LIIKUNTAKESKUS CORE, KELLO

Uudet, avarat ja esteettömät tilat tarjoavat upeat puitteet harrastuksille, liikunnalle ja virkistäytymiselle. Asiakaspalvelu on avoinna ma, ke ja pe 9-11 sekä ma-to 15-20 Tutustumiskuukausi 19,95€ | kuukausiasiakkuus 39,90€/kk | tupla-asiakkuus (Kello+Haukipudas) 49,90€/kk | vuosiasiakkuus 420€. Ei liittymis-/avausmaksua.

Liikuntakeskus on asiakkaiden käytössä vuorokauden kaikkina aikoina 24h/7vrk.

ASIAKASPALVELU

Liikuntakeskus Coren asiakaspalvelu palvelee Kellon toimipisteessä. Palvelupisteestä löydät myös liikuntavaate-, sekä lisäravinnemyymälän. Oman liikuntakortin voit ostaa asiakaspalvelusta, verkkokaupasta tai mobiiliappista. App on ladattavissa Playkaupasta ja Applestoresta nimellä Liikuntakeskus Core. Kuukausiasiakkuuden ensimmäinen tutustumiskuukausi puoleen hintaan. Ei liittymis-, avaus-, tai muita aloituskuluja!

Asiakaspalvelu p. 044-5545787| Sähköposti liikuntakeskus@lkcore.fi| Facebook | Instagram


KUNTOSALI

Kuntosaliharjoittelun alkuun pääset sujuvasti Coren helppokäyttöisillä kuntosalilaitteilla. Salilla on upeat puitteet kokeneillekkin treenaajille!

Huomioithan, että itsenäisen kuntosaliharjoittelun alaikäraja on 14 vuotta.


RYHMÄLIIKUNTA

Ryhmäliikunnan ystäville on paljon ohjattuja tunteja ja hienot puitteet liikunnan harrastamiselle! Huoltavat tunnit ovat lämpötunteja: salia lämmittävät infrapunalamput. Salit ovat käytössäsi myös itsenäiseen harjoitteluun aina niiden ollessa vapaana. Salivarauksen voi tehdä esim. omaa video-ohjattua tuntia varten asiakaspalvelusta p. 044-5545787 tai sp. liikuntakeskus@lkcore.fi


SISÄPYÖRÄILY

Sisäpyöräily on yksi suosituimmista kuntoilutavoista Coressa! Tilava ja tehokkaalla viilennys-ilmastoinnilla varustettu sali, uusimmat Body Biken Smart Connect sisäpyörät sekä ohjaajien suunnittelemat eritasoiset tunnit rytmikkään musiikin tahdeissa takaavat huippufiilikset treeniin!


TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Puitteet toiminnalliselle harjoittelulle ja voimailulle ovat hienot!


KAMPPAILU JA ITSEPUOLUSTUS

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteen tatamilla treenataan useiden kamppailu- ja itsepuolustuslajien parissa!


RENTOUTUMISTILA

Rentoutumistilassa asiakkaiden käytössä kaksi hierontatuolia. Ne käynnistetään helposti ohjausnäytöstä, josta voit valita itsellesi sopivan tehoisen ja mittaisen hierontaohjelman. Huolla, palaudu ja nauti!


PUKUHUONEET JA INFRAPUNASAUNA

Kellon Coressa on tilavat pukuhuoneet, joista löydät avaimella tai avainkortilla lukittavia vaatekaappeja. Lisäksi tiloissa on wc:t, suihkut ja infrapunasauna. Sauna käynnistetään pukuhuoneen oven vieressä olevasta ajastimesta. Suosittelemme kokeilemaan!


KOPPAVUOROT

Pienten vauvojen vanhemmilla mahdollisuus tulla treenaamaan koppavuoroilla ma-pe klo 12-15 niin, että vauva on mukana. Sisäänpääsy tapahtuu omalla asiakkuudella. Koppavuorolla vauvat ovat vanhemman treenin ajan kopassa.


