OHJEITA UUTEEN ASIAKAS- JA KULKUJÄRJESTELMÄÄN

Liikuntakeskus Coren kotisivut sekä asiakkuus- ja kulkujärjestelmä ovat uudistuneet. Muutos tuo asiakkaille paljon uusia ominaisuuksia! Uudistuksen myötä Coren asiakkailla on entistä vaivattomampaa kulkea liikuntakeskuksessa, ilmoittautua ohjatuille tunneille ja olla ajantasalla ajankohtaisista asioista.

TOIMI NÄIN:

1. TARKASTA SÄHKÖPOSTIOSOITTEESI

Tärkeää! Tarkasta että Corelle ilmoittamasti sähköpostiosoite on ajantasalla.

2. REKISTERÖIDY KOTISIVUILLA

Rekisteröidy uuteen asiakkuus- ja kulkujärjestelmään kotisivujen www.lkcore.fi vasemmasta ylälaidasta. Mobiilissa löydät valikon siniseltä pohjalta oikeasta ylälaidasta. Käyttäjätunnus on sähköpostiosoitteesi. Mikäli olet jo Coren asiakas, käytäthän samaa sähköpostiosoitetta jonka olet meille aiemmin ilmoittanut. Salasanan voit valita itse. Jatkossa nämä tunnukset toimivat kirjautumistunnuksinasi. Vanhat, aiemmin käyttämäsi tunnukset eivät toimi uudessa järjestelmässä. Tärkeää! Mikäli kirjaudut muulla, kuin meille ilmoittamalla sähköpostilla, eivät asiakastietosi yhdisty!

3. KIRJAUDU

Kirjaudu järjestelmään käyttämällä rekisteröinnin yhteydessä muodostamiasi tunnuksia.

4. TUTUSTU TOIMINTOIHIN

Tutustu sivuston toimintoihin.

5. KULKU KORTILLA JA RANNEKKEELLA

Kulku liikuntakeskuksiin jatkuu normaaliin tapaan henkilökohtaisella kulkukortilla tai rannekkeella. Huomioithan, että saapuessasi aulaan kirjautuminen omatoimitreenille tapahtuu portin lukijalaitteesta. Kosketusnäytöltä kirjaudutaan ainoastaan ohjatuille tunneille. Tammikuussa 2021 sovelluskauppoihin tulee ladattavaksi Coreapp, joka toimii jatkossa kulkuavaimena Liikuntakeskuksiin. Kellon Corella kulkukortit ja rannekkeet säilyttävät pukukaappiavainominaisuuden. Vaihtoehtoisesti voit käyttää lainattavia vaatekaappiavaimia. Laina-avain palautetaan käytön jälkeen.

6. COREAPP MOBIILISOVELLUS

Tammikuussa 2021 AppStoreen (iOS) ja Googleplay (Android)- kauppoihin tulee ladattavaksi CoreApp, joka on veloitukseton mobiili/puhelinsovellus asiakkaidemme käyttöön. Windows-puhelimiin sovellusta ei ole saatavilla. Mobiiliapp kulkee aina mukanasi! Kun olet ladannut ja ottanut sovelluksen käyttöösi, pääset liikuntakeskuksiin mobiilisovelluksella. Appia käytetään sekä ulko-oven avaamiseen että liikuntakeskuksen sisällä olevan kulkuportin avaamiseen. Paitsi että CoreApp toimii kulkuavaimena, siinä on myös useita muita hyödyllisiä ominaisuuksia. Esimerkiksi ilmoittautumiset ohjatuille tunneille tapahtuvat jatkossa appin kautta. Vaihtoehtoisesti tunneille voi ilmoittautua kotisivujen kirjautumislinkin kautta. CoreApp näyttää sinulle kaikki ajankohtaiset tapahtumat ja tiedotteet. Suosittelemme, että valitset sovelluksesta "salli ilmoitukset", jotta voimme lähettää niitä sinulle. Voit antaa palautetta tai kommentoida, ovatko ilmoitukset sinule hyödyllisiä. Sovelluksesta voit ottaa yhteyttä henkilökuntaan, jättää palautetta tai tehdä vikailmoituksen.

7. KULKU MOBIILISOVELLUKSELLA

Mobiiliappin käyttäminen kulkuavaimena edellyttää, että olet sallinut älypuhelimessasi sijaintipalvelut tai bluetooth yhteyden CoreAppille. Sovelluksen salikortti- sivulla on painike " avaa Coren ovi". Kun olet riittävän lähellä ovea, se avautuu painamalla painiketta.

8. TUNTIPAIKAN VARAUS

Suosittelemme ennakkovarausta kaikille ohjatuille tunneille. Tuntipaikan varaukseen käytetään omaa tunnusta ja varauksen voi tehdä vain henkilökohtaisesti itselle. Tuntipaikkavarauksia on käytössä kuusi (6). Ilmoittautumisen voi tehdä aikaisintaan viikkoa (7pvä) ennen ajankohtaa. Osallistumispaikka vahvistetaan mobiilisovelluksesta saavuttaessa Coreen. Vahvistus tulee tehdä viimeistään 8 minuuttia ennen tunnin alkua. Mikäli et ole vahvistanut osallistumista, paikka vapautuu kaikkien asiakkaiden varattavaksi. Mikäli sinulla ei ole älypuhelinta / appia, voit tehdä vahvistuksen vaihtoehtoisella tavalla. Esteen sattuessa tuntivaraus tulee perua viimeistään 2h ennen tunnin alkua. Varauksen voi peruuttaa puhelinsovelluksen tai nettisivujen kautta itse. Kolme peruuttamatonta varausta aiheuttaa varausoikeuden menettämisen seuraavan viikon (7pvä) ajaksi.

Ennakkovaraukset pääset tekemään ajanvarausjärjestelmän kautta.

Huom! Ohjatut tunnit jatkuvat koronarajoitusten jälkeen tammikuussa 2021. Liikuntakeskus on muutoin normaaliin tapaan avoinna.

9. LASKUTUS

Asiakkuuden kuukausimaksu lähetetään jatkossa sähköpostitse tai e-laskuna.

10. PALAUTE/KYSYMYS

Asiakaspalvelumme auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä. Tästä voit lähettää palautetta tai kysymyksiä: