PERUSKURSSIT

Aloita uuden lajin harrastaminen peruskurssilta! Lajin perusteisiin on mukava tutustua yhdessä muiden vasta-alkajien kanssa. Ilmoittaudu mukaan alla olevasta linkistä!
Peruskurssit toteutuu kun minimiosallistujamäärä (8 hlöä) täyttyy.

FUNCTIONAL PERUSKURSSI

VIIKONLOPPUKURSSI LA-SU

Toiminnallinen harjoittelu on erittäin suosittu liikuntamuoto mm. monipuolisuutensa vuoksi. Treeneissä huomioidaan niin kestävyys, voima, nopeus, tasapaino kuin liikkuvuuskin. Perusteet opitaan peruskurssilla:

Lauantai: ergometrien käyttö, yleiset alkulämmittelyliikkeet, liiketaito, kehonpaino/voimistelu ja eri välineillä tehtävät liikkeet (mm. kahvakuulat, boxit ja kuntopallojen käyttö.

Sunnuntai: lämmittelyt/mobilityt, perusteet levytankoharjoitteluun, painonnosto tekniikkaa keppijumppana.

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä la ja su klo 12-14.30. Peruskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Hinta: 80€/2pvä tai 40€/1pvä

Hinta Coren jäsenille: 40€/2pvä tai 20€/1pvä
Valmentaja Miro Jussila tai Jesper Leppiaho

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

KUYOKUHOKU JUNNU JU-JITSU PERUSKURSSI

Ju-jitsu on hyvin vanha japanilainen laji, jota samurait käyttivät aikoinaan taisteluissa. Myöhemmin oppeja alkoivat harjoittelemaan myös muut ja nykyään lajista on tullut monien harrastus. Junnujen ryhmissä harjoittelu alkaa liikunnallisista perustaidoista ja kamppailuliikunnan perusperiaatteiden oppimisesta. Tekniikkaharjoittelu on leikinomaista: junnuille suunniteltua ja turvallista. Ju-Jitsun harjoiteltaviin osa-alueisiin kuuluvat lyönti- ja potkutekniikat, heitot, hallintaotteet ja lukot. Jokaisella tunnilla opitaan uutta. Junnuryhmissä korostuu mukava tekeminen, liikunnan ilo ja lajitaitojen oppimisen riemu! Samalla kunto kasvaa, ja tullaan kehittäneeksi kuin huomaamattaan mm. kehonhallintaa ja motorisia taitoja. Yksi hienoimmista vaikutuksista liittyy henkiseen kasvuun. Itsetunto kasvaa, ujokin lapsi saa usein tärkeää varmuutta itselleen. Mielenhallinta paranee, opitaan hallitsemaan välillä liiankin vauhdikkaaksi nousevaa aktiivisuutta. Opitaan myös oikeellisia tapoja itsensä puolustamiseen, mikä sekin on lasten maailmassa tärkeää.

Peruskurssin treenit Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.00-16.45. Peruskurssi jatkuu kuukauden ajan, jonka jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Peruskurssin hinta 40€

IRONMAN & KICKBOXING PERUSKURSSI


Kickboxing eli Potkunyrkkeily on moderni ja pelkistetyn tehokas kamppailumuoto. Lajissa käytettyjä tekniikoita ovat mm. nyrkkeilylyönnit, kiertopotkut, etupotkut, kääntöpotkut, hyppypotkut, heitot ja pyyhkäisyt. Lisäksi lajissa harjoitellaan moninaisia väistöjä ja torjuntoja erilaisia puolustustilanteita varten.

Peruskurssin treenit Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20.00-20.45. Peruskurssi jatkuu kuukauden ajan, jonka jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Peruskurssin hinta 40€

Valmentaja Arto Vuoma

KRAV MAGA PERUSKURSSI

Krav Maga on israelilainen, alunperin sotilaskäyttöön tarkoitettu ja myöhemmin itsepuolustuksen ja voimankäytön tarpeisiinkin sovitettu luonnolliseen reagointiin pohjautuva menetelmä. Menetelmän monipuolinen, yksinkertaisten reagointimallien toistaminen samantyyppisten hyökkäysten torjumiseen tekee siitä helposti omaksuttavan ja palkitsevan tavan harjoitella itsepuolustusta. Krav Magan perusperiaatteet ovat yksinkertaiset, itsepuolustustilanteet eivät useasti tätä ole: harjoiteltavaa riittää!

Peruskurssin treenit Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20-20.45. kuukauden ajan. Peruskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Peruskurssin hinta 40€

Valmentaja Arto Vuoma

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

YIN JOOGAN ALKEET

Lyhyt kurssilla pääset sukeltamaan yin joogan rauhoittavaan, taianomaiseen ja tasapainottavaan maailmaan.

Kurssilla käydään läpi:

* lyhyesti yin joogan historiaa
* lyhyesti anatomiaa ja yksilöllisiä kehon linjauksia, rakennetaan harjoitus juuri sinun kehoasi varten, sinun näköiseksi.
* lyhyesti meridiaaneja eli kehon energia kanavia
* hengityksen voimaan rentouttaa kehoa ja mieltä, sekä muita terveys vaikutuksia
* tunteet, tasapaino
* annetaan runsaasti aikaa omaan kokemukseen olemisesta, pysähtymisestä
* jokaisena kertana myös harjoitus
* harjoituksen päätteeksi aikaa keskustella, jakaa oivalluksia tai olla ja ihmetellä syvää sisäistä rauhaa ja levollisuutta

Kenelle kurssi sopii? kaikille! Yin jooga ei vaadi sinulta muuta kuin sen, että saavut paikalle.

Ohjaaja Laura-Maria Alapuranen

Peruskurssin hinta 40€

ILMOITTAUDU TÄSTÄ