkilö, jonka kanssa saat jakaa ilon tunteita omasta kehityksestä ja onnistumisista! Personal trainer on liikunta-alan ammattilainen, joka osaa auttaa sinua liikuntaharjoittelun lisäksi myös ruokavalioon/muihin kysymyksiin liittyen.

Personal trainer valmennukset sisältävät alkukartoituksen,ohjelmoinnin, treenivalmennukset ja yhteydenpidon valmentajan kanssa valitulla tavalla. Treenivalmennuksien määrä on singlessä yksi, duossa kaksi, triossa kolme ja quatrossa neljä kuukaudessa. Valmennuskuukausien määrä on valittavissasi. Valmennus ei sisällä liikuntakorttia. Valmennuksen voi aloittaa myös kahden henkilön tiimissä, jolloin henkilöhinnasta myönnetään 20% alennus.

Hinnat: PT Single 130€/kk, PT Duo 180€/kk, PT Trio 230€, PT Quatro 290€. Hinta ei sisällä liikuntakorttia.RAVINTOVALMENNUS

Treenaatko, mutta et syö oikein? Tai onko tavoitteenasi painonpudotus, kiinteytyminen tai lihasmassan kasvattaminen? Oikean ruokailurytmin löytäminen?

Personal trainerin laatima ravintosuunnitelma tukee tavoitettasi ja korjaa ruokailutottumuksiasi.

Henkilökohtainen suunnitelma sisältää kokopäivän ruokailut aamupalasta aina iltapalaan saakka.

Henkilökohtaisesti suunniteltu ravintosuunnitelma suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi, tavoitteidesi ja toiveidesi mukaisesti.

Hinta 149€

VALITSE VALMENTAJASI!

PT JOONAS KOLEHMAINEN

Olen Joonas Kolehmainen, koulutettu urheiluhieroja ja Personal Trainer.

PT RIIKKA KUOKKANEN

Heippa! Nimeni on Riikka. Valmennan asiakkaita Liikuntakeskus Coren Kellon ja Haukiputaan toimipisteissä.

PERSONAL TRAINER MATLEENA KOLEHMAINEN

Moikka! Olen Matleena, koulutettu Personal Trainer sekä kuntosaliohjaaja (Trainer4you)

PERSONAL TRAINER SASU RÄTY

Tieteeseen ja käytäntöön perustuvaa valmennusta kehonmuokkaukseen, voimaharjoitteluun ja rasvanpolttoon.

PT PIIA VIMPARI

Hei, olen Piia ja toimin Liikuntakeskus Corella kuntosalivalmentajana ja henkilökohtaisena yksilövalmentajana.