PERUSKURSSIT

Aloita uuden lajin harrastaminen peruskurssilta! Lajin perusteisiin on mukava tutustua yhdessä muiden vasta-alkajien kanssa.

Aloita uuden lajin harrastaminen peruskurssilta! Lajin perusteisiin on mukava tutustua yhdessä muiden vasta-alkajien kanssa. Ilmoittautumisaika päättyy viikkoa ennen (7pvä) tapahtumaa. Peruskurssi toteutuu, mikäli minimiosallistujamäärä täyttyy ilmoittautumisaikana. Mikäli paikkoja on vapaana, ilmoittautumisia otetaan vastaan vielä edeltävään päivään saakka. Mahdollisesta peruskurssin peruuntumisesta ilmoitetaan viikkoa ennen.

Osallistumispaikan peruutus viimeiseen ilmoittautumispäivään mennessä. Sen jälkeen ilmoittautuminen on sitova ja maksu veloitetaan täysimääräisenä. Esteen sattuessa, voit sopia osallistumispaikan siirrosta seuraavaan mahdolliseen ajankohtaan tai luovuttaa osallistumispaikan valitsemallesi henkilölle. Maksun palautus ainoastaan lääkärintodistusta vastaan. Peruutuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sp. liikuntakeskus@lkcore.fi


KRAV MAGA PERUSKURSSI

Krav Maga on israelilainen, alunperin sotilaskäyttöön tarkoitettu ja myöhemmin itsepuolustuksen ja voimankäytön tarpeisiinkin sovitettu luonnolliseen reagointiin pohjautuva menetelmä. Menetelmän monipuolinen, yksinkertaisten reagointimallien toistaminen samantyyppisten hyökkäysten torjumiseen tekee siitä helposti omaksuttavan ja palkitsevan tavan harjoitella itsepuolustusta. Krav Magan perusperiaatteet ovat yksinkertaiset, itsepuolustustilanteet eivät useasti tätä ole: harjoiteltavaa riittää!

Peruskurssin treenit Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.30 - 17.25 kuukauden ajan. Peruskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Peruskurssin hinta 40€

Valmentaja Arto Vuoma

08.08.2022 16:30 - 17:30

KRAV MAGA PERUSKURSSI
Kurssin hinta  40 €, (+ kulkukortti 5 €, tai kulku mobiiliappilla), ei sisälly jäsenyyteen eikä vaadi jäsenyyttä.

Ilmoittautuminen 4.8.22 mennessä!

KelloKello peruskurssi kamppailu

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

Kamppailusali
KELLO

IRONMAN & KICKBOXING PERUSKURSSI

Kickboxing eli Potkunyrkkeily on moderni ja pelkistetyn tehokas kamppailumuoto. Lajissa käytettyjä tekniikoita ovat mm. nyrkkeilylyönnit, kiertopotkut, etupotkut, kääntöpotkut, hyppypotkut, heitot ja pyyhkäisyt. Lisäksi lajissa harjoitellaan moninaisia väistöjä ja torjuntoja erilaisia puolustustilanteita varten.

Peruskurssin treenit Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16.30 - 17.25. Peruskurssi jatkuu kuukauden ajan, jonka jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Peruskurssin hinta 40€

Valmentaja Arto Vuoma

05.09.2022 16:30 - 17:25

IRONMAN KICKBOXING & MUAYTHAI PERUSKURSSI
Kurssin hinta 40 €, + kulkukortti 5 € tai kulku mobiiliappilla (maksuton), ei sisälly jäsenyyteen eikä vaadi jäsenyyttä.
 

Ilmoittaudu 29.8.22 mennessä!

KelloKello peruskurssi kamppailu

Ilmoittaudu

Tapahtumapaikka

Kamppailusali
KELLO

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

FUNCTIONAL PERUSKURSSI

VIIKONLOPPUKURSSI LA-SU alk.klo 12.00

Toiminnallinen harjoittelu on erittäin suosittu liikuntamuoto mm. monipuolisuutensa vuoksi. Treeneissä huomioidaan niin kestävyys, voima, nopeus, tasapaino kuin liikkuvuuskin. Perusteet opitaan peruskurssilla:

Lauantai: ergometrien käyttö, yleiset alkulämmittelyliikkeet, liiketaito, kehonpaino/voimistelu ja eri välineillä tehtävät liikkeet (mm. kahvakuulat, boxit ja kuntopallojen käyttö.

Sunnuntai: lämmittelyt/mobilityt, perusteet levytankoharjoitteluun, painonnosto tekniikkaa keppijumppana.

Hinta: 80€/2pvä | Hinta Coren jäsenille: 40€/2pvä

Valmentaja Miro Jussila, Tero Simojoki, Laura Kivari tai Katja Multamaa

Peruskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä

ILMOITTAUDU TÄSTÄ