KULKUKORTTI LIIKUNTAKESKUKSEEN

Jäsenyys ladataan kulkukortille (5€) tai kulkurannekkeelle (9,90€), johon on mahdollista liittää web-varaustunnukset (2€). Sisäänpääsy 24h/7vrk!

JÄSENYYDEN MAKSU

Jäsenyyden ensimmäinen osa aloituspäivästä kuukauden loppuun maksetaan liittymisen yhteydessä. Huomaathan, että jos liityt 15pvä jälkeen, veloitetaan liittymispäivästä kuukauden loppuun sekä seuraava kuukausi. Jatkossa jäsenmaksu lähetetään kuukausittain e-laskuna verkkopankkiisi. Muista tehdä e-laskusopimus viikon kuluessa jäseneksi liittymisestäsi! Myös muita maksuvaihtoehtoja on. Lue lisää tästä

SÄÄSTÄ JÄSENMAKSUSSA 12kk:n ENNAKKOMAKSULLA!

Maksuvaihtoehtona myös ennakkomaksu: Haukiputaalla 299€/12kk (24,90€/kk) ja Kellossa  420€/12kk (35€/kk). Sopimuksesi jatkuu kuukausimaksullisena, ellet ole maksanut uutta 12kk:n jaksoa. Mikäli irtisanoudut ennen maksettujen 12 kk:n täyttymistä, veloitamme kuluneilta jäsenyyskuukausilta täysimääräisen jäsenmaksun sekä käsittelykulut 40€. Jäljelle jäävä osuus ennakkomaksusta palautetaan tai puuttuva osa veloitetaan. Huom! Liikuntaetua käyttäessäsi ei rahapalautus ole mahdollinen, mutta voit tilata erotuksella esim. kuntosaliohjelman.

JÄSENYYDEN TAUKOMAHDOLLISUUDET

Kaikissa jäsenyyksissä on 1-6kk:n taukomahdollisuus seuraavista syistä: armeija, raskaus, väliaikainen vähintään 1kk:n pituinen työkomennus tai muutto ulkomaille, rakennusaika. Tauko aktivoidaan todistusta vastaan. Muutoin jäsenyyttä ei voi laittaa tauolle.

LIITY HAUKIPUTAAN JÄSENEKSI TÄSTÄ        LIITY KELLON JÄSENEKSI TÄSTÄ