CORE ONLINE KOTITREENIPALVELU

Tutustu Core ONLINEEN 7 vrk:n ajan veloituksetta! Jatkossa voit kuntoilla ohjatuilla liikuntatunneilla milloin ja missä vain hintaan 9,90€/kk

Löydä itsellesi sopivat liikuntatuokiot kymmenien eri videotuntien valikoimasta sekä live-tunneilta! Live-tuntien lähetys näytetään päivittäin reaaliaikaisena Kellon Coren jumppasalista. Lajeina Core ONLINESSA on mm. kahvakuula, fitball, pumppi, jooga, latinotanssi ja paljon muuta!


TUTUSTU VELOITUKSETTA!


UUSI ONLINE- ASIAKAS

Aloita Online- asiakkuus asioimalla verkkokaupassa. Valitse tuote ONLINE asiakkuus. Tutustu 7 vrk veloituksetta käyttämällä etukoodia: coreonline. Asiakkuus jatkuu tutustumisjakson jälkeen toistaiseksi voimassaolevana 1kk:n irtisanomisajalla. Palvelun voi maksaa myös liikuntaedulla kuten Smartum, ePassi, Edenred ja Eazybreak.

OLETKO COREN JÄSEN?

Online- asiakkuus sisältyy Coren kuukausiasiakkuuteen, jonka hinta on Kellossa 39,90€ ja Haukiputaalla 29,90€. Onlinen käytöstä ei tule sinulle lisäkustannuksia.

ONLINE- OHJE

Online palvelu näkyy, kun sinulla on voimassaoleva online-, tai kuukausiasiakkuus.

Avaa treenikirjasto Coren nettisivujen kautta puhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella tai tv:ssä. Aloita päivän fiilikseen sopiva ohjattu liikuntatuokio jumpan, kehonhuollon tai sisäpyöräilyn parissa silloin kun sinulle sopii!SIIRRY TÄSTÄ CORE-ONLINEEN