AJANKOHTAISTA MAALISKUUSSA!

Liikuntakeskus Coressa vuosi on alkanut aktiivisen kuntoilun merkeissä! Coren 24h/7vrk aukioloaika mahdollistaa treenien ajoittamisen rauhallisiin aikoihin ja kuntoilun juuri silloin kun sinulle sopii.

UUSI ASIAKKUUSJÄRJESTELMÄ JA CORE APP!

Uudistetun asiakkuus- ja kulkujärjestelmän ansiosta asioiminen Liikuntakeskus Coressa on entistä helpompaa! Uudet ominaisuudet ovat jo asiakkaidemme käytössä.

1) REKISTERÖIDY OSOITTEESSA WWW.LKCORE.FI
Rekisteröityminen tapahtuu tietokoneella vasemmasta ylälaidasta ja mobiililla oikeasta ylälaidasta (sininen pohja). Käyttäjätunnuksena toimii sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit valita itse. Huom! Mikäli olet tai olet ollut Coren asiakas, käytäthän samaa sähköpostiosoitetta jonka olet meille aiemmin ilmoittanut, sillä muuten asiakastietosi eivät yhdisty. Vanhat tunnukset ovat poistuneet käytöstä. Rekisteröitymisen jälkeen pääset kirjautumaan sivuille ja mm. ennakkovaraamaan osallistumispaikkoja ohjatuille tunneille!

2) LATAA PUHELINSOVELLUS CORE APP PLAYKAUPASTA TAI APPSTORESTA
Core App on veloitukseton mobiili/puhelinsovellus asiakkaidemme käyttöön. Appillä voit avata ulko-oven sekä kulkuportin. Tunneille ilmoittautuminen on sovelluksen kautta erityisen kätevää. Core App näyttää sinulle kaikki ajankohtaiset tapahtumat ja tiedotteet. Suosittelemme, että valitset sovelluksesta "salli ilmoitukset", jotta voimme lähettää niitä sinulle. Voit antaa palautetta tai kommentoida, ovatko ilmoitukset sinulle hyödyllisiä. Sovelluksesta voit ottaa yhteyttä henkilökuntaan, jättää palautetta tai tehdä vikailmoituksen.⁠ Appia ei ole saatavilla Windows-puhelimiin. Mobiiliapp kulkee aina mukanasi! ⁠

3) UUSIA MAKSUVAIHTOEHTOJA!

Liikuntakorttien maksuvaihtoehtoja on lisätty. Jatkossa mm. kuukausimaksuja voi maksaa asiakaspalvelupisteessä, sähköposti-, tai e-laskulla. Maksujärjestelmän muutostyön johdosta tammi- ja helmikuun kuukausimaksut on lähetetty sähköpostilla. Jatkossa kuukausimaksut tulevat verkkolaskuna kaikille, joilla verkkolasku on tilattu.

KUNTOSALIHARJOITTELU

Liikuntakeskus Coren Kuntosalit ovat avoinna. Rauhallisimpia aikoja salilla ovat aikaiset aamut, päivät, alkuilta ja myöhäisilta. Vilkkainta on klo 18-19 välisenä aikana. Ajat voivat vaihdella päiväkohtaisesti. Huomioithan ohjatut ryhmät kuntosalilla:

Kello:
Ma klo 9:00-10:00 Kuntopiiri
Ti klo 17:00-17:45 Kuntopiiri
Ke klo 9:00-10:00 Kuntopiiri
Ke klo 16:30-17:30 Pienryhmä
To klo 16:45-17:30 Kuntopiiri
Pe klo 9:00-10:00 Kuntopiiri
Su klo 9:30-10:15 Kuntopiiri (joka toinen vko)
Su klo 10:45-12:45 Pienryhmä (joka toinen vko)
Su klo 14:15-15:15 Pienryhmä

Haukipudas:
Ma klo 14:30-16:00 Koululaisryhmä
Ma klo 16:30-17:30 Pienryhmä
Ti klo 9:00-9:45 Kuntopiiri
To klo 8:15-10:00 Koululaisryhmä
To klo 10:00-10:45 Kuntopiiri
To klo 16:10-17:10 Pienryhmä
Pe klo 16:00-17:00 Pienryhmä
Su klo 17:00-17:45 Kuntopiiri

OHJATUT LIIKUNTARYHMÄT

Ohjatut tunnit ohjataan pienryhminä 8-15 osallistujaa +ohjaaja. Osallistumispaikka kannattaa varata ennakooon ajanvarausjärjestelmästä. Tunnin täyttyessä ovat etusijalla osallistumispaikan ennakkoon varanneet.

Muina aikoina jumppa- ja sisäpyöräilysalit ovat asiakkaidemme käytettävissä videotunneilla, jotka alkavat tasatunnein. Saliin on varattavissa vain enintään 9 paikkaa, jolloin turvaetäisyyksien pitäminen on erittäin helppoa. Salin voi myös varata omaan käyttöön sähköpostilla liikuntakeskus@lkcore.fi.

Jumppa ja sisäpyöräilysalien lisäksi myös toiminnallisessa salissa ja Kellon tatamilla voi treenata ohjattujen tuntien lisäksi omatoimisesti.

CORE ONLINE

Core ONLINESSA voit tehdä päivän fiilikseen sopivan ohjatun liikuntatuokion: jumpan, kehonhuollon tai sisäpyöräilyn. Kuntoile kotona tai reissussa silloin kun sinulle sopii! Hinta 9,90€/kk. Sisältyy kuukausiasiakkuuden hintaan.

