PIENRYHMÄVALMENNUS

Suosituissa pienryhmävalmennuksissa treenataan hyvällä fiiliksellä! Yhteistreenit oman tutun valmentajan ja ryhmän kanssa tuovat kuntosaliharjoitteluun mukavaa tekemisen meininkiä.

Tervetuloa mukaan pienryhmävalmennukseen! Treenaaminen on mukavaa yhdessä tutun ryhmän kanssa. Ryhmän vertaistuki on henkilökohtaisen ohjauksen ohessa vähintäänkin yhtä tärkeää kuin valmentajankin tuki. Usein ryhmän jäsenten kemiat kohtaavat niin hyvin, että valmennuksen aikana syntyy tärkeitä ja pitkäaikaisia ystävyyssuhteita!

Ryhmään osallistuaksesi sinulla tulee ensin olla kulkuoikeus Corelle: esim. kuukausiasiakkuus tai sarjakortti. Pienryhmään kuuluva erillinen valmennusmaksu puolestaan kohdistuu valmennukseen ja sen sisältöön.

Huomioithan, että kuukausiasiakkaana voit osallistua pienryhmiin ja ryhmän yhteistreeneihin myös Coren siinä toimipisteessä, johon sinulla ei ole asiakkuutta. Muina aikoina liikuntaharjoittelu tapahtuu omalla "koti"salilla.


ALKAVAT PIENRYHMÄVALMENNUKSET

Lisätiedot ja ilmoittautuminen klikkaamalla SINISTÄ tekstiä alta


PERSONAL TRAINER VALMENTAJAT

PT MATLEENA KOLEHMAINEN

Moikka! Olen Matleena, koulutettu Personal Trainer sekä kuntosaliohjaaja (Trainer4you)

Lue lisää

PT JOONAS KOLEHMAINEN

Olen Joonas Kolehmainen, koulutettu urheiluhieroja ja Personal Trainer.

Lue lisää


PT RIIKKA KUOKKANEN

Heippa! Nimeni on Riikka. Valmennan asiakkaita Liikuntakeskus Coren Kellon ja Haukiputaan toimipisteissä.

Lue lisää

PT PIIA VIMPARI

Hei, olen Piia ja toimin Liikuntakeskus Corella kuntosalivalmentajana ja henkilökohtaisena yksilövalmentajana.

Lue lisää


PT SASU RÄTY

Terve! Olen Sasu, Personal Trainer ja Fysioterapeuttiopiskelija. Minulta löytyy urheilutaustaa mm. tanssin ja salibandyn parista. Harrastan kilpatasolla fitnessurheilua.

Lue lisää