ERIKOISTUNNIT, KURSSIT JA PIENRYHMÄT

Ilmoittaudu mukaan erikoistunneille, tanssikurssille, joogakurssille, kamppailun tai toiminnallisen harjoittelun peruskurssille. Ilmoittaudu viimeistään viikkoa ennen tapahtuma-ajankohtaa!

HEALING YIN 2h

Healing yin on lempeä ja kokonaisvaltainen harjoitus oman kehon ja mielen hyvinvoinnin tueksi. Yin on hidasta ja passiivista, yang on aktiivista ja nopeaa. Arkemme on usein yang energia voittoinen. Jatkuva kiire kuormittaa kehoa ja mieltä ja lopulta saattaa polttaa meidät jopa loppuun. Jokainen meistä tarvitsee siis yin energiaa arkeensa, hiljaista ja passiivista olemista, rauhoittavaa läsnäoloa oman itsen äärellä, jolloin energiamme ja elinvoimamme palautuu jälleen.

Healing yin harjoituksessa avaamme kehoa ja mieltä lempeillä ja pitkäkestoisilla olemisen asennoilla. Hengitämme oman luontaisen hengityksen tahdissa ja sallimme rentouden laskeutua kehoomme. Opettelemme vapautumaan sisäisestä jännityksestä, kireydestä ja stressin tuomasta epämukavuudesta. Rauhallisen musiikin ja hengityksen aaltojen aistiminen kuljettaa meidät syvärentoutuneeseen olotilaan, jossa parhaimmillasi kadotat ajan ja paikan tajun kelluen vain olemisen autuudessa. Jokainen harjoituskerta on oma uniikki kokonaisuutensa. Harjoituksen tukena käytämme mm. DoTerran aromaterapeuttisia öljyjä, äänimaljaa, sekä kosketusta. Et tarvitse aikaisempaa kokemusta yin yogasta, eikä sinun tarvitse tuoda tullessasi mitään muuta kuin juomapullo ja ylläsi lämmin kiristämätön vaatetus. Kaikki on muutoin laitettu sinulle valmiiksi!

Ohjaajana toimii Laura-Maria Alapuranen. Laura-Maria on erikoistunut mielenterveyden ja sisäisen hyvinvoinnin tukemiseen. Lauralla on useita mielenterveyttä tukevia koulutuksia mm. Mielenterveys- ja päihdetyön ammattitutkinto, rentoutusohjaajan koulutus, kokonaisvaltainen joogaohjaaja, Vyöhyketerapia 1, reiki healing I-II, tällä hetkellä menossa Medi Yin joogaterepia opinnot, sekä psylokogian perustutkinto opinnot.


Paikka: Liikuntakeskus Core, HAUKIPUDAS
Hinta: 20€/ 2h
Ohjaaja: Laura-Maria Alapuranen


KOKONAISVALTAISEN JOOGAN PERUSKURSSI 1krt/vko/2kk (10x)

Haluatko voida paremmin, saada enemmän energiaa ja elinvoimaa? Aloita uusi vuosi kokonaisvaltaisen joogan parissa! Kurssin aikana opit: joogan perusasanat ja harjoitteet, havainnoimaan luontaista hengitystäsi ja rauhoittamaan hermostoasi, kehittämään läsnäoloasi ja kehotietoisuuttasi sekä lisäämään kehosi liikkuvuutta, voimaa ja tasapainoa. Kurssi on suunnattu joogan aloittelijoille, eli et tarvitse aikaisempaa kokemusta joogasta. Kurssi ei sovellu, mikäli sinulla on akuutteja tuki- ja liikuntaelin vaivoja tai muita sairauksia. Kevään 2023 kurssi on osa ohjaajan kokonaisvaltaisen joogaohjaajakoulutuksen opintoja, minkä vuoksi hinta on normaalia edullisempi (-50%). Sydämellisesti tervetuloa!

