KAMPPAILU

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteen tatamilla treenataan useiden kamppailu- ja itsepuolustuslajien parissa!

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteen tatamilla treenataan useiden kamppailu- ja itsepuolustuslajien parissa, jotka kehittävät monipuolisesti kuntoa, taitoja, liikevalikoimaa, lihasvoimaa ja tasapaino- ja koordinaatiokykyä. Fysiikan ja kehollisten taitojen lisäksi kehittyvät myös harjoittelijoiden henkinen ja sosiaalinen puoli.

ILMOITTAUDU PERUSKURSSILLE!

Kamppailu- ja itsepuolustuslajien harrastaminen alkaa peruskurssilta, joita järjestetään nuorille ja aikuisille Kellon Corella. Perusteita on mukava harjoitella muiden vasta-alkajien kanssa. Peruskurssin kesto vaihtelee osallistujamäärästä riippuen 5-8h ja hinta on 40€. Peruskurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla liikuntakorttia Corelle. Peruskurssin jälkeen lajin harrastamista voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Ilmoittaudu peruskurssille klikkaamalla valitsemaasi peruskurssiajankohtaa sinisen tekstin kohdalta.

MUAYTHAI & KICKBOXING

Muay Thai on lähtöisin Thaimaasta, jossa lajilla on vuosisatojen taakse ulottuvat perinteet. Kyseessä on pystyottelulaji, jossa tekniikoita ovat mm. sääripotkut, polvipotkut, etupotkut, kyynärpäälyönnit, vartaloheitot ja pystypaini. Laji sopii sekä miehille että naisille.

Kickboxing eli Potkunyrkkeily on moderni ja pelkistetyn tehokas kamppailumuoto. Lajissa käytettyjä tekniikoita ovat mm. nyrkkeilylyönnit, kiertopotkut, etupotkut, kääntöpotkut, hyppypotkut, heitot ja pyyhkäisyt. Lisäksi lajissa harjoitellaan moninaisia väistöjä ja torjuntoja erilaisia puolustustilanteita varten.


KRAV MAGA

Krav Maga on israelilainen, sotilaskäyttöön kehitetty ja myöhemmin itsepuolustuksen ja voimankäytön tarpeisiinkin sovitettu luonnolliseen reagointiin pohjautuva menetelmä. Monipuolinen, yksinkertaisten reagointimallien toistaminen samantyyppisten hyökkäysten torjumiseen tekee siitä helposti omaksuttavan ja palkitsevan tavan harjoitella itsepuolustusta.


JUDO (Haukiputaan Veikot- HauveKan)

JUDO (Haukiputaan Veikot - HauVe Kan)

Judotreeneissä harjoituksiin kuuluvat perustekniikat, otteluharjoitteet, sekä pidempään harjoitelleilla muodolliset liikesarjat (kata). Judo kehittää tasapuolisesti kestävyyttä, voimaa, nopeutta, notkeutta sekä tasapainoa, ketteryyttä ja koordinaatiokykyä. Yhtenä tavoitteena on, että mieli saisi hallitakseen mahdollisimman hyväkuntoisen kehon. Judossa on lukematon määrä erilaisia tekniikoita. Jokainen löytää varmasti itselleen parhaiten sopivan "judotyylin". Junioreille ja nuorille+aikuisille omat ryhmät!

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Jari Metso:
​​​​​​​p.044 219 2019 tai sp. jarimetso@gmail.com