URHEILIJAJÄSENYYS

Urheilijat harjoittelevat pääsääntöisesti oman lajin parissa. Useimmin kuitenkin heille on hyötyä mm. voimaharjoittelusta tai lihashuoltotunneista sekä muista oheisharjoitteista joita voi suorittaa kuntosalilla. Liikuntakeskus Core haluaa tukea paikallisia kilpailevia urheilijoita sponsoroimalla liikuntamaksua liittymismaksun verran. Näin urheilija voi valita treenikuukausia tarvittavan määrän / vuosi pelkän kuukausimaksun (29,90 tai 39,90€/kk) hinnalla. Urheilijajäsensopimuksessa on kalenterikuukauden irtisanomisaika.

Sponsoroimalla osan urheilijoiden jäsenmaksusta, haluamme olla vaikuttamassa Haukiputaalaisten urheiluseurojen urheilijoiden mahdollisimman hyviin harjoitteluolosuhteisiin ja menestymismahdollisuuksiin. Emme tue yksittäisiä joukkueita erillisillä sponsoriavustuksilla. Urheilijasopimuksen voi tehdä henkilö, joka urheilee (kilpailee) Haukiputaalaisessa urheiluseurassa joukkueessa tai yksilölajissa. Myös Oulun Kärppien pelaajat voivat tehdä urheilijasopimuksen.

Huom! Edustatko urheiluseuraa, joka olisi kiinnostunut urheilijajäsenyys-yhteistyöstä? Ota yhteyttä sanna@lkcore.fi

Urheilujoukkueita tuemme sponsoroimalla osan tilaustuntien hinnasta. Järjestämme joukkueille tilaustunteja edulliseen hintaan 60€/krt. Joukkueen mukana tunnille voivat osallistua valmentajat tai vanhemmat, mikäli osallistumispaikkoja jää. Ota yhteyttä! Sanna 0400-979798 tai Katri@kcore.fi

Haemme Liikuntakeskus Corelle vuosittain yhteistyöurheilijoita eri lajien parista. Seuraavan vuoden yhteistyöurheilijat valitaan hakemusten perusteella vuosittain joulukuussa. Seuraavan kerran hakemuksia otetaan vastaan syksyllä 2017.

Vuoden 2017 yhteistyöurheilijat: