Yrittäjä! Joko sinun yrityksesi kannustaa henkilöstöä liikkumaan?

Useat yritykset kannustavat työntekijöitään omaehtoiseen liikunnan harrastamiseen tarjoamalla tukea liikuntakortin (esim. Jäsenyys tai 10 x kortti) hankkimiseen. Tuen saaminen on monelle työntekijälle merkittävä työsuhde-etu. Etu kannustaa työntekijän liikkumaan ja lisää näin henkilöstön vireyttä ja työkykyä. Omasta kunnosta huolehtiminen, sekä kehon ja mielen huoltaminen tuovat työssäjaksamiseenkin vaikuttavaa hyvää oloa ja positiivista energiaa! Työntekijä saa itse valita mieluisat liikuntaharrastukset. Liikuntaetu on työntekijälle verovapaata etua, kun seuraavat ehdot täyttyvät:

  • Etu on työnantajan järjestämää
  • Etu kohdentuu Verohallinnon määrittelemiin tavanomaisiin harrastuksiin
  • Etu on kohtuullinen (korkeintaan 400 euroa vuodessa- eli 33,33€/kk)
  • Etu on koko henkilöstön käytettävissä
  • Etu on henkilökohtainen

Työnantaja saa vähentää liikuntaedun kulut tuloverotuksessaan. Työnantaja voi tarjota joko koko etuuden tai työntekijä voi maksaa edusta omavastuuta. Etuuden määrä ja omavastuun osuus ovat täysin työnantajan määriteltävissä. Osakeyhtiössään työskentelevä omistajayrittäjä voi tarjota liikuntaedun myös itselleen. Sama koskee myös palkkaa nostavia kommandiittiyhtiön tai avoimen yhtiön osakkaita. Toiminimiyrittäjällä ei ole vähennysoikeutta.

Moni yritys onkin jo sopinut tavastaan osallistua työntekijöidensä liikuntakortteihin Liikuntakeskus Coressa.

Työntekijöille liikuntakortti Liikuntakeskus Coreen

Liikuntakeskus Coressa yritysten henkilöstöllä on mahdollisuus ostaa esimerkiksi 10x kortti tai jäsenyys. Tuen maksamiselle on kaksi tapaa:

  • Liikuntasetelit, Ladattavat liikuntaetukortit ja Mobiilipalvelut (Smartum, Virike, Tyky, Ticket&mind..)
  • Laskutus (Liikuntakeskus Core laskuttaa yritystä esim. sovitulla osuudella työntekijän jäsenmaksusta)
    Työntekijä ja työnantaja voivat maksaa liikuntakortin yhdessä sopimillaan osuuksilla, esim. 50% ja 50%. Työnantaja voi myös maksaa liikuntakortin kokonaan. Lähetämme yrityslaskun verkkolaskuna, sähköpostitse tai paperilaskuna toiveenne mukaan.

Suosituin yritysten työntekijöilleen valitsema liikuntakorttivaihtoehto on jäsenyys, jonka kuukausihinta on Kellossa 39,90€ tai 420€/vuosi ja Haukiputaalla 29,90€/kk tai 299€/vuosi. Kannusta sinäkin henkilöstöäsi liikkumaan! Myös yhdessä liikkuminen on virkistävää. Meiltä voitte varata tilaustunteja kaikista järjestämistämme liikuntalajeista. Tilaustunnin hinta on 100€

Olen kiinnostunut yrityssopimuksesta. Yhteydenottopyyntö