Funkkiksen salikisat 11.11.2017!

Hei Coren jäsenet! Marraskuussa pidetään Funkkiksen salikisat. Nyt siis, jos olet tutustunut toiminnalliseen harjoitteluun ja harrastanutkin sitä jo hetken- on oiva hetki ilmoittautua mukaan skabaileen 🙂 Kisat ovat aina kisat, mutta näissä kisoissa on tarkoitus pitää ensisijaisesti hauskaa ja laittaa itseänsä likoon sekä löytää uusia piileviä puolia omasta suorituskyvystä muiden kannustuksen kautta!

Sarjat:
Naiset yleinen (12paikkaa)
Miehet yleinen (12 paikkaa)
Sekaparit (1nainen+1mies) (6 paria)

Jokaisen sarjan top3 palkitaan!

Vaikka kyseessä on salikisat, toivotamme kisoihin tervetulleeksi myös muut kuin Coren jäsenet. Heillä osallistuminen tapahtuu kilpailun ulkopuolisina. Osallistumismaksu on 12€. Kilpailun ulkopuoliset eivät osallistu kilpailuun palkinnoista, mutta muutoin ovat tasavertaisesti kaikissa lajeissa osallisina. Ja tietysti hyvästä tulosmenestyksestä on luvassa vähintäänkin mainetta ja kunniaa!

Ilmoittautuminen funkkiskisoihin on avattu nyt. Ilmoitukset sähköpostiin Janne@lkcore.fi. Parikisailijoilla riittää kun toinen ilmoittaa osallistujat. Ilmoittautuminen päättyy 31.10.2017. Toivottavasti saadaan kaikki kilpailupaikat täytetyksi ja vietetään mukava treenipäivä!

Kisapäivälle on järjestetty ruokailumahdollisuus, paikallinen pitopalvelu Patarouva tulee tarjoamaan lounasta ja pientä purtavaa päivän aikana!

Tervetuloa skaboihin!