JUMPAT JA KEHONHUOLTO

* Suosittelemme osallistumispaikan ennakkovarausta.
* Huolehdithan ohjatulle tunnille saapuessasi käsien pesusta.
* Halutessasi voit lisäksi pyyhkiä desinfiointiaineella käyttämäsi välineet
* Suosittelemme oman suurehkon pyyhkeen ottamista mukaan useimmille ryhmäliikuntatunneille. Sopiva koko on yleisimmin jumppamaton peittävä pyyhekoko.LATINOFIT

Latinofitissä liikutaan tanssin askelilla latinalaisen musiikin tahdittamana. Askellukset ovat helppoja ja tehoalue on kevyt. Hyvän musiikin ja fiiliksen innostamana latinofitin voi tehdä myös keskiraskaasti! Tälle tunnille voivat kaikki osallistua, aiempaa tanssitaustaa ei tarvitse olla.

SELKÄYSTÄVÄLLINEN PILATES

Fysioterapeutin ohjaama- Selkäystävällinen pilates tunti edistää selän terveyttä, lisää rangan liikkuvuutta, vahvistaa selkärankaa tukevia lihaksia ja parantaa kehonhallintaa sekä ryhtiä. Harjoittelussa keskitytään löytämään keskivartalon syvät lihakset ja opitaan kontrolloimaan kehon asentoa, jossa selkäranka kuormittuu mahdollisimman oikealla tavalla. Nämä taidot ovat siirrettävissä suoraan arkielämään, ja niiden ansiosta selkä pysyy paremmassa kunnossa. Välineenä voidaan käyttää esim. pilates-palloa tai vastuskuminauhaa. Pilates sopii kaikenikäisille ja -kuntoisille liikkujille.

SYKELATINO

Sykelatino on vauhdikas tanssitunti, jossa pääset tutustumaan eri latinalaistansseihin. Tunnilla tehdään jokaiseen tanssiin helppo koreografia ja tunti sopii kaiken tasoisille tanssijoille. Tule yhdessä hikoilemaan, pitämään hauskaa ja nautiskelemaan ihanista rytmeistä!