PT ANNE MANNINEN

Hei!
Nimeni on Anne. Olen suorittanut Virpinimen liikuntaopistossa Liikunnan ammattitutkinnon. Lisäksi olen Personal Trainer ja hyvinvointi- sekä kuntosalivalmentaja. Teen töitä myös ryhmäliikuntaohjaajana: minut voi nähdä ohjaamassa mm. kuntopiiriä ja kuntonyrkkeilyä.

Omaan vahvan ja monipuolisen liikuntataustan. Joukkuevoimistelu oli päälaji nuoruudessa, siinä sivussa tanssin monipuolisesti, välillä yleisurheilin ja pelasin pesäpalloa. Kymmenen vuotta sitten hurahdin ryhmäliikuntaan ja kuntosali harjoitteluun. Monipuolinen kuntosaliharjoittelu kuuluu edelleen useana päivänä viikossa omaan harjoitteluohjelmaani.

Olen hyvin arjen läheinen, kolmen lapsen äitinä ymmärrän työn ja perhe-elämän tuomat arjen yhteensovittamisen haasteet. Valmentajana vaadin silti asiakkailta paljon, asiakkaalla itsellä täytyy olla motivaatio tehdä muutos, minä autan. Mottoni on: ”Elämäntapamuutos, oman elämäsi ehdoilla.”

Minä tarjoan Pt-palveluja, ravintoneuvontaa- ja valmennusta. Kuntosalin kiehtovaan maailmaan voit kanssani tutustua myös laatimillani kuntosaliohjelmilla tai -ohjausten kautta. Koen olevani valmentajana vahvimmillani kokonaisvaltaisessa elämäntapa muutoksessa. Ota rohkeasti yhteyttä!

Personal training esitietolomake