Paikka: Liikuntakeskus Core, Kello
Aika: 5.1.-16.3.2023 (tuntia ei pidetä hiihtolomaviikolla)
Tunnit: Torstaisin klo 18.40-19.40
Ohjaaja: Katri Kivari


AROMA YIN 1,5h

Rentoudu, palaudu ja nauti lempeän Yin joogan ja eteeristen öljyjen parissa. Luvassa ihana spesiaali-jooga, 90 minuuttia palauttavaa joogaa, hengitys- ja rentoutusharjoituksia sekä rentoutumista tukevia puhtaita luonnon öljyjä. Omasta jaksamisesta huolehtiminen ja riittävä palautuminen ovat tärkeä vastapaino arjen suorittamiselle. Tällä tunnilla ei suoriteta. Lattialla tehtävät helpot, pitkäkestoiset Yin joogan harjoitukset rentouttavat ja palauttavat ja tunnille tarkoin valikoidut öljyt tukevat harjoitusta sekä auttavat mieltä rauhoittumaan. Pukeudu lämpöisesti ja tule nauttimaan viikonlopun rentouttavimmasta hetkestä. Tunti tehdään lämpölamppujen lempeässä lämmössä.

Paikka: Liikuntakeskus Core, KELLO
Hinta: 15€/ 1,5h
Ohjaaja: Kaisa Takatalo

TOIMINNALLINEN HARJOITTELU

Toiminnallisen harjoittelun peruskurssin kesto on ryhmäkoosta riippuen 4-5h ja hinta 80€. Peruskurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla liikuntakorttia Corelle. Mikäli sinulla on Coren kuukausiasiakkuus (Kello 39,90€ tai Haukipudas 29,90€), pääset peruskurssille etuhintaan 40€.

Lauantai: ergometrien käyttö, yleiset alkulämmittelyliikkeet, liiketaito, kehonpaino/ voimistelu ja eri välineillä tehtävät liikkeet (mm. kahvakuulat, boxit ja kuntopallot.
Sunnuntai: lämmittelyt/mobilityt, perusteet levytankoharjoitteluun, painonnosto tekniikkaa keppijumppana.


KAMPPAILU JA ITSEPUOLUSTUS

Kamppailu- ja itsepuolustuslajien harrastaminen alkaa peruskurssilta, joita järjestetään nuorille ja aikuisille Kellon Corella. Perusteita on mukava harjoitella muiden vasta-alkajien kanssa. Peruskurssin kesto vaihtelee osallistujamäärästä riippuen 5-8h ja hinta on 40€. Peruskurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla liikuntakorttia Corelle.


LATINOTANSSI WORKSHOP 1h, 2h tai 3h

Latinotanssin Workshop tutustuttaa sinut Latinalaisiin ja Karibialaisiin tansseihin tanssinopettaja Lotta Leinosen johdolla. Osallistu yhdelle tai useammalle tanssitunnille! Koko workshopin suorittaneet pääsevät halutessaan jatkamaan tanssiharrastusta tanssikurssille alkeis- jatkoryhmään. Ryhmän treenit Kellon Corella tiistaisin klo 17.45-18.45

Paikka: Liikuntakeskus Core, KELLO
Hinta: 10€/h | 20€/2h | 30€/3h
Ohjaaja: Tanssinopettaja Lotta Leinonen


TANSSIKURSSI LATINO alkeis-jatko 1krt/vko/5kk

Latino alkeis-jatko on suunnattu jo jonkin verran lattareita tanssineille ja niille, jotka haluavat hieman haastetta lisää. Kauden aikana tanssitaan kilpatanssiin pohjautuvia lattareita kuten samba, cha cha, paso doble & jive sekä karibialaisia tansseja mm. salsa, reggaeton & bachata. Tunnit koostuvat alkulämmittelystä, tekniikkaharjoitteista sekä koreografian tekemisestä.

Paikka: Liikuntakeskus Core, KELLO
Hinta: 40€/kk | Kuukausiasiakkaat 20€/kk (ei sisälly liikuntakorttiin)
Ohjaaja: tanssinopettaja Lotta Leinonen


PT VALMENNUSRYHMÄT

Suosituissa pienryhmävalmennuksissa treenataan hyvällä fiiliksellä! Niissä yhdistyvät henkilökohtaisen-, ja ryhmävalmennuksen parhaat puolet. Ryhmän vertaistuki on henkilökohtaisen ohjauksen ohessa vähintäänkin yhtä tärkeää kuin valmentajankin tuki.