PERUSKURSSIT

Aloita uuden lajin harrastaminen peruskurssilta! Lajin perusteisiin on mukava tutustua yhdessä muiden vasta-alkajien kanssa.

KRAV MAGA PERUSKURSSI

ALKAA MA 3.5.21 klo 20 Kellossa!

Krav Maga on israelilainen, alunperin sotilaskäyttöön tarkoitettu ja myöhemmin itsepuolustuksen ja voimankäytön tarpeisiinkin sovitettu luonnolliseen reagointiin pohjautuva menetelmä. Menetelmän monipuolinen, yksinkertaisten reagointimallien toistaminen samantyyppisten hyökkäysten torjumiseen tekee siitä helposti omaksuttavan ja palkitsevan tavan harjoitella itsepuolustusta. Krav Magan perusperiaatteet ovat yksinkertaiset, itsepuolustustilanteet eivät useasti tätä ole: harjoiteltavaa riittää!

Peruskurssin treenit Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20-20.45. Kesto 26.5. saakka. Peruskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Peruskurssin hinta 40€ + kulkukortti 5€

Valmentaja Arto Vuoma

FUNCTIONAL PERUSKURSSI

VIIKONLOPPUKURSSI LA 8.5.- SU 9.5.2021

Toiminnallinen harjoittelu on erittäin suosittu liikuntamuoto mm. monipuolisuutensa vuoksi. Treeneissä huomioidaan niin kestävyys, voima, nopeus, tasapaino kuin liikkuvuuskin. Perusteet opitaan peruskurssilla:

Lauantai: ergometrien käyttö, yleiset alkulämmittelyliikkeet, liiketaito, kehonpaino/voimistelu ja eri välineillä tehtävät liikkeet (mm. kahvakuulat, boxit ja kuntopallojen käyttö.

Sunnuntai: lämmittelyt/mobilityt, perusteet levytankoharjoitteluun, painonnosto tekniikkaa keppijumppana.

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä la ja su klo 12-14.30. Peruskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Hinta: 80€/2pvä tai 40€/1pvä


Hinta Coren jäsenille: 40€/2pvä tai 20€/1pvä

Valmentaja Miro Jussila


KUNTONYRKKEILYN PERUSKURSSI

VIIKONLOPPUKURSSI LA 22.5.- SU 23.5.2021

Kaksipäiväisen Kuntonyrkkeilyn peruskurssin aikana pääset tutustumaan kuntonyrkkeilyn ⁠ perusteisiin. Varusteet saat Coresta!

Kurssin sisältö:⁠
Lauantai:⁠ Kuntonyrkkeily lajina⁠, toiminnallinen lämmittely, nyrkkeilyasento⁠, lyönnit ja lyöntitekniikat, pistehanskojen pito, perusväistöt, säkillä harjoittelu⁠ ⁠
Sunnuntai:⁠ Kertaus, askelpareja, tekniikkayhdistelmiä, kuntonyrkkeily treeni⁠

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä la ja su klo 14:30-16:00. Peruskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Hinta: 40€ + kulkukortti 5 €

Valmentaja Anne Manninen

ILMOITTAUDU TÄSTÄ