LIIKUNTAKESKUS CORE, KELLO

Kellon Coren uudet, avarat ja esteettömät tilat tarjoavat upeat puitteet liikunnalle ja virkistäytymiselle. Kuntosali on tilava ja laadukkailla laitesarjoilla rakennettu: mm. Technogym, Precor ja Rogue. Ryhmäliikunnan ystäville tarjoamme monipuolisesti niin ohjattuja kuin virtuaalisiakin tunteja jumppa- ja sisäpyöräilysaleissa. Puitteet toiminnalliselle harjoittelulle ja voimailulle ovat hienot! Uusimpana lisänä laajassa lajivalikoimassa ovat kamppailu- ja itsepuolustuslajit.

PUKUHUONEET

Kellon Coressa on tilavat pukuhuoneet, joista löydät avaimella tai avainkortilla lukittavia vaatekaappeja. Lisäksi tiloissa on wc:t, suihkut ja infrapunasaunat.

KUNTOSALI

Kuntosaliharjoittelun alkuun pääset sujuvasti Coren helppokäyttöisillä kuntosalilaitteilla. Voit valita sinulle sopivan tavan kuntoilla joko itsenäisesti tai ohjattuissa kuntopiireissä. Coressa on hienot puitteet myös painonnostoon. Lava-alueen ja nostotelineet löydät toiminnallisen salin puolelta. Huomioithan, että itsenäisen kuntosaliharjoittelun alaikäraja on 14 vuotta.

JUMPPA JA KEHONHUOLTO

Ryhmäliikunnassa voit osallistua ohjatuille tunneille. Suosittelemme osallistumispaikan ennakkovarausta. Huomioithan, että viikkoaikataulun päiväkohtaiset muutokset ovat mahdollisia. Ryhmäliikuntasalit ovat käytössäsi myös itsenäiseen harjoitteluun aina niiden ollessa vapaana. Voit hyödyntää ohjaajiemme videotunteja. Niiden käynnistys tapahtuu helposti salin kosketusnäytöltä. Vapautathan salin viimeistään 15min ennen aikataulun mukaista seuraavaa tuntia.

COREONLINE VIDEOTUNNIT

Kuukausiasiakkuuden lisäetuna saat käyttöösi Core ONLINE palvelun.

SISÄPYÖRÄILY

Sisäpyöräily on yksi suosituimmista kuntoilutavoista Coressa! Tilava ja tehokkaalla viilennys-ilmastoinnilla varustettu sali, uusimmat Body Biken Smart Connect sisäpyörät sekä ohjaajien suunnittelemat eritasoiset tunnit rytmikkään musiikin tahdeissa takaavat huippufiilikset treeniin!

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Toiminnallisen harjoittelun voit aloittaa peruskurssilta. Peruskurssin jälkeen harjoittelu jatkuu Basic ja Functional tunneilla. On Rampin suorittaneet voivat osallistua suoraan harrastajaryhmiin. Toiminnallisessa salissa voit treenata myös itsenäisesti aina harjoittelualueen ollessa vapaana.

KAMPPAILU

Kamppailulajien harjoittelun voit aloittaa peruskurssilta. Peruskurssin jälkeen harjoittelu jatkuu harrastaja ryhmissä. Lajin peruskurssin jo aikaisemmin suorittanut voi osallistua suoraan harrastajaryhmään. Kamppailusalissa voi treenata myös itsenäisesti aina tatamin ollessa vapaana. Huomioithan salin hygieniaohjeet.

MUISTA MYÖS RENTOUTUA!

Sisäpyöräilysalin vierustalta löytyy rentoutumistila, jossa käytössäsi on kaksi hierontatuolia. Ne käynnistetään helposti ohjausnäytöstä, josta voit valita itsellesi sopivan tehoisen ja mittaisen hierontaohjelman. Toinen rentoutumismahdollisuus löytyy suihkutilan vierustalla sijaitsevasta infrapunasaunasta, joka käynnistetään pukuhuoneen oven vieressä olevasta ajastimesta. Suosittelemme kokeilemaan!

LAPSIPARKKI

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä asiakkaiden käytössä on veloitukseton lapsiparkki "junnucorner". Itsenäisesti pärjäävät lapset voivat viettää junnucornerissa aikaa vanhempien treenin ajan. Lasten huoneen käytön edellytys on, että lapset pysyttelevät lapsille varatulla alueella. Muutoin, kuin lastenhuoneeseen tai liikuntaryhmään, lapsia ei valitettavasti voi tuoda liikuntakeskukseen. Huikeita iWall liikuntapelejä pääsevät pelaamaan myös nuoret ja aikuiset, kannattaa käydä kokeilemassa vaikka yhdessä oman lapsen kanssa!

YLEISIMPIÄ KYSYMYKSIÄ

Käyn salilla aikaisin aamulla. Miten valaistusta käytetään?
- Valaistus toimii automaatiolla klo 07-22. Muina aikoina voit sytyttää valot eteisen valokatkaisimesta. Valot toimivat tästä sytytettynä 2h kerrallaan.

TERVETULOA ASIAKKAAKSI!