PERUSKURSSIT

Aloita uuden lajin harrastaminen peruskurssilta! Lajin perusteisiin on mukava tutustua yhdessä muiden vasta-alkajien kanssa.

KRAV MAGA PERUSKURSSI

ALKAA Ma 5.4.21 klo 20 Kellossa!

Krav Maga on israelilainen, alunperin sotilaskäyttöön tarkoitettu ja myöhemmin itsepuolustuksen ja voimankäytön tarpeisiinkin sovitettu luonnolliseen reagointiin pohjautuva menetelmä. Menetelmän monipuolinen, yksinkertaisten reagointimallien toistaminen samantyyppisten hyökkäysten torjumiseen tekee siitä helposti omaksuttavan ja palkitsevan tavan harjoitella itsepuolustusta. Krav Magan perusperiaatteet ovat yksinkertaiset, itsepuolustustilanteet eivät useasti tätä ole: harjoiteltavaa riittää!

Peruskurssin treenit Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 20-20.45. Kesto 24.3. saakka. Peruskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Peruskurssin hinta 40€ + kulkukortti 5€

Valmentaja Arto Vuoma

DEFENDO BLUE

ALKAA to 8.4.21 klo 19!

Defendo Blue pohjautuu Scandinavian Defendoon. Siinä missä siviileille koulutettavassa itsepuolustuksessa mahdollisesti irtaannutaan tilanteesta, Defendo Bluessa pyritään ensisijaisesti kontrolloimaan tai ottamaan tilaa voimankäyttövälineen käyttöä varten. Tärkeässä osassa harjoittelussa ovat siirtyminen hätävarjelusta voimankäyttöön, kuljetusotteet, maahanviennit ja raudoittaminen. Harjoittelussa on mukana työssä kannettavia voimankäyttövälineitä. Harjoituksissa käydään läpi esimerkiksi voimankäyttöä yksin tai parin kanssa, eri tavoin aseistautuneen kohdehenkilön kohtaamista, tehdään skenaarioharjoitteita ja syvennytään stressireaktioihin ja taktiikkaan. Defendo Bluen tekniikat tuovat lisää ammattitaitoa sinulle, joka haluat toimia työssäsi turvallisesti ja varmistaa että voimankäyttösi on hallittua. Defendo Blue sopii erityisesti niille jotka toimivat järjestyksenvalvontatehtävissä (esim. poliisi, vartija, järjestyksenvalvoja jne.) Harjoittelu antaa työkaluja henkilöille, jotka kohtaavat jo lähtökohtaisestikin väkivaltaa työssään.

Peruskurssin treenit Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä torstaisin klo 19:00-19:45 ja lauantaisin klo 12:00-12:45. Kesto 27.3. saakka. Peruskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Peruskurssin hinta 40€ + kulkukortti 5€

Valmentaja Juha Särkelä

FUNCTIONAL PERUSKURSSI

VIIKONLOPPUKURSSI LA 10.4.- SU 11.4.2021

Toiminnallinen harjoittelu on erittäin suosittu liikuntamuoto mm. monipuolisuutensa vuoksi. Treeneissä huomioidaan niin kestävyys, voima, nopeus, tasapaino kuin liikkuvuuskin. Perusteet opitaan peruskurssilla:

Lauantai: ergometrien käyttö, yleiset alkulämmittelyliikkeet, liiketaito, kehonpaino/voimistelu ja eri välineillä tehtävät liikkeet (mm. kahvakuulat, boxit ja kuntopallojen käyttö.

Sunnuntai: lämmittelyt/mobilityt, perusteet levytankoharjoitteluun, painonnosto tekniikkaa keppijumppana.

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä la ja su klo 12-14.30. Peruskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Hinta: 80€/2pvä tai 40€/1pvä


Hinta Coren jäsenille: 40€/2pvä tai 20€/1pvä

Valmentaja Miro Jussila


KUNTONYRKKEILYN PERUSKURSSI

VIIKONLOPPUKURSSI LA 10.4.- SU 11.4.2021

Kaksipäiväisen Kuntonyrkkeilyn peruskurssin aikana pääset tutustumaan kuntonyrkkeilyn ⁠ perusteisiin. Varusteet saat Coresta!

Kurssin sisältö:⁠
Lauantai:⁠ Kuntonyrkkeily lajina⁠, toiminnallinen lämmittely, nyrkkeilyasento⁠, lyönnit ja lyöntitekniikat, pistehanskojen pito, perusväistöt, säkillä harjoittelu⁠ ⁠
Sunnuntai:⁠ Kertaus, askelpareja, tekniikkayhdistelmiä, kuntonyrkkeily treeni⁠

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä la ja su klo 14:30-16:00. Peruskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Hinta: 40€ + kulkukortti 5 €

Valmentaja Anne Manninen

ILMOITTAUDU TÄSTÄ