TUTUSTUMISKUUKAUSI HAUKIPUDAS 14,95€ OSTA TÄSTÄ

Uusille asiakkaille, joilla ei ole koskaan aiemmin tai edeltävän 12kk:n aikana ollut asiakkuutta Haukiputaan Corelle. Ei aloitusmaksua. Voimassa 30 pvä ostopäivästä alkaen. Sisäänpääsy 24h/7 vrk kulkukortilla (5€). Mikäli jatkat asiakkuutta tutustumiskuukauden aikana, säästät aloitusmaksun 19,90€. Hinta on jatkossa 29,90€/kk. Myynnissä verkkokaupassa ja asiakaspalvelupisteessä.

TUTUSTUMISKUUKAUSI KELLO 19,95€ OSTA TÄSTÄ

Uusille asiakkaille, joilla ei ole koskaan aiemmin tai edeltävän 12kk:n aikana ollut asiakkuutta Kellon Corelle. Ei aloitusmaksua. Voimassa 30 pvä ostopäivästä alkaen. Sisäänpääsy 24h/7vrk kulkukortilla (5€). Mikäli jatkat asiakkuutta tutustumiskuukauden aikana, säästät aloitusmaksun 19,90€. Hinta on jatkossa 39,90€/kk. Myynnissä verkkokaupassa ja asiakaspalvelupisteessä.

LIIKUNTAKORTTI HAUKIPUDAS 29,90€/kk OSTA TÄSTÄ

Aloitusmaksu 19,90€, kuukausimaksu 29,90€/kk, sisäänpääsy 24h/7 vrk kulkukortilla (5€). Kuntosali, ryhmäliikunta, virtuaalitunnit. Irtisanoutumisaika 1kk. Tutustu asiakassopimuslomakkeeseen TÄSTÄ . Asiakkuuden voi tuplata, jolloin voit treenata sekä Haukiputaalla että Kellossa. Tuplausmaksu 60€, kuukausimaksu jatkossa 39,90€/kk. Tuplaus on voimassa kunnes päätät sopimuksen.

LIIKUNTAKORTTI KELLO 39,90€/kk OSTA TÄSTÄ

Aloitusmaksu 19,90€, kuukausimaksu 39,90€/kk, sisäänpääsy 24h/vrk kulkukortilla (5€). Kuntosali, ryhmäliikunta, virtuaalitunnit, kamppailu ja itsepuolustuslajit, toiminnallinen harjoittelu. Rentoutumishuone, Infrapunasauna. Irtisanoutumisaika 1kk. Tutustu asiakassopimuslomakkeeseen TÄSTÄ. Asiakkuuden voi tuplata, jolloin voit treenata sekä Kellossa että Haukiputaalla. Tuplausmaksu 60€, kuukausimaksu jatkossa 39,90€/kk. Tuplaus on voimassa kunnes päätät asiakkuuden.

TUPLAA TÄSTÄ

Tuplakortilla pääset treenaamaan sekä Kellon että Haukiputaan Corella. Valitse tuplaus, jonka hinta on 60€ (maksetaan vain kerran). Kulkuoikeutesi laajennetaan, ja jatkossa pääset treenaamaan 39,90€:n kuukausimaksulla molemmilla saleilla. Tuplaus on voimassa kunnes päätät asiakassopimuksen.

LIIKUNTAKORTTI EDULLISIMMIN VUOSIMAKSULLA! OSTA TÄSTÄ

Liikuntakortin maksuvaihtoehtona on myös ennakkomaksu: Haukiputaalla 299€/12kk (24,90€/kk) ja kellossa 420€/12kk (35€/kk). Vuosimaksukuukausien jälkeen asiakassopimuksesi jatkuu kuukausimaksullisena, ellet ole maksanut uutta 12kk:n jaksoa. Mikäli irtisanoudut ennen maksettujen 12 kk:n täyttymistä, veloitamme kuluneilta asiakkuuskuukausilta täysimääräisen kuukausimaksun sekä käsittelykulut 40€. Jäljelle jäävä osuus ennakkomaksusta palautetaan tai puuttuva osa veloitetaan. Huom! Liikuntaetua käyttäessäsi ei rahapalautus ole mahdollinen, mutta voit tilata erotuksella esim. kuntosaliohjelman

