TUTUSTUMISJÄSENYYS HAUKIPUDAS 14,95€ OSTA TÄSTÄ

Uusille asiakkaille, joilla ei ole koskaan aiemmin tai edeltävän 12kk:n aikana ollut jäsenyyttä Haukiputaan Corelle. Ei liittymismaksua. Voimassa 1 kuukauden ostopäivästä alkaen. Sisäänpääsy 24h/vrk kulkukortilla (5€). Mikäli teet jatkosopimuksen tutustumisjäsenyyden kuluessa, säästät liittymismaksun 19,90€. Hinta on jatkossa 29,90€. Myynnissä verkkokaupassa ja asiakaspalvelupisteessä.

TUTUSTUMISJÄSENYYS KELLO 19,95€ OSTA TÄSTÄ

Uusille asiakkaille, joilla ei ole koskaan aiemmin tai edeltävän 12kk:n aikana ollut jäsenyyttä Kellon Corelle. Ei liittymismaksua. Voimassa 1 kuukauden ostopäivästä alkaen. Sisäänpääsy 24h/vrk kulkukortilla (5€). Mikäli teet jatkosopimuksen tutustumisjäsenyyden kuluessa, säästät liittymismaksun 19,90€. Hinta on jatkossa 39,90€. Myynnissä verkkokaupassa ja asiakaspalvelupisteessä.

Mikäli olet jo käyttänyt tutustumisjäsenyyden tai edellisestä jäsenyydestäsi on alle vuosi valitse JÄSENYYS

MITÄ JÄSENYYS TARKOITTAA

Jäsenyys tarkoittaa omaa henkilökohtaista liikuntakorttia, jolla pääset Liikuntakeskus Coren kuntosalille sekä ohjatuille tai virtuaalisille ryhmäliikunta- ja valmennustunneille. Kellon toimipisteessä on lisäksi rentoutumishuone jäsenten käyttöön.

Jäsenyys aktivoidaan siihen liikuntakeskukseen, jossa haluat käydä harrastamassa liikuntaa. On myös mahdollista tuplata kulkuoikeus, jolloin voit käydä Coren molemmilla saleilla – Kellossa ja Haukiputaalla.

Jäsenyys ladataan kulkukortille (5€) tai kulkurannekkeelle (9,90€), joka toimii avaimena liikuntakeskukseen. Jäsenkortilla pääsee treenaamaan mihin vuorokauden aikaan tahansa 24h/7vrk. Tuplajäsenet pääsevät samalla kulkukortilla molemmille saleille.

Jäsenyys sisältää myös kanta-asiakkaan etuja.

  • Jäsenet voivat ostaa tuotteita tilimyyntiin. Hankinnat maksetaan seuraavan kuun jäsenmaksun yhteydessä e-laskuna.
  • Jäsenillä on mahdollisuus osallistua liikuntakeskuksessa järjestettäville erikoistunneille. Muille kuin jäsenille osallistumismaksu on 20€, ja paikkoja on rajoitetusti
  • Jäsenet voivat luvuttaa ystävälleen veloituksettoman ystäväviikon kerran vuodessa

MINKÄ IKÄISENÄ JÄSENEKSI?

Jäseneksi voi liittyä minkä ikäisenä tahansa. Lapset ja nuoret voivat osallistua itsenäisesti kaikille ryhmäliikuntatunneille, jotka vanhemmat katsovat heille sopiviksi. Lapsille ja nuorille järjestetään myös omia ryhmäliikuntatunteja.

Myös kuntosalilla lapset ja nuoret voivat käydä valvojan – esim. vanhemman kanssa. Itsenäisesti/yksin kuntosalilla voi alkaa treenaamaan 14- tai vanhempien luvalla 13-vuotiaana.