KAMPPAILU- JA ITSEPUOLUSTUS

Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteen tatamilla treenataan useiden kamppailu- ja itsepuolustuslajien parissa. Viikko-ohjelmassa ovat mm. Brasilialainen ju-jitsu ja lukkopaini, Ironman Kickboxing, Krav Maga, Muay Thai ja suositut junnuryhmät Kyokuhoku ju-jitsu ja junnujen Ironman kickboxing. Lauantaisin aikuiset pääsevät mukaan junnuryhmiin perhetunneille. Budo, kamppailu- ja itsepuolustuslajit kehittävät monipuolisesti kuntoa, taitoja, liikevalikoimaa, lihasvoimaa ja tasapaino- ja koordinaatiokykyä. Fysiikan ja kehollisten taitojen lisäksi kehittyvät myös harjoittelijan henkinen ja sosiaalinen puoli.

JUNIORIRYHMÄT

Junnujen ryhmissä harjoittelu alkaa liikunnallisista perustaidoista ja kamppailuliikunnan perusperiaatteiden oppimisesta. Tekniikkaharjoittelu on leikinomaista: junnuille suunniteltua ja turvallista. Junnuryhmissä korostuu mukava tekeminen, liikunnan ilo ja lajitaitojen oppimisen riemu! Samalla kunto kasvaa, ja tullaan kehittäneeksi kuin huomaamattaan mm. kehonhallintaa ja motorisia taitoja. Yksi hienoimmista vaikutuksista liittyy henkiseen kasvuun. Itsetunto kasvaa, ujokin lapsi saa usein tärkeää varmuutta itselleen. Mielenhallinta paranee, opitaan hallitsemaan välillä liiankin vauhdikkaaksi nousevaa aktiivisuutta. Opitaan myös oikeellisia tapoja itsensä puolustamiseen, mikä sekin on lasten maailmassa tärkeää.

Miten harrastuksen voi aloittaa? Mukaan lajeihin pääsee peruskurssien kautta. Peruskurssin jälkeen harrastusta voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Onko perhetunneille peruskurssia? Perhetunneille osallistuvien ei tarvitse suorittaa peruskurssia, vaan sekä lapset että aikuiset voivat osallistua tunneille suoraan, omilla liikuntakorteilla.

JUNNUJEN JUJITSU 6-12v (Kyokuhoku)

Ju-jitsu on hyvin vanha japanilainen laji, jota samurait käyttivät aikoinaan taisteluissa. Myöhemmin oppeja alkoivat harjoittelemaan myös muut ja nykyään lajista on tullut monien harrastus. Harjoiteltaviin osa-alueisiin kuuluvat lyönti- ja potkutekniikat, heitot, hallintaotteet ja lukot. Jokaisella tunnilla opitaan uutta. Myös perhetunti, jossa vanhemmat voivat olla mukana!

JUNNUJEN KICKBOXING (Ironman)

Kickboxing eli Potkunyrkkeily on moderni ja pelkistetyn tehokas kamppailumuoto. Tässä lajissa ”kamppaillaan” pystyssä. Myös perhetunti, jossa vanhemmat voivat olla mukana!

NYRKKEILYKOULU yli 10-vuotiaille

Nyrkkeilykoulussa tutustutaan nyrkkeilylajiin, opetellaan lajin alkeita ja harjoitellaan kuntoa kehittäen. Nyrkkeilykoulussa opetellaan nyrkkeilyn perusteita, mm. lyöntejä, väistöjä, liikkumista ja asennetta. . Mahdollisuus edetä myös kilpailuihin!


KRAV MAGA

Krav Maga on israelilainen, sotilaskäyttöön kehitetty ja myöhemmin itsepuolustuksen ja voimankäytön tarpeisiinkin sovitettu luonnolliseen reagointiin pohjautuva menetelmä. Monipuolinen, yksinkertaisten reagointimallien toistaminen samantyyppisten hyökkäysten torjumiseen tekee siitä helposti omaksuttavan ja palkitsevan tavan harjoitella itsepuolustusta.

PERUSKURSSI

Kamppailulajien perusteet opitaan peruskurssilla, jossa harjoittelu sujuu mukavasti muiden vasta-alkajien kanssa. Peruskurssien kesto vaihtelee viikonloppukurssista kuukauden pituiseen kurssiin. Peruskurssin jälkeen lajin harrastamista voi jatkaa harrastajaryhmissä.

Hinta: 40€ + kulkukortti 5€

Ilmoittaudu peruskurssille alla olevan tapahtumalistauksen kautta tai ajanvarausjärjestelmästämme.


Kamppailusali Kellossa