PIENRYHMÄVALMENNUS

Suosituissa pienryhmävalmennuksissa treenataan hyvällä fiiliksellä! Niissä yhdistyvät henkilökohtaisen-, ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet. Ryhmän vertaistuki on henkilökohtaisen ohjauksen ohessa vähintäänkin yhtä tärkeää kuin valmentajankin tuki. Valmennuksen kustannukset ovat yksilövalmennusta pienemmät pienryhmissä. Usein ryhmän jäsenten kemiat kohtaavat niin hyvin, että valmennuksen aikana syntyy tärkeitä ja pitkäaikaisia ystävyyssuhteita! Ryhmät täyttyvät nopeasti, joten ilmoittauduthan ajoissa! Jäsenenä voit osallistua pienryhmiin (ryhmien yhteistreeneihin) myös Coren siinä toimipisteessä, johon sinulla ei ole jäsenyyttä. Muina aikoina liikuntaharjoittelu tapahtuu omalla jäsensalilla. Ryhmät toteutuvat kun minimiosallistujamäärä (5 henkilöä) täyttyy. Voit kysyä vapaita valmennuspaikkoja myös suoraan valmentajalta.

Pienryhmävalmennusten tarkemmat tiedot löydät alta. Huomioithan, että valmennuksen hinta ei sisällä liikuntakorttia. Osallistuminen Haukiputaan tai Kellon kuukausiasiakkuudella, 10x kortilla tai kertamaksulla.

ALKAVAT PIENRYHMÄVALMENNUKSET

KELLO

HAUKIPUDAS

VOIMANOSTO

Haluaisitko oppia lisää penkkipunnerruksesta, jalkakyykystä ja maastanostosta? Osallistu pienvalmennusryhmään, jossa opetellaan ja hiotaan voimanoston liikkeiden oikeaoppista suoritustekniikkaa sekä käydään läpi lajiin soveltuvia apuliikkeitä ja vapailla painoilla harjoittelua. Valmennukseen kuuluvat viikoittaiset yhteistreenit, päivittyvä harjoitusohjelma, ruokavalioneuvonta sekä etätuki.

Kesto: 3kk
Hinta: 89€/kk
Valmentaja: Antti Kotilaine

NUORTEN VOIMAHARJOITTELU

Oma valmennusryhmä 14-17 vuotiaille nuorille! Opetellaan voimanoston liikkeet penkkipunnerrus, maastanosto ja jalkakyykky sekä treenataan voimaharjoittelua vapailla painoilla turvallisesti ja tehokkaasti. Pääpaino on liikkeiden oikeaoppisen tekniikan harjoittelussa ja kehittämisessä. Valmennukseen kuuluvat viikoittaiset yhteistreenit, päivittyvä harjoitusohjelma, ruokavalioneuvonta sekä etätuki.


Kesto: 3kk
Hinta: 89€/kk
Valmentaja: Antti Kotilaine

KEHONMUOKKAUSRYHMÄ

Kehonmuokkaus pienryhmävalmennuksessa tavoitteenasi voi olla joko lihasmassan lisääminen tai kiinteytyminen. Tässä pienryhmävalmennuksessa keskitymme syömään ja treenaamaan tavoitteesi mukaan. Pääosassa valmennusta on salitreeni ja tavoitettasi tukeva ruokavalio (joko lihasmassan lisäystä tukeva tai painon pudotusta tukeva). Ryhmään osallistuaksesi sinulla on hyvä olla pohja kuntosaliharjoittelusta. Ennen kaikkea tarvitaan kuitenkin motivaatiota ja halua oppia treenaamaan ja syömään niin että se kehittää.