LAPSIPARKKI

Asiakkaidemme lapsille käytössä on veloitukseton lapsiparkki. Itsenäisesti pärjäävät lapset voivat viettää junnucornerissa aikaa vanhempien treenin ajan. Lasten huoneen käytön edellytys on, että lapset pysyttelevät lapsille varatulla alueella. Muutoin, kuin lastenhuoneeseen tai liikuntaryhmään, lapsia ei valitettavasti voi tuoda liikuntakeskukseen. Huikeita iWall liikuntapelejä pääsevät pelaamaan myös nuoret ja aikuiset, kannattaa käydä kokeilemassa vaikka yhdessä oman lapsen kanssa!


TILAUSTUNNIT

Liikuntakeskus Coren suositut tilaustunnit varattavissa yksittäin tai säännöllisinä viikko-, tai kuukausitunteina! Yrityksen tai järjestön henkilöstölle, Tyhy-päiville, pikkujouluihin, koululaisille, polttariporukalle, ystäväporukalle, syntymäpäivälahjaksi...


CORE ATHLETE TEAM

COREn urheiluseura Athlete Team järjestää jäsenilleen leirejä, koulutuksia, erikoistunteja, workshoppeja ja huippuseminaareja, joista seuran jäsenet saavat tärkeää ja hyödyllistä tietoa mm. liikuntaan, harjoitteluun, kestävyyteen, voimantuottoon, lajiominaisuuksiin, ruokailuun ja lepoon liittyvistä aiheista. Lajiliittoyhteistyö puolestaan tarjoaa kilpaurheilijoille mahdollisuuden kilpailla lajiliittojen alaisissa kilpailuissa. Jäsenmaksu on 50€.


CORE ONLINE

Core ONLINE - kotijumpat mahdollistavat kuntoilun ohjatuilla liikuntatunneilla milloin ja missä vain edullisella hinnalla 9,90€/kk. Liikuntakeskus Coren kuukausiasiakkaille palvelun käyttö sisältyy asiakkuuden hintaan. Avaa treenikirjasto Coren nettisivujen kautta puhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella tai tv:ssä. Aloita päivän fiilikseen sopiva ohjattu liikuntatuokio jumpan, kehonhuollon tai sisäpyöräilyn parissa silloin kun sinulle sopii! Lajeina mm. Jooga, Kahvakuula, Latino, Les Mills lajit, Zumba ja paljon muuta!

Core ONLINESSA pääset videokirjaston tuntien lisäksi myös Live- tunneille, eli niille tunneille joita päivittäin ohjataan Kellon Coren jumppasalissa! Kokeile jo tänään


MOBIILIAPP

Core App on veloitukseton mobiili/puhelinsovellus asiakkaidemme käyttöön. Appillä voit avata ulko-oven sekä kulkuportin. Tunneille ilmoittautuminen ja osallistumispaikan vahvistus on sovelluksen kautta erityisen kätevää. Core App näyttää sinulle kaikki ajankohtaiset tapahtumat ja tiedotteet. Suosittelemme, että valitset sovelluksesta "salli ilmoitukset", jotta voimme lähettää sinulle ajankohtaisia uutisia. Voit antaa palautetta tai kommentoida, ovatko ilmoitukset sinulle hyödyllisiä. Sovelluksesta voit ottaa yhteyttä henkilökuntaan, jättää palautetta tai tehdä vikailmoituksen.⁠ Appia ei ole saatavilla Windows-puhelimiin. Mobiiliapp kulkee aina mukanasi! ⁠


YLEISIMPIÄ KYSYMYKSIÄ

Käyn salilla aikaisin aamulla. Miten valaistusta käytetään?
- Valaistus toimii automaatiolla klo 07-22. Muina aikoina voit sytyttää valot eteisen valokatkaisimesta. Valot toimivat tästä sytytettynä 2h kerrallaan.


TERVETULOA ASIAKKAAKSI!

Rekisteröidy asiakkuus- ja kulkujärjestelmään kotisivujen vasemmasta ylälaidasta. Mobiilissa valikko on oikeassa ylälaidassa. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi ja salasanan voit valita itse. Rekisteröitymisen jälkeen tunnukset toimivat kirjautumistunnuksinasi asiakkuus- ja kulkujärjestelmään sekä verkkoselaimessa että appissa. Verkkokauppaostos latautuu käyttöösi välittömästi.

YHTEISTYÖYRITYKSET

Kellon liikunta- ja hyvinvointikeskuksessa sekä Haukiputaan Corella toimii useita Coren yhteistyöyrityksiä.