Liikuntakeskus Coren Online-palveluiden ostaminen

Core Online 9,90 €/kk

Kuntoile ohjatuilla liikuntatunneilla milloin ja missä vain hintaan 9,90€/kk! Avaa treenikirjasto Coren nettisivujen kautta puhelimella, tabletilla, kannettavalla tietokoneella tai tv:ssä. Aloita päivän fiilikseen sopiva ohjattu liikuntatuokio jumpan, kehonhuollon tai sisäpyöräilyn parissa silloin kun sinulle sopii!

UUSI ONLINE- ASIAKAS

Aloita Online- asiakkuus asioimalla verkkokaupassa tai Coren asiakaspalvelussa. Saat käyttöösi salasanan, jolla pääset videotunneille. Asiakkuus on voimassa toistaiseksi 1kk:n irtisanomisajalla.

OLETKO COREN JÄSEN?

Online- asiakkuus sisältyy Coren jäsenasiakkuuteen, jonka hinta on Kellossa 39,90€ ja Haukiputaalla 29,90€. Onlinen käytöstä ei tule sinulle lisäkustannuksia.


SIIRRY TÄSTÄ ONLINE PALVELUUN


ONLINE- OHJE



Kirjaudu ONLINE- tunneille salasanalla. Varmista että se on yksin sinun käytössäsi. Salasanan luovuttaminen ja Onlinen käytön mahdollistaminen muille on kiellettyä. Salasana vaihdetaan ajoittain.

TILAA SALASANA

Salasanan voit tilata, kun sinulla on voimassaoleva online-, tai jäsenasiakkuus. Huomioithan, että salasana vaihtuu aika-ajoin. Uuden salasanan voit tilata täyttämällä nimesi ja sähköpostiosoitteen alla. Heti lähetyksen jälkeen selaa takaisin tähän tekstiosioon. Salasana avautuu täyttämäsi lomakkeen tilalle. Huom! erillistä sähköpostia ei lähetetä.