PIENRYHMÄVALMENNUS

Yksilövalmennuksen vaihtoehtona Personal trainingissa ovat suositut pienryhmävalmennukset. Niissä yhdistyvät valmennuksen ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet! Ryhmän vertaistuki on henkilökohtaisen ohjauksen ohessa vähintäänkin yhtä tärkeää kuin valmentajankin tuki on. Valmennuksen kustannukset ovat yksilövalmennusta pienemmät pienryhmissä. Usein ryhmän jäsenten kemiat kohtaavat niin hyvin, että valmennuksen aikana syntyy tärkeitä ja pitkäaikaisia ystävyyssuhteita! Ryhmät täyttyvät nopeasti, joten ilmoittauduthan ajoissa!

Huom! Jäsenenä voit osallistua pienryhmiin (ryhmien yhteistreeneihin) myös Coren siinä toimipisteessä, johon sinulla ei ole jäsenyyttä. Muina aikoina liikuntaharjoittelu tapahtuu omalla jäsensalilla. Ryhmät toteutuvat kun minimiosallistujamäärä (5 henkilöä) täyttyy.

Voit kysyä vapaita valmennuspaikkoja myös suoraan valmentajalta.

PIENRYHMIEN VALMENTAJAT

PIENRYHMÄVALMENNUSTEN KALENTERI

KELLO

HAUKIPUDAS

KEHONMUOKKAUSRYHMÄ

Kehonmuokkaus pienryhmävalmennuksessa tavoitteenasi voi olla joko lihasmassan lisääminen tai kiinteytyminen. Tässä pienryhmävalmennuksessa keskitymme syömään ja treenaamaan tavoitteesi mukaan.

Pääosassa valmennusta on salitreeni ja tavoitettasi tukeva ruokavalio (joko lihasmassan lisäystä tukeva tai painon pudotusta tukeva). Ryhmään osallistuaksesi sinulla on hyvä olla pohja kuntosaliharjoittelusta. Ennen kaikkea tarvitaan kuitenkin motivaatiota ja halua oppia treenaamaan ja syömään niin että se kehittää.

Valmentajana Riikka Kuokkanen
Kesto: 11 kk
Hinta 89 € /kk (hinta ei sisällä liikuntakorttia)⁠

KUNTOSALIHARRASTUKSEN ALOITTELIJARYHMÄ

Tässä pienryhmävalmennuksessa opit treenaamaan turvallisesti ja saat varmuutta kuntosalilla tehtäviin liikkeisiin valmentajan henkilökohtaisella ohjauksella (hox! pieni ryhmä), jonka jälkeen pystyt varmoilla mielin jatkamaan treenaamista itsenäisesti.⁠ ⁠
Osallistuttuasi ryhmään saat 1 tai 2-jakoisen kuntosaliohjelman halusi mukaan, lisäksi saat aina vinkkejä terveelliseen syömiseen ja treenaamiseen.⁠

Valmentajana Piia Vimpari⁠
⁠Kesto: 3 kk⁠, tapaamiset sunnuntaisin⁠⁠
Paikkoja 4⁠⁠
hinta 89€/kk (hinta ei sisällä liikuntakorttia)⁠

STRONG BODY-RYHMÄ

Oikeanlaisella tehokkaalla treenillä ja ruokavaliolla keho kiinteytyy ja harjoittelun tulokset piirtyvät esiin. Mikä tärkeintä, hyvä olo näkyy ja tuntuu! Ryhmässä vahvistamme tasapainoisesti koko kroppaa, ja tutustumme myös harjoittelun erikoistekniikoihin. Ryhmä on tarkoitettu motivoituneille ja hieman kokeneemmille treenaajille. Treenaamme enemmän vapailla painoilla (tangoilla ja käsipainoilla) mutta myös jonkin verran kuntosalilaitteilla. Ryhmästä saat myös oman ruokavalion tukemaan tavoitteitasi.

Ohjaaja: Matleena Niskanen

Ryhmään sisältyy:
-Vaihtuva ja nousujohteinen 3-jakoinen treeniohjelma
-Ruokavalio
-Viikottaiset yhteistreenit
-Valmentajan ja ryhmäläisten tuki

Kesto 6kk (tammikuulta kesäkuulle)
Yhteistreenit perjantaisin klo 17.00-18.00
Hinta 89€/kk
Ryhmään mahtuu 9-10 hlö

Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 10x kortilla tai kuukausiasiakkuudella (Haukiputaalle tai Kelloon)

RYHTIRYHMÄ

Ryhtiryhmä on hyvä valinta sinulle, jos kärsit niska-hartiaseudun vaivoista, kuten päänsärky, käsien kipuilu ja puutuminen, huimaus, lihassärky niskassa ja yläselässä, rintarangan ja olkapäiden jäykkyys jne. Nämä oireet johtuvat monesti huonon yläselän ryhdin aiheuttamista jäykkyyksistä ja lihaskireyksistä.
Ryhtiryhmässä saat Fysioterapeutin suunnitteleman kuntosaliohjelman, joka uusitaan kerran kuussa. Jokainen ohjelma on vaativampi kuin edellinen. Ryhmään osallistuvalta vaaditaankin tunnollisuutta ja sitoutumista treenaamiseen sovitulla tavalla, sillä muuten uuden - edellistä vaativamman- ohjelman käyttöönotto on haastavaa.

