KULKUKORTTI LIIKUNTAKESKUKSEEN

Jäsenyys ladataan kulkukortille (5€) tai kulkurannekkeelle (9,90€), johon on mahdollista liittää web-varaustunnukset (2€). Sisäänpääsy 24h/7vrk!

JÄSENYYDEN MAKSU

Jäsenyyden ensimmäinen osa aloituspäivästä kuukauden loppuun maksetaan liittymisen yhteydessä. Huomaathan, että jos liityt 15pvä jälkeen, veloitetaan liittymispäivästä kuukauden loppuun sekä seuraava kuukausi. Jatkossa jäsenmaksu lähetetään kuukausittain e-laskuna verkkopankkiisi. Muista tehdä e-laskusopimus viikon kuluessa jäseneksi liittymisestäsi!

SÄÄSTÄ JÄSENMAKSUSSA 12kk:n ENNAKKOMAKSULLA!

Maksuvaihtoehtona myös ennakkomaksu: Haukiputaalla 299€/12kk (24,90€/kk) ja Kellossa  420€/12kk (35€/kk). Sopimuksesi jatkuu kuukausimaksullisena, ellet ole maksanut uutta 12kk:n jaksoa. Mikäli irtisanoudut ennen maksettujen 12 kk:n täyttymistä, veloitamme kuluneilta jäsenyyskuukausilta täysimääräisen jäsenmaksun sekä käsittelykulut 40€. Jäljelle jäävä osuus ennakkomaksusta palautetaan tai puuttuva osa veloitetaan. Huom! Liikuntaetua käyttäessäsi ei rahapalautus ole mahdollinen, mutta voit tilata erotuksella esim. kuntosaliohjelman.

JÄSENYYDEN TAUKOMAHDOLLISUUDET

Kaikissa jäsenyyksissä on 1-6kk:n taukomahdollisuus seuraavista syistä: armeija, raskaus, väliaikainen vähintään 1kk:n pituinen työkomennus tai muutto ulkomaille, rakennusaika. Tauko aktivoidaan todistusta vastaan. Muutoin jäsenyyttä ei voi laittaa tauolle.

 

KULKUOIKEUS 24/7

Laajin mahdollinen kulkuoikeus vuorokauden ympäri. Pääset treenaamaan silloin kuin sinulle sopii!

KANTA-ASIAKASPÄIVÄT JÄSENILLE

Etupäivät, jolloin liikuntaväline, -vaate ja lisäravinnehankintoja voi tehdä ovh -20% hintaan. Etu ei koske Core-tuotteita.

Ennakkovaraus: voit varata tuotteita myyntipisteestä. Varattu tuote tulee noutaa ja maksaa Kanta-asiakaspäivänä. Ennakkovarauksella varmistat, että saat haluamasi tuotteen etupäivänä.

Ennakkotilaus: voit ennakkotilata tuotteita sähköpostilla liikuntakeskus@lkcore.fi. Tilattu tuote tulee noutaa ja maksaa Kanta-asiakaspäivänä. Mikäli tuote ei ehdi saapua, voit siitä huolimatta maksaa tuotteen kanta-asiakaspäivänä etuhintaan. Ilmoitamme tuotteen saapumisesta txt. Huomioithan, että tuotteet kannattaa tilata hyvissäajoin, sillä toimitusajat vaihtelevat n. 5 pvä-2 vko.

Myyntipisteestä: voit ostaa tuotteita Kellon ja Haukiputaan toimipisteistä asiakaspalvelun aukioloaikana. Kellon toimipisteen jäsenet voivat tehdä hankintoja myös Haukiputaan toimipisteessä ja Haukiputaan jäsenet Kellossa.

Huom! Varaus/tilaus on sitova ostopäätös. Noutamattomat  tuotteet veloitetaan e-laskulla normaalihintaisina

Edustatko / jälleenmyytkö terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita? Varaa oma esittelypöytä kanta-asiakaspäiville sp. anna-maija@lkcore.fi tai p. 0447387407

TILIOSTOMAHDOLLISUUS

Jäsenet  voivat ostaa tuotteita tilille. Ostokset laskutetaan e-laskuna seuraavan kuukauden jäsenmaksun yhteydessä.

YSTÄVÄVIIKKO JÄSENEN YSTÄVÄLLE

Kun olet ollut jäsenenä 3kk, voit luovuttaa valitsemallesi henkilölle ystäväviikon siihen toimipisteeseen, jossa itse treenaat. Sen aikana (7pvä) hän voi harjoitella kuntosalilla ja/tai ryhmäliikunnassa niin usein kuin haluaa. Viikon ainut kustannus on kulkukortti 5€ ja tarvittaessa web-tunnukset 2€. Ystäväviikon voi luovuttaa henkilölle, jolla ei ole voimassaolevaa liikuntakorttia Coreen. Aktivoimme ystäväviikkokortin asiakaspalvelussa, johon voitte saapua yhdessä tai ystäväsi yksin ilmoittaen viikon luovuttajan nimen. Etu on vuosittainen, eli voit luovuttaa ystäväviikon kerran vuodessa. Huom! Mikäli ystäväviikon luovuttaja on tuplannut oman jäsenyyden, saa myös ystävä kulkuoikeuden molempiin toimipisteisiimme!

CYCLOCROSS – PYÖRIEN VUOKRAUSMAHDOLLISUUS

Jäsenillä on mahdollisuus lainata cyclocross-pyöriä 3h ajaksi veloituksetta. Vaihtoehtoisesti jäsenet voivat vuokrata pyöriä vrk:n tai viikon ajaksi erittäin edulliseen hintaan. Käy lyhyt lenkki tai vuokraa vaikka viikonlopuksi! Pyörien nouto ja palautus Kellon toimipisteeseen

LISÄKSI KELLON TOIMIPISTEEN JÄSENET

Rentoutustilan käyttömahdollisuus. Tilassa on kaksi hierontatuolia, joissa kussakin 10 erilaista hierontaohjelmaa.