AJANKOHTAISTA HELMIKUUSSA!

Liikuntakeskus Coressa vuosi on alkanut aktiivisen kuntoilun merkeissä! Coren 24h/7vrk aukioloaika mahdollistaa omien treenien ajoittamisen rauhallisiin aikoihin ja juuri silloin kun itselle sopii.

CORE APP NYT SAATAVILLA APPSTORESTA

Core App on saapunut AppStoreen ja Play kauppaan!

OSA HELMIKUUN LASKUISTA ON LÄHTENYT VIRHEELLISESTI SÄHKÖPOSTILLA

Huom! Laskutuksessamme tapahtuneen muutostyön johdosta on laskutusjärjestelmä lähettänyt virheellisesti osan helmikuun laskuista sähköpostilla.
Olemme todella pahoillamme virheestä.
Tämä virhe on nyt korjattu, ja jatkossa lasku tulee e-laskuna kaikille asiakkaille, joilla e-lasku on tilattuna.
Tämä ei vaadi asiakkailta uusia toimenpiteitä, eikä e-laskun uudelleen tilausta.
Epäselvissä tapauksissa voit ottaa yhteyttä katri@lkcore.fi.

KUNTOSALIHARJOITTELU

Liikuntakeskus Coren Kuntosalit ovat avoinna. Rauhallisimpia aikoja salilla ovat aikaiset aamut, päivät, alkuilta ja myöhäisilta. Vilkkainta on klo 18-19 välisenä aikana. Ajat voivat vaihdella päiväkohtaisesti. Huomioithan ohjatut ryhmät kuntosalilla:

Kello:
Ma klo 9:00-10:00 Kuntopiiri
Ti klo 17:00-17:45 Kuntopiiri
Ke klo 9:00-10:00 Kuntopiiri
Ke klo 16:30-17:30 Pienryhmä
To klo 16:45-17:30 Kuntopiiri
Pe klo 9:00-10:00 Kuntopiiri
Su klo 9:30-10:15 Kuntopiiri (joka toinen vko)
Su klo 10:45-12:45 Pienryhmä (joka toinen vko)
Su klo 14:15-15:15 Pienryhmä

Haukipudas:
Ma klo 14:30-16:00 Koululaisryhmä
Ma klo 16:30-17:30 Pienryhmä
Ti klo 9:00-9:45 Kuntopiiri
To klo 8:15-10:00 Koululaisryhmä
To klo 10:00-10:45 Kuntopiiri
To klo 16:10-17:10 Pienryhmä
Pe klo 16:00-17:00 Pienryhmä
Su klo 17:00-17:45 Kuntopiiri

OHJATUT LIIKUNTARYHMÄT

Ohjatut tunnit ohjataan pienryhminä 8-15 osallistujaa +ohjaaja. Osallistumispaikka kannattaa varata ennakooon ajanvarausjärjestelmästä. Tunnin täyttyessä ovat etusijalla osallistumispaikan ennakkoon varanneet.

Muina aikoina jumppa- ja sisäpyöräilysalit ovat asiakkaidemme käytettävissä videotunneilla, jotka alkavat tasatunnein. Saliin on varattavissa vain enintään 9 paikkaa, jolloin turvaetäisyyksien pitäminen on erittäin helppoa. Salin voi myös varata omaan käyttöön sähköpostilla liikuntakeskus@lkcore.fi.

Jumppa ja sisäpyöräilysalien lisäksi myös toiminnallisessa salissa ja Kellon tatamilla voi treenata ohjattujen tuntien lisäksi omatoimisesti.

VALMENNUS

Personal trainer valmennukset jatkuvat toiminta- ja hygieniaohjeita noudattaen.