Yhteistreenien välisenä aikana ryhmän jäsen treenaa omatoimisesti annetun ohjelman mukaisesti 2-3 kertaa/vko.

Valmentaja Tiina Ruokojärvi
Kesto 3kk, 6 yhteistreeniä joka toinen sunnuntai klo 12-13 Kellon Corella
Hinta 40 €/kk (hinta ei sisällä liikuntakorttia)

SELKÄRYHMÄ

Selkäryhmä on tarkoitettu henkilöille jotka kärsivät selkävaivoista siinä määrin, että eivät uskalla tulla yksin salille treenaamaan. Jos selkä oikkuilee, on äärimmäisen tärkeää että koko keho on voimakas ja ryhti hyvä. Aina löytyy liikkeitä, joita voi tehdä – ne vain pitää osata valita oikein ja tehdä oikealla tekniikalla.
Ryhmälle laaditaan ohjelma, jossa liikkeet eivät ärsytä selkää, mutta vahvistavat keskikehoa, jalkoja ja ylävartaloa parantaen ryhtiä ja sitä kautta selän toimintaa.

Yhteistreenien välisenä aikana ryhmän jäsen treenaa omatoimisesti annetun ohjelman mukaisesti 2-3 kertaa/vko.

Valmentaja Tiina Ruokojärvi

Kesto 5 kk, 10 yhteistreeniä joka toinen sunnuntai klo 10.45-11.45
Hinta 40 €/kk (hinta ei sisällä liikuntakorttia)

SENTIT POIS

Tässä pienryhmävalmennus sinulle, jos haluat syödä muutakin kuin salaattia ja samalla saat aineenvaihduntasi uudelle tasolle. Haluatko vartalostasi senttejä pois sekä sysäystä ja vinkkejä elämänmittaiseen painonhallintaan.

Pienryhmävalmennus sisältää 1x viikossa yhteistreeniä salilla ja sitoudut yksilöllisesti annettujen ohjeiden noudattamiseen.

Valmentajana Piia Vimpari⁠⁠
Kesto: 6 kk⁠, tapaamiset sunnuntaisin⁠⁠
Paikkoja 8⁠⁠
Hinta 89 € /kk (hinta ei sisällä liikuntakorttia)⁠

TREENIRYHMÄ

Treeniryhmä on sinulle,joka kaipaat säännöllisesti päivittyvää treeniohjelmaa, säännöllisyyttä ja tsemppiä treeniin, yhteistreenejä ja ryhmän- ja valmentajan tukea.

Tämä valmennus on hieman enemmän matalan kynnyksen valmennus kuin Kehonmuokkausvalmennus; sinulla ei tarvitse olla tavoitteena kehon koostumuksen muutos,vaan halu treenata järkevästi ja säännöllisesti hyvässä porukassa riittää.

Valmentajana Riikka Kuokkanen
Kesto: 10 kk
⁠Hinta 59 €/kk (hinta ei sisällä liikuntakorttia)⁠

VOIMA JA KIINTEYTYSRYHMÄ

Tämä on sinulle, mikäli olet treenannut jo jonkin aikaa salilla ja ainakin osa liikkeistä on sinulle tuttuja, mutta tulokset junnaavat tai haluat uusia haasteita. Ryhmässä treenataan tasapainoisesti koko kroppaa, muokaten sitä vahvemmaksi ja kiinteämmäksi. Samalla saat olosi energisemmäksi ja lisää jaksamista arkeen. Treenaamme kuntosalin lisäksi toiminnallisella puolella hioten oikeita tekniikoita hyvällä fiiliksellä. Tämä on enemmän matalan kynnyksen valmennus, ja riittää että pääset treenaamaan kuntosalille 2-kertaa viikossa. Toinen treeni omatoimisesti ja toinen ryhmässä.

Ohjaaja: Matleena Niskanen

Ryhmään sisältyy:
-Säännöllisesti päivittyvät ja nousujohteiset saliohjelmat (2-jakoinen) + 1 vapaavalintainen extratreeni
-Viikottaiset yhteistreenit
-Valmentajan ja ryhmäläisten tuki

Kesto 6kk (tammikuulta kesäkuulle)
Yhteistreenit torstaisin klo 16.50-17.50
Hinta 79€/kk
Ryhmään mahtuu 9-10 hlö


Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 10x kortilla tai kuukausiasiakkuudella (Haukiputaalle tai Kelloon)