1) REKISTERÖIDY OSOITTEESSA WWW.LKCORE.FI
Core ONLINE Videokirjasto avautuu vain rekisteröityneille ja sisäänkirjautuneille kuukausiasiakkaille

2) AVAA SIVU https://lkcore.fi/fi-fi/liikuntaryhmat/core-online/38/
Core ONLINE toimii puhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella tai tv:ssä.

VALMENNUS

Personal trainer valmennukset jatkuvat toiminta- ja hygieniaohjeita noudattaen.

KUUKAUSIASIAKKAAN ETU!

Kuukausiasiakkuuden etuna on asiakkaillamme käytössä oma Treeniviikko-koodi, jonka voi luovuttaa ystävälle tai ystäville. Koodilla ystäväsi voi ladata käyttöön 25€:n arvoisen treeniviikon veloituksetta. Treeniviikko mahdollistaa kuntoilun Liikuntakeskus Corella seitsemän (7) päivän ajan niin kuntosalilla kuin ohjatuissa ryhmissäkin. Sisäänpääsy tapahtuu mobiililla ja kuntoilu on mahdollista mihin vuorokauden aikaan tahansa 24h/7vrk. Yksi henkilö voi käyttää koodia vain kerran. Oman kuukausiasiakkaan etukoodin voi luovuttaa niin usealle kuin itse haluaa. Koodi lähetetään kuukausiasiakkaille sähköpostilla pe 26.2.2021

VELOITUKSETON LAPSIPARKKI

Kellon toimipisteen kuukausiasiakkaat voivat hyödyntää tammikuusta 2021 alkaen veloituksetonta lapsiparkkia, eli Coren Junnu Corneria! Lapsiparkkiin voi tuoda jo itsenäisesti pärjääviä lapsia viettämään aikaa vanhemman treenin ajaksi. Tilasta löytyy mm. huikea iWall- peli! Lapsiparkissa ei ole lastenhoitopalvelua.

Huom! Liikuntakeskus Coren työharjoittelija Julia on JunnuCornerissa 2-6 vuotiaiden lasten kanssa 11.1.-5.3. välisenä aikana ma-ke ilta-aikoina. Tarkemmat ajat löydät ajanvarausjärjestelmästä. Teethän varauksen viimeistään klo 15.00! Lastenhoito on veloitukseton.

ASIAKASPALVELUN AUKIOLOAJAT

KELLO

Ma 9-11 & 15-20

Ti 9-11 & 15-20

Ke 9-11 & 15-20

To 9-11 & 15-20

Pe 9-11 & 15-18

La 9.30-12

Su suljettu

HAUKIPUDAS

Ma 16-19

Ti 16-19

Ke 16-19

To suljettu

Pe suljettu

La suljettu

Su suljettu

Voit asioida kumman tahansa liikuntakeskuksen asiakaspalvelupisteessä, joissa hoidamme sekä Kellon että Haukiputaan toimipisteen asiakkuuksia. Kätevimmin hankit oman liikuntakortin verkkokaupasta:

TOIMINTA- JA HYGIENIAOHJEITA!

Tämänhetkisten tietojemme mukaan kuntosalit eivät ole merkittävässä roolissa koronavirustartuntojen osalta, kun toiminta- ja hygieniaohjeita on noudatettu huolella. Kertaus ohjeista:

▪️Tule Liikuntakeskus Corelle vain terveenä! Mikäli tunnet lieviäkin oireita, niin jääthän kotiin.
▪️Säilytä kaikissa tilanteissa turvaetäisyys kanssatreenaajiin.
▪️Suosittelemme kasvomaskin käyttöä aula- ja pukuhuonetiloissa. Liikuntatiloissa maskia ei tarvitse käyttää.
▪️Huolehdi tarkasti käsihygieniasta. THL Suosittelee ensisijaisesti huolellista käsienpesua vedellä ja saippualla. Pese kädet vähintään saapuessa ja lähtiessä, sekä lisäksi tarpeen mukaan myös useammin. Löydät tiloista myös käsidesiä, joka on korvaava mutta heikompi vaihtoehto.
▪️Pukuhuoneiden käyttö ei ole välttämätöntä. Pue treenivaatteet ylle jo kotona. Ota salilla takki ja treenikassi mukaan liikuntatiloihin.
▪️Mikäli osallistut ohjatulle tunnille, saavu mahdollisimman lähellä alkamisaikaa. Vältä oleskelua salilla.
▪️Olemme porrastaneet tilojen käyttöä ja tuntien alkamisajankohtia. Osallistujamäärä on rajattu.
▪️Laitteiden ja välineiden puhdistaminen on Coressa mahdollista. Suosittelemme tekemään puhdistuksen ennen omaa käyttöä, sillä aina emme voi olla varmoja onko edellinen käyttäjä pyyhkinyt laitteen / välineen. Näin voidaan varmistaa välineen puhtaus omaa käyttöä varten. Pintojen puhdistaminen on hyvä tapa. Coressa laitteiden ylläpitopuhdistuksesta huolehtivat siivousalan ammattilaiset.
▪️Suojaa suusi ja nenäsi kertakäyttöliinalla tai hihalla kun aivastat tai yskit.

Mikäli sinulla on kysyttävää koronaohjeistuksiin liittyen, otathan yhteyttä asiakaspalveluumme!