OMAN LIIKUNTAKORTIN VOI OSTAA ASIAKASPALVELUSTA TAI VERKKOKAUPASTA

Omalla liikuntakortilla pääset Liikuntakeskus Coren kuntosalille sekä ohjatuille tai virtuaalisille ryhmäliikunta- ja valmennustunneille. Kellon toimipisteessä on lisäksi rentoutumishuone jäsenten käyttöön. Jäsenyys aktivoidaan siihen liikuntakeskukseen, jossa haluat käydä harrastamassa liikuntaa. On myös mahdollista tuplata kulkuoikeus, jolloin voit käydä Coren molemmilla saleilla – Kellossa ja Haukiputaalla. Jäsenyys ladataan kulkukortille (5€) tai kulkurannekkeelle (9,90€), joka toimii avaimena liikuntakeskukseen. Jäsenkortilla pääsee treenaamaan mihin vuorokauden aikaan tahansa 24h/7vrk. Tuplajäsenet pääsevät samalla kulkukortilla molemmille saleille. Jäsenyys sisältää myös kanta-asiakkaan etuja.

  • Jäsenet voivat ostaa tuotteita tilimyyntiin. Hankinnat maksetaan seuraavan kuun jäsenmaksun yhteydessä e-laskuna.
  • Jäsenet voivat luovuttaa ystävälleen veloituksettoman ystäväviikon kerran vuodessa

Jäsenyys on kuukausimaksullinen ja voimassa toistaiseksi. Voit päättää jäsenyyden milloin tahansa yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Irtisanoutuminen tapahtuu kotisivujen irtisanoutumislinkistä

MINKÄ IKÄISENÄ JÄSENEKSI?

Jäseneksi voi liittyä minkä ikäisenä tahansa. Aikuiset voivat käyttää jäsenyyttä kuntosaliharjoitteluun, ohjattuihin ryhmiin sekä virtuaalitunteihin. Yli 13-vuotiaat nuoret voivat käydä kuntosalilla yhdessä vanhempien kanssa. Itsenäisen harjoittelun ikäraja on kuntosalilla 14-v tai vanhempien luvalla 13-v. Lapset ja nuoret voivat osallistua heille suunnatuille ohjatuille tunneille, sekä niille kaikille avoimille tunneille jotka vanhemmat katsovat heille sopiviksi. Huomioitavaa on, että avoimet ryhmät ovat aikuisille suunniteltuja.

KULKUKORTTI LIIKUNTAKESKUKSEEN

Jäsenyys ladataan kulkukortille (5€) tai kulkurannekkeelle (9,90€), johon on mahdollista liittää web-varaustunnukset (2€). Sisäänpääsy 24h/7vrk!

JÄSENYYDEN MAKSU

Jäsenyyden ensimmäinen osa aloituspäivästä kuukauden loppuun maksetaan liittymisen yhteydessä. Huomaathan, että jos liityt 15pvä jälkeen, veloitetaan liittymispäivästä kuukauden loppuun sekä seuraava kuukausi. Jatkossa jäsenmaksu lähetetään kuukausittain e-laskuna verkkopankkiisi. Muista tehdä e-laskusopimus viikon kuluessa jäseneksi liittymisestäsi!

KANTA-ASIAKASPÄIVÄT JÄSENILLE

Etupäivät, jolloin liikuntaväline, -vaate ja lisäravinnehankintoja voi tehdä ovh -20% hintaan. Etu ei koske Core-, Gymnation ja Rogue-tuotteita.

Ennakkovaraus: voit varata tuotteita myyntipisteestä. Varattu tuote tulee noutaa ja maksaa Kanta-asiakaspäivänä. Ennakkovarauksella varmistat, että saat haluamasi tuotteen etupäivänä.

Ennakkotilaus: voit ennakkotilata tuotteita sähköpostilla liikuntakeskus@lkcore.fi. Tilattu tuote tulee noutaa ja maksaa Kanta-asiakaspäivänä. Mikäli tuote ei ehdi saapua, voit siitä huolimatta maksaa tuotteen kanta-asiakaspäivänä etuhintaan. Ilmoitamme tuotteen saapumisesta txt. Huomioithan, että tuotteet kannattaa tilata hyvissäajoin, sillä toimitusajat vaihtelevat n. 5 pvä-2 vko.

