KAMPPAILU

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteen tatamilla treenataan useiden kamppailu- ja itsepuolustuslajien parissa, jotka kehittävät monipuolisesti kuntoa, taitoja, liikevalikoimaa, lihasvoimaa ja tasapaino- ja koordinaatiokykyä. Fysiikan ja kehollisten taitojen lisäksi kehittyvät myös harjoittelijoiden henkinen ja sosiaalinen puoli.

MUAYTHAI & KICKBOXING

Muay Thai on lähtöisin Thaimaasta, jossa lajilla on vuosisatojen taakse ulottuvat perinteet. Kyseessä on pystyottelulaji, jossa tekniikoita ovat mm. sääripotkut, polvipotkut, etupotkut, kyynärpäälyönnit, vartaloheitot ja pystypaini. Laji sopii sekä miehille että naisille.

Kickboxing eli Potkunyrkkeily on moderni ja pelkistetyn tehokas kamppailumuoto. Lajissa käytettyjä tekniikoita ovat mm. nyrkkeilylyönnit, kiertopotkut, etupotkut, kääntöpotkut, hyppypotkut, heitot ja pyyhkäisyt. Lisäksi lajissa harjoitellaan moninaisia väistöjä ja torjuntoja erilaisia puolustustilanteita varten.


KRAV MAGA

Krav Maga on israelilainen, sotilaskäyttöön kehitetty ja myöhemmin itsepuolustuksen ja voimankäytön tarpeisiinkin sovitettu luonnolliseen reagointiin pohjautuva menetelmä. Monipuolinen, yksinkertaisten reagointimallien toistaminen samantyyppisten hyökkäysten torjumiseen tekee siitä helposti omaksuttavan ja palkitsevan tavan harjoitella itsepuolustusta.


ILMOITTAUDU PERUSKURSSILLE!

Kamppailulajien harrastaminen alkaa peruskurssilta, joita järjestetään nuorille ja aikuisille Kellon Corella. Perusteita on mukava harjoitella muiden vasta-alkajien kanssa. Peruskurssin kesto vaihtelee osallistujamäärästä riippuen 5-8h ja hinta on 40€. Peruskurssille osallistuaksesi sinulla ei tarvitse olla liikuntakorttia Corelle.

Ilmoittaudu peruskurssille klikkaamalla valitsemaasi peruskurssiajankohtaa sinisen tekstin kohdalta.

Peruskurssin jälkeen lajin harrastamista voi jatkaa harrastajaryhmissä.


JUNIORIRYHMÄT (6-12v)

Junnuryhmissä korostuu mukava tekeminen, liikunnan ilo ja lajitaitojen oppimisen riemu! Samalla kunto kasvaa, ja tullaan kehittäneeksi kuin huomaamattaan mm. kehonhallintaa ja motorisia taitoja. Harjoittelu alkaa liikunnallisista perustaidoista ja kamppailuliikunnan perusperiaatteiden oppimisesta. Tekniikkaharjoittelu on leikinomaista: junnuille suunniteltua ja turvallista. Yksi hienoimmista vaikutuksista liittyy henkiseen kasvuun. Itsetunto kasvaa, ujokin lapsi saa usein tärkeää varmuutta itselleen. Mielenhallinta paranee, opitaan hallitsemaan välillä liiankin vauhdikkaaksi nousevaa aktiivisuutta. Opitaan myös oikeellisia tapoja itsensä puolustamiseen, mikä sekin on lasten maailmassa tärkeää.

Osallistuminen ei edellytä peruskurssia. Tunnille voi tulla mukaan milloin vain, kokeilemaan olisiko tässä mieluisa liikuntalaji ja harrastus! Ohjattujen tuntien viikko-ohjelmasta näet viikoittaiset harjoitusajat. Kellon Corella. Tutustumiskäynti on veloitukseton.


JUNNUJEN JUJITSU (Kyokuhoku)

Ju-jitsu on hyvin vanha japanilainen laji, jota samurait käyttivät aikoinaan taisteluissa. Myöhemmin oppeja alkoivat harjoittelemaan myös muut. Harjoiteltaviin osa-alueisiin kuuluvat lyönti- ja potkutekniikat, heitot, hallintaotteet ja lukot. Jokaisella tunnilla opitaan uutta.


JUNNUJEN KICKBOXING (Ironman)

Kickboxing eli Potkunyrkkeily on moderni ja pelkistetyn tehokas kamppailumuoto. Tässä lajissa ”kamppaillaan” pystyssä.


JUDO (Haukiputaan Veikot- HauveKan)

JUDO (Haukiputaan Veikot - HauVe Kan)

Judotreeneissä harjoituksiin kuuluvat perustekniikat, otteluharjoitteet, sekä pidempään harjoitelleilla muodolliset liikesarjat (kata). Judo kehittää tasapuolisesti kestävyyttä, voimaa, nopeutta, notkeutta sekä tasapainoa, ketteryyttä ja koordinaatiokykyä. Yhtenä tavoitteena on, että mieli saisi hallitakseen mahdollisimman hyväkuntoisen kehon. Judossa on lukematon määrä erilaisia tekniikoita. Jokainen löytää varmasti itselleen parhaiten sopivan "judotyylin".

Lisätiedot ja ilmoittautumiset Jari Metso:
​​​​​​​p.044 219 2019 tai sp. jarimetso@gmail.com