VUODENVAIHTEESSA VANHENTUVAT LIIKUNTAEDUT

Onko sinulla vuodenvaihteessa vanhentuvia liikuntaetuja jotka haluaisit käyttää?

Osta treenikortti liikuntaedulla kätevimmin verkkokaupasta www.lkcore.fi/verkkokauppa


LIIKUNTAKORTTI LIIKUNTAEDULLA

Meillä voit maksaa Smartumilla, E-passilla ja Eazybreakilla. Liikuntaedun mobiilisovelluksella voit maksaa etänä, milloin ja missä vain. Avaa sovellus, valitse toimipiste, johon haluat maksun suorittaa (Liikuntakesksus Core Kello tai Haukipudas, valitsethan verkkokauppavaihtoehdon ainaostaan ostaessasi tuotteen verkkokaupasta), valitse veloitettava summa ja maksa.

Liikuntaetua voi käyttää esimerkiksi tuleviin liikuntamaksuihin tai valmennuksiin. Myös lahjakortti voi olla vaihtoehtonasi, mikäli et ole ihan varma mihin haluaisit edun käyttää.⁠

PALVELEMME sunnuntaina 31.12.2023 sähköpostitse

Liikuntaetujen viimeisenä voimassaolopäivänä 31.12.23 Coren asiakaspalvelu palvelee sähköpostitse liikuntakeskus@lkcore.fi ja puhelimitse 0400-979789/ Sanna. Mikäli puheluusi ei heti vastata, otamme yhteyttä niin pian kuin mahdollista.

Maksa liikuntaedulla mobiilisovelluksessa, jolloin saamme sähköpostitse tiedon ostoksesta. Mikäli olet jo Coren asiakas, kohdistamme maksun liikuntakorttisi ensivuoden maksuihin. Mikäli olet uusi asiaks, lähetäthän meille sähköpostitse tiedon, mihin liikuntapalveluun haluaisit edun kohdistettavan.