Myyntipisteestä: voit ostaa tuotteita Kellon ja Haukiputaan toimipisteistä asiakaspalvelun aukioloaikana. Kellon toimipisteen jäsenet voivat tehdä hankintoja myös Haukiputaan toimipisteessä ja Haukiputaan jäsenet Kellossa.

Huom! Varaus/tilaus on sitova ostopäätös. Noutamattomat  tuotteet veloitetaan e-laskulla normaalihintaisina

Edustatko / jälleenmyytkö terveyteen, kauneuteen ja hyvinvointiin liittyviä tuotteita? Varaa oma esittelypöytä kanta-asiakaspäiville sp. anna-maija@lkcore.fi tai p. 0447387407

TILIOSTOMAHDOLLISUUS

Jäsenet  voivat ostaa tuotteita tilille. Ostokset laskutetaan e-laskuna seuraavan kuukauden jäsenmaksun yhteydessä.

YSTÄVÄVIIKKO JÄSENEN YSTÄVÄLLE

Kun olet ollut jäsenenä 3kk, voit luovuttaa valitsemallesi henkilölle ystäväviikon siihen toimipisteeseen, jossa itse treenaat. Sen aikana (7pvä) hän voi harjoitella kuntosalilla ja/tai ryhmäliikunnassa niin usein kuin haluaa. Viikon ainut kustannus on kulkukortti 5€ ja tarvittaessa web-tunnukset 2€. Ystäväviikon voi luovuttaa henkilölle, jolla ei ole voimassaolevaa liikuntakorttia Coreen. Aktivoimme ystäväviikkokortin asiakaspalvelussa, johon voitte saapua yhdessä tai ystäväsi yksin ilmoittaen viikon luovuttajan nimen. Etu on vuosittainen, eli voit luovuttaa ystäväviikon kerran vuodessa. Huom! Mikäli ystäväviikon luovuttaja on tuplannut oman jäsenyyden, saa myös ystävä kulkuoikeuden molempiin toimipisteisiimme!

KELLON TOIMIPISTEEN JÄSENILLE

Rentoutustilan käyttömahdollisuus. Tilassa on kaksi hierontatuolia, joissa kussakin 10 erilaista hierontaohjelmaa.

JÄSENYYDEN TAUKOMAHDOLLISUUDET

Kaikissa jäsenyyksissä on 1-6kk:n taukomahdollisuus seuraavista syistä: armeija, raskaus, väliaikainen vähintään 1kk:n pituinen työkomennus tai muutto ulkomaille, rakennusaika. Tauko aktivoidaan todistusta vastaan. Muutoin jäsenyyttä ei voi laittaa tauolle.

ONLINE-JÄSENYYS! OSTA TÄSTÄ

Ei liittymismaksua, onlinejäsenmaksu 9,90€/kk. Pääsy Online-palveluun salasanalla.
Voit ostaa jäsenyyden myös kotisivuillamme toimivaan Core Onlineen. Sieltä löydät kaksi eri kategoriaa, jotka molemmat sisältyvät hintaan: jumppa ja sisäpyöräily. Tulossa myös kamppailu, toiminnallinen harjoittelu ja valmennus! Core Onlinessa on mm. ohjattuja treenejä useista lajeista. Myös sellaisia, joita ei ole Coren viikko-ohjelmassa! Kirjaudu Onlineen salasanalla, jonka saat liittymällä Online-jäseneksi.  Huomioithan, että palvelun käyttöoikeus koskee yksin sinua. Salasana vaihdetaan ajoittain ja sen luovuttaminen toiselle henkilölle on kiellettyä.

JÄSEN! LIITY COREN FACEOOK-RYHMIIN

▪️CORE Group exercise
https://www.facebook.com/groups/197883887663685
▪️CORE Functional
https://www.facebook.com/groups/367712300413371/
▪️CORE Gym
https://www.facebook.com/groups/1994644730800869/
▪️CORE Kamppailu ja itsepuolustus
https://www.facebook.com/groups/1680360862055106/
▪️CORE Cycling
https://www.facebook.com/groups/352774141879894/