Oletko Personal trainer ja etsit kuntosalia jossa voit valmentaa asiakkaitasi? Toivotamme sinut tervetulleeksi Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteeseen valmentamaan yksilöasiakkaitasi veloituksetta! Vain asiakas maksaa käynnistä: vaihtoehtona ovat kertamaksu, 10x kortti, viikkokortti, tutustumisjäsenyys tai jäsenyys. Valmennuksen edellytyksenä on noudattaa seuraavia ohjeita:

Voit saapua asiakkaasi kanssa Coreen
Asiakaspalvelun aukioloaikana: sinulla ja/tai asiakkaallasi ei ole voimassaolevaa asiakkuutta / kulkukorttia Kellon Corelle. Valmennuskäynti tehdään asiakaspalvelun aukioloaikana.
Asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella: sinulla ja asiakkaallasi on voimassaoleva asiakkuus / kulkukortti Kellon Corelle. Valmennuskäynti voidaan tehdä asiakaspalvelun aukioloaikojen ulkopuolella. Tämä mahdollisuus siis vain, kun molemmilla on voimassaoleva asiakkuus.

Voitte asiakkaasi kanssa käyttää vapaasti kuntosalia, toiminnallisia saleja, budoaluetta sekä ryhmäliikuntasaleja. Huomioitavaa on, että tiloissa on ryhmäliikuntatunteja sekä virtuaalituntien käyttäjiä, jolloin tietty tila tai osa laitteista voi olla varattuna. Tilaa ja laitteita on kuitenkin paljon, eli kaikki mahtuvat varmasti hyvin treenaamaan. Valmennustyösi, valmennusasiakkaasi sekä valmennuksien hinnoittelu/asiakkaan laskutus ovat vastuullasi.  Noudatattehan Coren tiloja käyttäessänne järjestyssääntöjä. Omien tuotteiden ja palveluiden markkinointi Coressa on kiellettyä.

Tervetuloa!