ETÄLIIKUNTAMAHDOLLISUUDET

Kuukausiasiakkaille! Osallistu ohjatuille tunneille etänä Coren kuukausiasiakkaiden Facebook-ryhmissä:

▪️CORE Group exercise
https://www.facebook.com/groups/197883887663685

▪️CORE Functional
https://www.facebook.com/groups/367712300413371/

Toisena etäkuntoilumahdollisuutena tarjoamme asiakkaillemme Core Online-palvelun. Avaa treenikirjasto Coren nettisivujen kautta puhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella tai tv:ssä. Aloita päivän fiilikseen sopiva ohjattu liikuntatuokio jumpan, kehonhuollon tai sisäpyöräilyn parissa silloin kun sinulle sopii! Hinta 9,90€/kk. Sisältyy kuukausiasiakkuuden hintaan.

PALVELUT UUDISTUIVAT VUODELLE 2021!

Liikuntakeskus Coren hinnasto, palvelut ja asiakasedut uudistuvat vuodelle 2021! Oman liikuntakortin hankkiminen on helpompaa kuin koskaan. Liikuntakeskus Coren suosituimmista kuukausiasiakkuuksista poistuu liittymismaksu, eli uudet kuukausiasiakkaat voivat aloittaa kuntoilun edullisen kuukausimaksun hinnalla. Samoin hinnastosta poistuu Tuplaus, jonka tilalle tulee monelle hyödyllinen Kuukausiasiakkuus Tupla. Jatkossa Liikuntakeskus Coren kuukausiasiakkuuksille (sisäänpääsy 24h/7vrk) on kolme erilaista vaihtoehtoa: 1) Kuukausiasiakkuus Haukipudas 29,90€/kk 2) Kuukausiasiakkuus Kello 39,90€/kk 3) Kuukausiasiakkuus Tupla 49,90€/kk.

REKISTERÖIDY UUDEN JÄRJESTELMÄN KÄYTTÄJÄKSI!

Liikuntakeskus Coren asiakkuuksien hallinta- sekä kulkujärjestelmä ovat uudistuneet. Muutos ei aiheuta Coren asiakkaille suuria toimenpiteitä: vain rekisteröitymisen uuteen järjestelmään ☆ samalla sähköpostiosoitteella ja pienillä kirjaimilla ☆, jonka olet meille ilmoittanut , puhelinsovelluksen käyttöönoton (01/21) ja siihen tutustumisen. Sovellusta voi käyttää mm. kulkuavaimena ja salikorttina. Sen kautta voi varata paikkoja tunneille, ostaa lahjakorttteja, olla yhteydessä Coren henkilökuntaan ja lukea tuoreimmat uutiset.

☆Tämä on tärkeää, sillä vain samalla sähköpostiosoitteella tietosi yhdistyvät uuden ja vanhan asiakkuusjärjestelmän välillä. Jos et muista, munkä sähköpostiosoitteen olet ilmoittanut Corelle niin tarkistathan sen sp. liikuntakeskus@lkcore.fi. Tarkasta ennen rekisteröitymistä, että sähköpostiosoite on yksin sinun tiedoissasi. Mikäli se on myös esim. lastesi tiedoissa, tulee meidän poistaa osoite muilta ennen rekisteröitymistäsi.

KUUKAUSIASIAKKAAN ETU!

Aiempina vuosina käytössä ollut ystäväviikko on poistunut käytöstä. TULOSSA! Kuukausiasiakkuuden etuna on asiakkaillamme käytössä oma Treeniviikko-koodi, jonka voi luovuttaa ystävälle tai ystäville. Koodilla voi ladata käyttöön 25€:n arvoisen treeniviikon veloituksetta. Treeniviikko mahdollistaa kuntoilun Liikuntakeskus Corella seitsemän (7) päivän ajan niin kuntosalilla kuin ohjatuissa ryhmissäkin. Sisäänpääsy tapahtuu mobiililla ja kuntoilu on mahdollista mihin vuorokauden aikaan tahansa 24h/7vrk. Yksi henkilö voi käyttää koodia vain kerran. Oman kuukausiasiakkaan etukoodin voi luovuttaa niin usealle kuin itse haluaa. Tiedotamme pian lisää.

