KULKUOIKEUS 24/7

Laajin mahdollinen kulkuoikeus vuorokauden ympäri. Pääset treenaamaan silloin kuin sinulle sopii!

KANTA-ASIAKASPÄIVÄT JÄSENILLE

Etupäivät, jolloin liikuntaväline, -vaate ja lisäravinnehankintoja voi tehdä ovh -20% hintaan. Etu ei koske Core-tuotteita.

Ennakkovaraus: voit varata tuotteita myyntipisteestä. Varattu tuote tulee noutaa ja maksaa Kanta-asiakaspäivänä. Ennakkovarauksella varmistat, että saat haluamasi tuotteen etupäivänä.

Ennakkotilaus: voit ennakkotilata tuotteita sähköpostilla liikuntakeskus@lkcore.fi. Tilattu tuote tulee noutaa ja maksaa Kanta-asiakaspäivänä. Mikäli tuote ei ehdi saapua, voit siitä huolimatta maksaa tuotteen kanta-asiakaspäivänä etuhintaan. Ilmoitamme tuotteen saapumisesta txt. Huomioithan, että tuotteet kannattaa tilata hyvissäajoin, sillä toimitusajat vaihtelevat n. 5 pvä-2 vko.

Myyntipisteestä: voit ostaa tuotteita Kellon ja Haukiputaan toimipisteistä asiakaspalvelun aukioloaikana. Kellon toimipisteen jäsenet voivat tehdä hankintoja myös Haukiputaan toimipisteessä ja Haukiputaan jäsenet Kellossa.

Huom! Varaus/tilaus on sitova ostopäätös. Noutamattomat  tuotteet veloitetaan e-laskulla normaalihintaisina

Edustatko / jälleenmyytkö terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita? Varaa oma esittelypöytä kanta-asiakaspäiville sp. sanna@lkcore.fi tai p. 0400-979789

TILIOSTOMAHDOLLISUUS

Jäsenet  voivat ostaa tuotteita tilille. Ostokset laskutetaan e-laskuna seuraavan kuukauden jäsenmaksun yhteydessä.

YSTÄVÄVIIKKO JÄSENEN YSTÄVÄLLE

Kun olet ollut jäsenenä 3kk, voit luovuttaa valitsemallesi henkilölle ystäväviikon siihen toimipisteeseen, jossa itse treenaat. Sen aikana (7pvä) hän voi harjoitella kuntosalilla ja/tai ryhmäliikunnassa niin usein kuin haluaa. Viikon ainut kustannus on kulkukortti 5€ ja tarvittaessa web-tunnukset 2€. Ystäväviikon voi luovuttaa henkilölle, jolla ei ole voimassaolevaa liikuntakorttia Coreen. Aktivoimme ystäväviikkokortin asiakaspalvelussa, johon voitte saapua yhdessä tai ystäväsi yksin ilmoittaen viikon luovuttajan nimen. Etu on vuosittainen, eli voit luovuttaa ystäväviikon kerran vuodessa. Huom! Mikäli ystäväviikon luovuttaja on tuplannut oman jäsenyyden, saa myös ystävä kulkuoikeuden molempiin toimipisteisiimme!

CYCLOCROSS – PYÖRIEN VUOKRAUSMAHDOLLISUUS

Jäsenillä on mahdollisuus vuokrata pyöriä 3h, vrk:n tai viikon ajaksi erittäin edulliseen hintaan. Käy lyhyt lenkki tai vuokraa vaikka viikonlopuksi! Pyörien nouto ja palautus Kellon toimipisteeseen

LISÄKSI KELLON TOIMIPISTEEN JÄSENET

Rentoutustilan käyttömahdollisuus. Tilassa on kaksi hierontatuolia, joissa kussakin 10 erilaista hierontaohjelmaa.