KUNTOSALI

Kuntosaliharjoittelu on yksi suosituimmista ja monipuolisimmista kuntoilumuodoista. Salilla voi parantaa kestävyyskuntoa, tähdätä painonpudotukseen, ylläpitää lihaskuntoa, kehittää voimaa tai harjoitella kilpailumielessä. Usein kuntosali on myös oiva liikuntapaikka kuntoutuksessa. Aloittaminen on helppoa, sillä liikuntakeskustemme nykyaikaiset kuntosalilaitteet ovat erityisen helppokäyttöisiä. Huomioithan, että itsenäisen kuntosaliharjoittelun ikäraja on Coressa 13- vuotta.

CARDIOLAITTEET

Cardiolaitteet sopivat hyvin verryttelyyn sekä kestävyysharjoituksiin. Coren kuntosaleilla on mm. juoksumattoja, kuntopyöriä, crosstrainereita ja soutulaiteita.

VIPUVARSILAITTEET

Vipuvarsilaitteet mahdollistavat turvallisen harjoittelun oikeilla ja ohjatuilla liikeradoilla. Sen johdosta ne sopivat hyvin kuntosaliharjoittelua aloittaville. Vipuvarsilaitteita käytetään myös vaativassa voimaharjoittelussa. Coren kuntosaleilla on mm. alasveto-, pystypunnerrus ja rintalihaslaitteita.

TALJAT

Taljalaitteissa olevien vaijereiden johdosta liikeradat ovat vapaammat. Taljoilla tehdään mm. vetoharjoitteita. Taljojen vaijerin päässä on haka, johon on valittavissa erilaisia otekahvoja. Coren kuntosaleilla on mm. ylätalja, alatalja ja ristitalja.

LEVYPAINOKUORMITTEISET

Levypainokuormitteisiin laitteisiin lisätään painoa levykiekoilla. Kuntosaleiltamme löydät monipuolisen valikoiman erilaisia levykiekkokuormitteisia laitteita, mm. jalkaprässit, hack-kyykyt ja smith-telineet

VAPAAT PAINOT

Kuntosaleillamme on paljon vapaita painoja, kuten levytankoja ja -painoja sekä käsipainoja 60kg saakka. Vapaapainoharjoitteluun on varattu paljon tasa- ja vinopenkkejä sekä erilaisia telineitä ja erikoistankoja. Coren molemmissa liikuntakeskuksissa on painonnostolava.

TOIMINNALLINEN

Toiminnalliselle harjoittelulle on Coressa hyvät puitteet ja tilaa tehdä monipuolisia koko kehon treeniliikkeitä. Kuntosaleilta löydät kattavasti pienvälineitä, mm. kahvakuulia, boxeja ja muita harjoitteluvälineitä. Kellon toimipisteessä on oma toiminnallisen harjoittelun sali.

VOIMISTELU JA LIIKKUVUUS

Kuntosalilla voi tehdä myös voimistelullisia ja liikkuvuutta parantavia harjoitteita. Löydät Coren saleilta mm. kuminauhoja, puolapuut ja patjat.