VELOITUKSETON LAPSIPARKKI

Kellon toimipisteen kuukausiasiakkaat voivat hyödyntää tammikuusta 2021 alkaen veloituksetonta lapsiparkkia, eli Coren Junnu Corneria! Lapsiparkkiin voi tuoda jo itsenäisesti pärjääviä lapsia viettämään aikaa vanhemman treenin ajaksi. Tilasta löytyy mm. huikea iWall- peli! Lapsiparkissa ei ole lastenhoitopalvelua.

Huom! Liikuntakeskus Coren työharjoittelijat Julia ovat JunnuCornerissa 2-6 vuotiaiden lasten kanssa 11.1.-5.3. välisenä aikana ma-ke klo 16.30-19. Lastenhoito on veloitukseton. Varaa paikka ennakkoon ajanvarausjärjestelmästä viimeistään klo 15.00!

KANTA-ASIAKASPÄIVÄT PÄÄTTYVÄT

Coren kanta-asiakaspäivät päättyvät joulukuussa 2020. Kantisten tilalle on tulossa uusia asiakkuusetuja.

ASIAKASPALVELUN AUKIOLOAJAT

KELLO

Ma 9-11 & 15-20

Ti 9-11 & 15-20

Ke 9-11 & 15-20

To 9-11 & 15-20

Pe 9-11 & 15-18

La 9.30-12

Su suljettu

HAUKIPUDAS

Ma 16-19

Ti 16-19

Ke 16-19

To suljettu

Pe suljettu

La suljettu

Su suljettu

Voit asioida kumman tahansa liikuntakeskuksen asiakaspalvelupisteessä, joissa hoidamme sekä Kellon että Haukiputaan toimipisteen asiakkuuksia. Kätevimmin hankit oman liikuntakortin verkkokaupasta:

MUISTA NOUDATTAA TOIMINTA- JA HYGIENIAOHJEITA!

Tämänhetkisten tietojemme mukaan kuntosalit eivät ole merkittävässä roolissa koronavirustartuntojen osalta, kun toiminta- ja hygieniaohjeita on noudatettu huolella. Kertaus ohjeista:

▪️Tule Liikuntakeskus Corelle vain terveenä! Mikäli tunnet lieviäkin oireita, niin jääthän kotiin.
▪️Säilytä kaikissa tilanteissa turvaetäisyys kanssatreenaajiin.
▪️Suosittelemme kasvomaskin käyttöä aula- ja pukuhuonetiloissa. Liikuntatiloissa maskia ei tarvitse käyttää.
▪️Huolehdi tarkasti käsihygieniasta. THL Suosittelee ensisijaisesti huolellista käsienpesua vedellä ja saippualla. Pese kädet vähintään saapuessa ja lähtiessä, sekä lisäksi tarpeen mukaan myös useammin. Löydät tiloista myös käsidesiä, joka on korvaava mutta heikompi vaihtoehto.
▪️Pukuhuoneiden käyttö ei ole välttämätöntä. Pue treenivaatteet ylle jo kotona. Ota salilla takki ja treenikassi mukaan liikuntatiloihin.
▪️Mikäli osallistut ohjatulle tunnille, saavu mahdollisimman lähellä alkamisaikaa. Vältä oleskelua salilla.
▪️Olemme porrastaneet tilojen käyttöä ja tuntien alkamisajankohtia. Osallistujamäärä on rajattu.
▪️Laitteiden ja välineiden puhdistaminen on Coressa mahdollista. Suosittelemme tekemään puhdistuksen ennen omaa käyttöä, sillä aina emme voi olla varmoja onko edellinen käyttäjä pyyhkinyt laitteen / välineen. Näin voidaan varmistaa välineen puhtaus omaa käyttöä varten. Pintojen puhdistaminen on hyvä tapa. Coressa laitteiden ylläpitopuhdistuksesta huolehtivat siivousalan ammattilaiset.
▪️Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttöliinalla tai hihalla kun aivastat tai yskit.

Mikäli sinulla on kysyttävää koronaohjeistuksiin liittyen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!