JÄSENYYS HAUKIPUDAS 29,90€/kk OSTA TÄSTÄ

Liittymismaksu 19,90€, jäsenmaksu 29,90€/kk, sisäänpääsy 24h/vrk kulkukortilla (5€)
Kuntosali, ryhmäliikunta, virtuaalitunnit. Irtisanoutumisaika 1kk. Tutustu jäsensopimuslomakkeeseen TÄSTÄ

Jäsenyyden voi tuplata, jolloin voit treenata sekä Haukiputaalla että Kellossa. Tuplausmaksu 60€, jäsenmaksu jatkossa 39,90€/kk. Tuplaus on voimassa kunnes päätät sopimuksen.

JÄSENYYS KELLO 39,90€/kk OSTA TÄSTÄ

Liittymismaksu 19,90€, jäsenmaksu 39,90€/kk, sisäänpääsy 24h/vrk kulkukortilla (5€)
Kuntosali, ryhmäliikunta, virtuaalitunnit, kamppailu ja itsepuolustuslajit, toiminnallinen harjoittelu
Rentoutumishuone, Infrapunasauna. Irtisanoutumisaika 1kk. Tutustu jäsensopimuslomakkeeseen TÄSTÄ

Jäsenyyden voi tuplata, jolloin voit treenata sekä Kellossa että Haukiputaalla. Tuplausmaksu 60€, jäsenmaksu jatkossa 39,90€/kk. Tuplaus on voimassa kunnes päätät sopimuksen.

JÄSENYYS EDULLISIMMIN VUOSIMAKSULLA! OSTA TÄSTÄ

Jäsenyyden maksuvaihtoehtona on myös ennakkomaksu: Haukiputaalla 299€/12kk (24,90€/kk) ja kellossa 420€/12kk (35€/kk). Vuosimaksukuukausien jälkeen sopimuksesi jatkuu kuukausimaksullisena, ellet ole maksanut uutta 12kk:n jaksoa. Mikäli irtisanoudut ennen maksettujen 12 kk:n täyttymistä, veloitamme kuluneilta jäsenyyskuukausilta täysimääräisen jäsenmaksun sekä käsittelykulut 40€. Jäljelle jäävä osuus ennakkomaksusta palautetaan tai puuttuva osa veloitetaan. Huom! Liikuntaetua käyttäessäsi ei rahapalautus ole mahdollinen, mutta voit tilata erotuksella esim. kuntosaliohjelman.

MITÄ JÄSENYYS TARKOITTAA

Jäsenyys tarkoittaa omaa henkilökohtaista liikuntakorttia, jolla pääset Liikuntakeskus Coren kuntosalille sekä ohjatuille tai virtuaalisille ryhmäliikunta- ja valmennustunneille. Kellon toimipisteessä on lisäksi rentoutumishuone jäsenten käyttöön.

Jäsenyys aktivoidaan siihen liikuntakeskukseen, jossa haluat käydä harrastamassa liikuntaa. On myös mahdollista tuplata kulkuoikeus, jolloin voit käydä Coren molemmilla saleilla – Kellossa ja Haukiputaalla.

Jäsenyys ladataan kulkukortille (5€) tai kulkurannekkeelle (9,90€), joka toimii avaimena liikuntakeskukseen. Jäsenkortilla pääsee treenaamaan mihin vuorokauden aikaan tahansa 24h/7vrk. Tuplajäsenet pääsevät samalla kulkukortilla molemmille saleille.

Jäsenyys sisältää myös kanta-asiakkaan etuja.

  • Jäsenet voivat ostaa tuotteita tilimyyntiin. Hankinnat maksetaan seuraavan kuun jäsenmaksun yhteydessä e-laskuna.
  • Jäsenillä on mahdollisuus osallistua liikuntakeskuksessa järjestettäville erikoistunneille. Muille kuin jäsenille osallistumismaksu on 20€, ja paikkoja on rajoitetusti
  • Jäsenet voivat luvuttaa ystävälleen veloituksettoman ystäväviikon kerran vuodessa

Jäsenyys on kuukausimaksullinen ja voimassa toistaiseksi. Voit päättää jäsenyyden milloin tahansa yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Irtisanoutuminen tapahtuu kotisivujen irtisanoutumislinkistä, sähköpostilla tai tekstiviestillä.

MINKÄ IKÄISENÄ JÄSENEKSI?

Jäseneksi voi liittyä minkä ikäisenä tahansa. Lapset ja nuoret voivat osallistua itsenäisesti kaikille ryhmäliikuntatunneille, jotka vanhemmat katsovat heille sopiviksi. Lapsille ja nuorille järjestetään myös omia ryhmäliikuntatunteja.

Myös kuntosalilla lapset ja nuoret voivat käydä valvojan – esim. vanhemman kanssa. Itsenäisesti/yksin kuntosalilla voi alkaa treenaamaan 14- tai vanhempien luvalla 13-vuotiaana.