PIENRYHMÄVALMENNUS

Suosituissa pienryhmävalmennuksissa treenataan hyvällä fiiliksellä! Niissä yhdistyvät henkilökohtaisen-, ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet. Ryhmän vertaistuki on henkilökohtaisen ohjauksen ohessa vähintäänkin yhtä tärkeää kuin valmentajankin tuki.

Valmennuksen kustannukset ovat yksilövalmennusta pienemmät pienryhmissä. Usein ryhmän jäsenten kemiat kohtaavat niin hyvin, että valmennuksen aikana syntyy tärkeitä ja pitkäaikaisia ystävyyssuhteita! Ryhmät täyttyvät nopeasti, joten ilmoittauduthan ajoissa! Jäsenenä voit osallistua pienryhmiin (ryhmien yhteistreeneihin) myös Coren siinä toimipisteessä, johon sinulla ei ole jäsenyyttä. Muina aikoina liikuntaharjoittelu tapahtuu omalla jäsensalilla. Ryhmät toteutuvat kun minimiosallistujamäärä (5 henkilöä) täyttyy. Voit kysyä vapaita valmennuspaikkoja myös suoraan valmentajalta.

Pienryhmävalmennusten tarkemmat tiedot löydät alta. Huomioithan, että valmennuksen hinta ei sisällä liikuntakorttia. Osallistuminen Haukiputaan tai Kellon kuukausiasiakkuudella, 10x kortilla tai kertamaksulla.

ALKAVAT PIENRYHMÄVALMENNUKSET

KELLO

NUORTEN FITNESS JA TREENIRYHMÄ

-Tämä treeniryhmä sopii hyvin jatkoksi 2022 vuoden Fitnessryhmälle, tai jos olet käynyt jonkin verran itsenäisesti salilla mutta haluat treeneistäsi tavoitteellisempia ja enemmän tuloksia irti

-Sopii n. 16-22 vuotiaille
-Sisältää viikoittaiset yhteistreenit, vaihtuvat ja nousujohteiset treeniohjelmat, ruokavalion sekä ryhmäläisten toiveiden mukaan myös esimerkiksi poseerausharjoittelua sekä ohjeita aerobiseen harjoitteluun sekä kehonhuoltoon.
-Ryhmästä saat myös hyvän pohjan mahdollista tulevaisuuden kilpailemista varten ja jos olet halunnut nähdä millaista Fitnessurheilijan arki ja tekeminen on.

Ohjaaja: Matleena Niskanen

Kesto 6kk (heinäkuussa taukokuukausi)
Yhteistreenit torstaisin klo 15.45-16.45
Hinta 89€/kk
Ryhmään mahtuu 6 hlö


HAUKIPUDAS


ÄIJÄRYHMÄ

Oma pienryhmävalmennus miehille torstaisin klo 18-19 Kellon Corella.
Ryhmä sopii niin aloittelijoille kuin kokeneemmille treenaajillekin. Treenaamme sekä kuntosalilla että toiminnallisella puolella. Ryhmästä saat taatusti uutta motivaatiota ja tuloksia olipa tavoitteesi sitten lihasmassan kasvatus, rasvanpoltto tai kokonaisvaltainen hyvä olo.


Ohjaaja: Joonas Kolehmainen (Personal Trainer sekä urheiluhieroja)
Kesto: 6kk
Hinta: 89€/kk
Sisältö: nousujohteiset ja säännölliset päivittyvät kuntosaliohjelmat n. 6viikon välein, ruokavalio, valmentajan tuki

Ryhmään mahtuu 8-10

TIMMIMIMMI

Onko olo väsynyt, haluaisitko olla energisempi ja voida paremmin. Tuntuuko, että treeni into on kadoksissa. Tule mukaan TimmiMimmi pienryhmä valmennukseen.

Ryhmän voimalla treenataan viikoittain uudella boostilla, huumoria unohtamatta. Saat kuntosaliohjelman, joka antaa varmasti uutta intoa harjoitteluun.

Mikäli salitreeni on jollain tavalla sinulle tuttua, mutta haluaisit saada sinne uutta potkua ja tekemisen meininkiä, niin tämä ryhmä on sinulle.

Kesto: 6 kk
Ohjaaja: Piia Vimpari
Hinta: 59€/kk
Sisältö: Yhteistreeni kerran viikossa, 3- jakoinen päivittyvä kuntosaliohjelma

Ryhmä toteutuu mikäli 5 ilmoittautuu mukaan. Max 8 henkilöä.

SENTIT POIS

Haluatko vartalostasi senttejä pois, sekä saada sysäyksen elämänmittaiseen painonhallintaan? Jos haluat treenata kuntosalilla yhdessä motivoituneen ryhmän kanssa, syödä terveellisesti ja monipuolisesti, sekä vauhdittaa aineenvaihduntasi uudelle tasolle- tämä ryhmä on sinulle! Pienryhmävalmennus sisältää yhteistreenit salilla kerran viikossa. Onnistuaksesi, olethan valmis sitoutumaan sinulle yksilöllisesti annettujen ohjeiden noudattamiseen.

Kesto: 6 kk⁠
Hinta 89 € /kk
Valmentajana Piia Vimpari⁠⁠

Ryhmään mahtuu 8 hlö

STRONG BODY RYHMÄ

Keväältä tuttu ja supersuosittu Strong Body treeniryhmä käynnistyy uudelleen uudistetuin ohjelmin. Lähde mukaan vaikka kaverisi tai perheenjäsenen kanssa!

