HERMORATAHIEROJA KATJA NURKKALA

Hermoratahieronta puhdistaa, kuntouttaa ja elvyttää elimistöä. Hoidon vaikutuksesta keho puhdistuu ja ravinteiden imeytyminen paranee, erityselinten toiminta tehostuu ja hormonitoiminta tasoittuu. Hoito tasapainottaa kehoa ja parantaa puolustuskykyä, jolloin vaivat helpottavat ja uusien sairauksien tuloa voidaan estää. Hermoratahieronta ei ole ihmeparantamista, vaan fysiologiaan perustuvaa kokonaisvaltaista hoitoa.

Hermoratahieronnalla on saatu apua mm. allergiat, niska-, hartiakipu, astma, päänsärky, migreeni, diabetes, reuma, halvaantuminen, kilpirauhasvaivat, ruoansulatus- ja imeytymishäiriöt ,hormonaaliset häiriöt, selkäkipu, ihottuma ,sydän-, maksa- ja munuaisvaivat, kolmoishermovaivat, unettomuus, lapsettomuus, vatsavaivat, vauvan koliikki, määrittelemättömät kivut tai vaivat.

Hermoratahieronta on mitä parhainta hoitoa kehon erilaisissa häiriötiloissa ja terveyden hoitokeinona yksi kokonaisvaltaisimmista hoitomuodoista, joka sopii lähes kaikille, myös lapsille. Koko kehon elintoimintoja elvyttävänä toimii se myös erinomaisena nesteenpoistajana ja kehon kokonaisvaltaisena puhdistajana. Palauttaa elinten ja hermojärjestelmän toimintakyvyn.

Toimii hyvin myös ennaltaehkäisevänä hoitomuotona tai ihan vain vaikka rentoutumiseen.

Ihmisen terveyteen/hyvinvointiin vaikuttaa suurilta osin myös ravinto, joten neuvon halutessasi myös ravitsemukseen liittyvissä asioissa (vitaali- ja fytoterapeuttiset aineet hoidon tueksi).

Hermoratahieronnan kesto n. 1.5-2h ja hinta 75e (sis. Alv 24%). Varaukset facebookista Hermoratahieroja Katja Nurkkala tai numerosta 044-2366955.

Toimipisteeni löytyy Haukiputaan Coren yläkerrasta. Olen valmistunut hermoratahierojaksi vuonna 2016 ja tällä hetkellä syvennän osaamistani suorittamalla hermoratahieronnan mestari- koulutuksen, josta valmistun piakkoin, tammikuussa 2020. Entiseltä ammatiltani olen lähihoitaja, joten ihmisen terveys ja hyvinvointi on aina ollut lähellä sydäntäni ja tietotaitoa löytyy siis laajemmastikin.

Löydät minut myös viralliselta Hermoratahieronnan Mestarit HRH RY- yhdistyksen sivuilta (www.hermoratahieronnanmestarit.fi).