PERSONAL TRAINER VALMENNUS

Liikuntaharjoittelun aloittamiseen liittyy paljon kysymyksiä. Mitkä liikkeet valitsen kuntosaliharjoitteluun? Kuinka paljon painoa tulee valita ja montako toistoa liikettä tehdään? Missä järjestyksessä liikkeet kannattaa suorittaa? Entäpä muu liikunta, miten rytmitän sitä ja miten voin kehittää ruokailuvalintojani tukemaan kuntoiluani? Alkuun pääset täyttämällä ja lähettämällä esitietolomakeen

KUNTOSALIOHJELMA

Kuntosaliohjelma ohjaa harjoittelua nousujohteisesti ja oikeassa järjestyksessä. Ohjelman jaollisuus (1-5) valitaan sen mukaan, missä vaiheessa harjoittelua olet ja montako treeniä teet viikossa. Usein ensimmäinen ohjelma on yksijaollinen, eli kaikki lihasryhmät treenataan yhden harjoituskerran aikana. Suosittelemme, että ohjelman opastuksen, säätöjen ja painojen tarkastuksen sekä liiketekniikoiden opastuksen tekee sinulle ohjelman laatinut valmentaja.

Hinta 50€ alk.

PERSONAL TRAINER VALMENNUS

Personal trainerit ovat liikunnan ja ravitsemuksen ammattilaisia. Yhteistyön alkaessa harjoittelusi ja tarvittaessa myös ruokavaliosi ohjenuorana toimivat valmentajan laatimat suunnitelmat ja ohjelmat. Häneltä saat myös ohjeita ja vastauksia kysymyksiin, joita matkan varrella herää. Valmentaja on se henkilö, jonka kanssa saat jakaa ilon tunteita omasta kehityksestä ja onnistumisista! Personal trainer on liikunta-alan ammattilainen, joka osaa auttaa sinua liikuntaharjoittelun lisäksi myös ruokavalioon/muihin kysymyksiin liittyen.

Valmennus sisältää: alkukartoitus, ohjelmointi, yhteistreenit. Yhteydenpidon valmentajan kanssa valitulla tavalla. Valmennuskuukausien määrä on valittavissasi. Pt Singlessä treenaat valmentajan kanssa kerran kuukaudessa. Pt Duossa yhteistreenejä on kaksi kuukaudessa. Pt Triossa yhteistreenejä on kolme - ja Pt Quatrossa neljä kuukaudessa.

Valmennuksen voi aloittaa myös kahden henkilön tiimissä, jolloin henkilöhinnasta myönnetään 20% alennus.

Hinta 120€ alk.

RAVINTOVALMENNUS

Treenaatko, mutta et syö oikein? Tai onko tavoitteenasi painonpudotus, kiinteytyminen tai lihasmassan kasvattaminen? Oikean ruokailurytmin löytäminen?

Personal trainerin laatima ravintosuunnitelma tukee tavoitettasi ja korjaa ruokailutottumuksiasi.

Henkilökohtainen suunnitelma sisältää kokopäivän ruokailut aamupalasta aina iltapalaan saakka.

Henkilökohtaisesti suunniteltu ravintosuunnitelma suunnitellaan juuri sinun tarpeisiisi, tavoitteidesi ja toiveidesi mukaisesti.

Hinta 149€VALITSE VALMENTAJASI!

OSTA KÄTEVÄSTI VERKKOKAUPASTA