PT RIIKKA KUOKKANEN

Heippa! Nimeni on Riikka. Valmennan asiakkaita Liikuntakeskus Coren Kellon ja Haukiputaan toimipisteissä.

Olen valmentajana vaativa, mutta ymmärtäväinen. Ajattelen, että ihminen on kokonaisuus, eikä saisi ola niin,että asiakkaillani ei olisi muuta elämää kuin esimerkiksi painon pudottaminen tai kiinteytyminen. Pidän tärkeänä sitä, että jokaisen asiakkaan ohjelmat sovitetaan omaan arkeen sopiviksi, jolloin saadaan todennäköisemmin pysyviä tuloksia. Mitä vaativuuteen tulee, pitää asiakkaalla itsellään olla motivaatiota muutokseen. PT on sitten apuna muutoksen toteutuksessa. Mottoni onkin, ”Jos mitään ei muuta, mikään ei muutu”.

Oma vahvuusalueeni on kuntosaliharjoittelu, lihasmassan kasvatus, kiinteytyminen ja painonpudotus. Treenaan itse tavoitteelisesti kuntosalilla 4-5 kertaa viikossa. Koulutukseltani olen Tainer 4 You Personal Trainer, ja lisäksi olen käynyt AMK:n anatomian ja fysiologian perusopinnot. Täydensin vuonna 2020-2021 osaamistani Suomen Fitnessurheilu RY:n fitnessvalmentajakoulutuksilla (tasot 1&2), joten voin nyt virallisesti valmentaa asiakkaita myös kohti fitnesskisoja.

Olen myös urheiluhieroja. Kuntosalialalla olen ollut kokopäiväisesti vuodesta 2009, joten valmennuksia on kertynyt tuhansia aloittelijoista kokeneempiin ja kilpaurheilijoiihin. Jokaisen kanssa aloitetaan ja edetään oman tason mukaan. Tervetuloa valmennukseen!YHTEYDENOTTOPYYNTÖ


KUNTOSALIOHJELMAN TILAAMINEN


PERSONAL TRAINER YHTEISTYÖN ALOITTAMINEN


PERSONAL TRAINER VALMENNUSSOPIMUS


PERSONAL TRAINER VALMENNUSJAKSON PALAUTE