Kesto: 11 kk
Hinta 89 € /kk
Valmentajana Riikka Kuokkanen

ÄIJÄRYHMÄ

Oma pienryhmävalmennus miehille torstaisin klo 18-19 Kellon Corella.
Ryhmä sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille treenaajillekin. Treenaamme sekä kuntosalilla että toiminnallisella puolella. Ryhmästä saat taatusti uutta motivaatiota ja tuloksia olipa tavoitteesi sitten lihasmassan kasvatus, rasvanpoltto tai kokonaisvaltainen hyvä olo.
Ohjaaja: Joonas Kolehmainen (Personal Trainer sekä urheiluhieroja)
Kesto: 6kk (aloitus 1.9.)
Hinta: 89€/kk
Sisältö: nousujohteiset ja säännölliset päivittyvät kuntosaliohjelmat n. 6viikon välein, ruokavalio, valmentajan tuki
RYHMÄÄN MAHTUU 8-10 NOPEINTA!

SENTIT POIS

Haluatko vartalostasi senttejä pois, sekä saada sysäyksen elämänmittaiseen painonhallintaan? Jos haluat treenata kuntosalilla yhdessä motivoituneen ryhmän kanssa, syödä terveellisesti ja monipuolisesti, sekä vauhdittaa aineenvaihduntasi uudelle tasolle- tämä ryhmä on sinulle! Pienryhmävalmennus sisältää yhteistreenit salilla kerran viikossa. Onnistuaksesi, olethan valmis sitoutumaan sinulle yksilöllisesti annettujen ohjeiden noudattamiseen.

Kesto: 6 kk⁠
Hinta 89 € /kk
Valmentajana Piia Vimpari⁠⁠

STRONG BODY RYHMÄ

Keväältä tuttu ja supersuosittu Strong Body treeniryhmä käynnistyy uudelleen uudistetuin ohjelmin. Lähde mukaan vaikka kaverisi tai perheenjäsenen kanssa!

Sopii hyvin myös aloittelijoille!

Oikeanlaisella tehokkaalla treenillä ja ruokavaliolla keho kiinteytyy ja harjoittelun tulokset piirtyvät esiin. Mikä tärkeintä, hyvä olo näkyy ja tuntuu! Ryhmässä vahvistamme tasapainoisesti koko kroppaa, ja tutustumme myös harjoittelun erikoistekniikoihin. Treenaamme enemmän vapailla painoilla (tangoilla ja käsipainoilla) mutta myös jonkin verran kuntosalilaitteilla. Ryhmästä saat myös oman ruokavalion tukemaan tavoitteitasi.

Ohjaaja: Matleena Niskanen

Ryhmään sisältyy:

- Vaihtuvat ja nousujohteiset treeniohjelmat (3-jakoinen ohjelma mutta jos ehdi treenata kolmesti viikossa, riittää myös vähemmän)
-Sisältää myös ruokavalio-ohjeen, jota ei ole pakko noudattaa, mutta voit saada siitä vinkkejä ruokailuihin
-Kesto 6kk
-Hinta 89€/kk (maksu kerran kuukaudessa)

Ryhmään mahtuu 9-10 hlö

STRONG BODY 2.0 JATKORYHMÄ


Sopii sinulle, jolla on jo jonkin verran treenikokemusta tai olit kevään Strong Body ryhmässä, tämä on täydellinen jatko ryhmälle tai jos kaipaat haastetta omiin treeneihin! Lähde mukaan vaikka kaverisi tai perheenjäsenen kanssa!

Teemana ryhmässä: Erikoistekniikat harjoittelun tukena mutta sisältää myös paljon perus tekemistä
Treenaamme kuntosalilla sekä toiminnallisempaa treeniä

Ohjaaja: Matleena Niskanen

Ryhmään sisältyy:

- vaihtuvat ja nousujohteiset treeniohjelmat 3 ja 4-jakoiset ohjelmat (voit treenata 2-4 x viikkoon)
-Ruokavalio: kiristely/kiinteytyminen tai lihaksen kasvatus
-Kesto 6kk
-Hinta 89€/kk (maksu kerran kuukaudessa)

Ryhmään mahtuu 9-10 hlö


PIENRYHMIEN VALMENTAJAT