JUNNUILLE JA NUORILLE


JUNNUJEN JU-JITSU (6-12v)
Junnujen (6-12v) Ju-Jitsu

Ju-jitsu on hyvin vanha japanilainen laji, jota samurait käyttivät aikoinaan taisteluissa. Myöhemmin oppeja alkoivat harjoittelemaan myös muut ja nykyään lajista on tullut monien harrastus. Junnujen ryhmissä harjoittelu alkaa liikunnallisista perustaidoista ja kamppailuliikunnan perusperiaatteiden oppimisesta. Tekniikkaharjoittelu on leikinomaista: junnuille suunniteltua ja turvallista. Ju-Jitsun harjoiteltaviin osa-alueisiin kuuluvat lyönti- ja potkutekniikat, heitot, hallintaotteet ja lukot. Jokaisella tunnilla opitaan uutta. Junnuryhmissä korostuu mukava tekeminen, liikunnan ilo ja lajitaitojen oppimisen riemu! Samalla kunto kasvaa, ja tullaan kehittäneeksi kuin huomaamattaan mm. kehonhallintaa ja motorisia taitoja. Yksi hienoimmista vaikutuksista liittyy henkiseen kasvuun. Itsetunto kasvaa, ujokin lapsi saa usein tärkeää varmuutta itselleen. Mielenhallinta paranee, opitaan hallitsemaan välillä liiankin vauhdikkaaksi nousevaa aktiivisuutta. Opitaan myös oikeellisia tapoja itsensä puolustamiseen, mikä sekin on lasten maailmassa tärkeää.

Junnujen Ju-Jitsu peruskurssi tulossa!
Peruskurssin kesto on 1 kk ja treenit on maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 16-17
Peruskurssien hinta 40 €, ei sisälly jäsenyyteen eikä vaadi jäsenyyttä.


JUNNUJEN KICKBOXING (6-12v)Kickboxing eli Potkunyrkkeily on moderni ja pelkistetyn tehokas kamppailumuoto. Tässä lajissa ”kamppaillaan” pystyssä.
Junnujen ryhmissä harjoittelu alkaa liikunnallisista perustaidoista ja kamppailuliikunnan perusperiaatteiden oppimisesta. Tekniikkaharjoittelu on leikinomaista: junnuille suunniteltua ja turvallista. Jokaisella tunnilla opitaan uutta. Junnuryhmissä korostuu mukava tekeminen, liikunnan ilo ja lajitaitojen oppimisen riemu! Samalla kunto kasvaa, ja tullaan kehittäneeksi kuin huomaamattaan mm. kehonhallintaa ja motorisia taitoja. Yksi hienoimmista vaikutuksista liittyy henkiseen kasvuun. Itsetunto kasvaa, ujokin lapsi saa usein tärkeää varmuutta itselleen. Mielenhallinta paranee, opitaan hallitsemaan välillä liiankin vauhdikkaaksi nousevaa aktiivisuutta. Opitaan myös oikeellisia tapoja itsensä puolustamiseen, mikä sekin on lasten maailmassa tärkeää.


Peruskurssien hinta 40 €, ei sisälly jäsenyyteen eikä vaadi jäsenyyttä.
JUNNUJEN NYRKKEILYKOULU ( Yli 10v)Nyrkkeilykoulussa tutustutaan nyrkkeilylajiin, opetellaan lajin alkeita ja harjoitellaan kuntoa kehittäen. Nyrkkeilykoulussa opetellaan nyrkkeilyn perusteita, mm. lyöntejä, väistöjä, liikkumista ja asennetta. Nyrkkeilykoulun kesto on 2kk, jonka jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmässä. Mahdollisuus edetä myös kilpailuihin! Valmentajana Sami Elovaara
Peruskurssien hinta 40 €, ei sisälly jäsenyyteen eikä vaadi jäsenyyttä.

JUNNU THAI
Junnu Thai pohjautuu Thaimaasta lähtöisin olevaan Muay Thaihin. Lajilla on vuosisatojen taakse ulottuvat perinteet. Junnu thaissa harjoittelu alkaa liikunnallisista perustaidoista ja kamppailuliikunnan perusperiaatteiden oppimisesta. Tekniikkaharjoittelu on leikinomaista: junnuille suunniteltua ja turvallista. Harjoiteltaviin osa-alueisiin kuuluvat mm. sääripotkut, polvipotkut, etupotkut, kyynärpäälyönnit, vartaloheitot ja pystypaini. Jokaisella tunnilla opitaan uutta. Junnuryhmissä korostuu mukava tekeminen, liikunnan ilo ja lajitaitojen oppimisen riemu! Samalla kunto kasvaa, ja tullaan kehittäneeksi kuin huomaamattaan mm. mielen- ja kehonhallintaa ja motorisia taitoja. Yksi hienoimmista vaikutuksista liittyy henkiseen kasvuun. Itsetunto kasvaa ja ujokin lapsi saa usein tärkeää varmuutta itselleen!Ilmoittaudu mukaan!
TUTUSTUMISTUNNILLE!

Tutustu lajiin tutustumistunnilla! Jos laji tuntuu mieluisalta, kannattattaa ilmoittautua seuraavalle peruskurssille. Sen jälkeen voi osallistua harrastajaryhmiin. Treeneihin kannattaa varata t-paita ja verkkarit tai shortsit, joissa ei ole neppareita, taskuja tai vetoketjuja. Juomapullo on hyvä olla mukana. Kynnet kannattaa leikata lyhyeksi. Huolehditaan hyvästä hygieniasta! Jalat pestään ja kuivataan ennen tatamille tuloa. Tatamilla ollaan avojaloin. Pukuhuoneesta tatamille siirtymiseen kannattaa varata esim. sisäsandaalit.