Sopii hyvin myös aloittelijoille!

Oikeanlaisella tehokkaalla treenillä ja ruokavaliolla keho kiinteytyy ja harjoittelun tulokset piirtyvät esiin. Mikä tärkeintä, hyvä olo näkyy ja tuntuu! Ryhmässä vahvistamme tasapainoisesti koko kroppaa, ja tutustumme myös harjoittelun erikoistekniikoihin. Treenaamme enemmän vapailla painoilla (tangoilla ja käsipainoilla) mutta myös jonkin verran kuntosalilaitteilla. Ryhmästä saat myös oman ruokavalion tukemaan tavoitteitasi.

Ohjaaja: Matleena Niskanen

Ryhmään sisältyy:

Vaihtuvat ja nousujohteiset treeniohjelmat (3-jakoinen ohjelma mutta jos ehdi treenata kolmesti viikossa, riittää myös vähemmän)
Sisältää myös ruokavalio-ohjeen, jota ei ole pakko noudattaa, mutta voit saada siitä vinkkejä ruokailuihin
Kesto 6kk
Hinta 89€/kk (maksu kerran kuukaudessa)

Ryhmään mahtuu 9-10 hlö

STRONG BODY 2.0 JATKORYHMÄ

Sopii sinulle, jolla on jo jonkin verran treenikokemusta tai olit kevään Strong Body ryhmässä, tämä on täydellinen jatko ryhmälle tai jos kaipaat haastetta omiin treeneihin! Lähde mukaan vaikka kaverisi tai perheenjäsenen kanssa!

Teemana ryhmässä: Erikoistekniikat harjoittelun tukena mutta sisältää myös paljon perus tekemistä
Treenaamme kuntosalilla sekä toiminnallisempaa treeniä


Ohjaaja: Matleena Niskanen

Ryhmään sisältyy:
vaihtuvat ja nousujohteiset treeniohjelmat 3 ja 4-jakoiset ohjelmat (voit treenata 2-4 x viikkoon)
Ruokavalio: kiristely/kiinteytyminen tai lihaksen kasvatus
Kesto 6kk
Hinta 89€/kk (maksu kerran kuukaudessa)

Ryhmään mahtuu 9-10 hlö

KUNTOSALIHARRASTUKSEN ALOITTELIJARYHMÄ

Tässä pienryhmävalmennuksessa opit treenaamaan turvallisesti ja saat varmuutta kuntosalilla tehtäviin liikkeisiin valmentajan henkilökohtaisella ohjauksella (hox! pieni ryhmä), jonka jälkeen pystyt varmoilla mielin jatkamaan treenaamista itsenäisesti.⁠ ⁠
Osallistuttuasi ryhmään saat 1 tai 2-jakoisen kuntosaliohjelman halusi mukaan, lisäksi saat aina vinkkejä terveelliseen syömiseen ja treenaamiseen.⁠
⁠⁠
Valmentaja: Piia Vimpari⁠⁠
Kesto: 3 kk⁠, tapaamiset sunnuntaisin⁠⁠
Hinta 89€/kk
Ryhmään mahtuu 8 hlö

VOIMANOSTO

Haluaisitko oppia lisää penkkipunnerruksesta, jalkakyykystä ja maastanostosta? Osallistu pienvalmennusryhmään, jossa opetellaan ja hiotaan voimanoston liikkeiden oikeaoppista suoritustekniikkaa sekä käydään läpi lajiin soveltuvia apuliikkeitä ja vapailla painoilla harjoittelua. Valmennukseen kuuluvat viikoittaiset yhteistreenit, päivittyvä harjoitusohjelma, ruokavalioneuvonta sekä etätuki.

Kesto: 3kk
Hinta: 89€/kk
Valmentaja: Antti Kotilaine

NUORTEN VOIMAHARJOITTELU

Oma valmennusryhmä 14-17 vuotiaille nuorille! Opetellaan voimanoston liikkeet penkkipunnerrus, maastanosto ja jalkakyykky sekä treenataan voimaharjoittelua vapailla painoilla turvallisesti ja tehokkaasti. Pääpaino on liikkeiden oikeaoppisen tekniikan harjoittelussa ja kehittämisessä. Valmennukseen kuuluvat viikoittaiset yhteistreenit, päivittyvä harjoitusohjelma, ruokavalioneuvonta sekä etätuki.


Kesto: 3kk
Hinta: 89€/kk
Valmentaja: Antti Kotilaine

PIENRYHMIEN VALMENTAJAT

PT RIIKKA KUOKKANEN

Heippa! Nimeni on Riikka. Valmennan asiakkaita Liikuntakeskus Coren Kellon ja Haukiputaan toimipisteissä.

Lue lisää

PT JOONAS KOLEHMAINEN

Olen Joonas Kolehmainen, koulutettu urheiluhieroja ja Personal Trainer.

Lue lisää

PT MATLEENA NISKANEN

Moikka! Olen Matleena, koulutettu Personal Trainer sekä kuntosaliohjaaja (Trainer4you)

Lue lisää

PT PIIA VIMPARI

Hei, olen Piia ja toimin Liikuntakeskus Corella kuntosalivalmentajana ja henkilökohtaisena yksilövalmentajana.

Lue lisää