URHEILIJAJÄSENYYS

Urheilijat harjoittelevat pääsääntöisesti oman lajin parissa. Useimmin kuitenkin heille on hyötyä mm. voimaharjoittelusta tai lihashuoltotunneista sekä muista oheisharjoitteista joita voi suorittaa kuntosalilla. Liikuntakeskus Core haluaa tukea paikallisia kilpailevia urheilijoita sponsoroimalla liikuntamaksua liittymismaksun verran. Näin urheilija voi valita treenikuukausia tarvittavan määrän / vuosi pelkän kuukausimaksun (29,90€/kk tai 39,90€/kk) hinnalla. Urheilijajäsensopimuksessa on kalenterikuukauden irtisanomisaika.

Sponsoroimalla aloitusmaksun urheilijoille, haluamme olla vaikuttamassa Haukiputaalaisten urheiluseurojen urheilijoiden mahdollisimman hyviin harjoitteluolosuhteisiin ja menestymismahdollisuuksiin. Emme tue yksittäisiä joukkueita erillisillä sponsoriavustuksilla. Urheilijasopimuksen voi tehdä henkilö, joka urheilee (kilpailee) Haukiputaalaisessa urheiluseurassa joukkueessa tai yksilölajissa. Myös Oulun Kärppien pelaajat voivat tehdä urheilijasopimuksen.

Sponsorointituen saat liittymällä jäseneksi Coren asiakaspalvelussa tai kotisivuilla. Mikäli teet jäsensopimuksen kotisivuilla verkkokaupassa, toimi seuraavasti:

  1. Mikäli olet uusi asiakas, täytä asiakastiedot ja siirry valitsemaan jäsenyys Kello tai Haukipudas. Jatka maksuvaiheeseen ja kirjoita kampanjakoodi-kenttään URHEILU ja paina päivitä. Liittymismaksun hinta muuttuu 0€:oon. Jatka tästä jäsenyyden maksuun.
  2. Mikäli olet ollut Coren asiakkaana aiemmin ja sinulla on web-varaustunnukset, kirjaudu ensin ajanvarausjäjestelmään. Valitse sieltä omat tiedot (oikea yläkulma) ja siirry kortinostoon. siirry valitsemaan jäsenyys Kello tai Haukipudas. Jatka maksuvaiheeseen ja kirjoita kampanjakoodi-kenttään URHEILU ja paina päivitä. Liittymismaksun hinta muuttuu 0€:oon. Jatka tästä jäsenyyden maksuun.
  3. Mikäli olet ollut Coren asiakkaana aiemmin ja sinulla ei ole web-varaustunnuksia, voit aloittaa jäsenyyden asioimalla Coren asiakaspalvelussa