TUTUSTUMISJÄSENYYS 14,95€

Uusille asiakkaille, joilla ei ole koskaan aiemmin tai edeltävän 12kk:n aikana ollut jäsenyyttä Haukiputaan Corelle. Ei liittymismaksua. Voimassa 1 kuukauden aloituspäivästä alkaen.

OSTA TUTUSTUMISJÄSENYYS TÄSTÄ

Mikäli teet jatkosopimuksen jäsenyyteesi tutustumisjäsenyyden kuluessa, säästät liittymismaksun 19,90€. Hinta on jatkossa 29,90€.

JÄSENYYS HAUKIPUDAS 29,90€/kk

Liittymismaksu 19,90€
Jäsenmaksu 29,90€/kk
Sisäänpääsy 24h/vrk
Kuntosali, ryhmäliikunta, virtuaalitunnit
Irtisanoutumisaika 1kk

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ

Jäsenyyden voi tuplata, jolloin voit treenata sekä Haukiputaalla että Kellossa. Tuplausmaksu 60€, jäsenmaksu jatkossa 39,90€/kk. Tuplaus on voimassa kunnes päätät sopimuksen

Maksuvaihtoehtona myös ennakkomaksu 299€/12kk (24,90€/kk). Sopimuksesi jatkuu kuukausimaksullisena, ellet ole maksanut uutta 12kk:n jaksoa. Mikäli irtisanoudut ennen maksettujen 12 kk:n täyttymistä, veloitamme kuluneilta jäsenyyskuukausilta täysimääräisen jäsenmaksun sekä käsittelykulut 40€. Jäljelle jäävä osuus ennakkomaksusta palautetaan tai puuttuva osa veloitetaan. Huom! Liikuntaetua käyttäessäsi ei rahapalautus ole mahdollinen, mutta voit tilata erotuksella esim. kuntosaliohjelman.

Tutustu jäsensopimuslomakkeeseen TÄSTÄ

TUTUSTUMISJÄSENYYS 19,95€

Uusille asiakkaille, joilla ei ole koskaan aiemmin tai edeltävän 12kk:n aikana ollut jäsenyyttä Kellon Corelle. Ei liittymismaksua. Voimassa 1 kuukauden aloituspäivästä alkaen.

OSTA TUTUSTUMISJÄSENYYS TÄSTÄ

Mikäli teet jatkosopimuksen jäsenyyteesi tutustumisjäsenyyden kuluessa, säästät liittymismaksun 19,90€. Hinta on jatkossa 39,90€.

JÄSENYYS KELLO 39,90€/kk

Liittymismaksu 19,90€
Jäsenmaksu 39,90€/kk
Sisäänpääsy 24h/vrk
Kuntosali, ryhmäliikunta, virtuaalitunnit
Budo, toiminnallinen harjoittelu
Rentoutumishuone
Irtisanoutumisaika 1kk

LIITY JÄSENEKSI TÄSTÄ

Jäsenyyden voi tuplata, jolloin voit treenata sekä Kellossa että Haukiputaalla. Tuplausmaksu 60€, jäsenmaksu jatkossa 39,90€/kk. Tuplaus on voimassa kunnes päätät sopimuksen

Maksuvaihtoehtona myös ennakkomaksu 420€/12kk (35€/kk). Sopimuksesi jatkuu kuukausimaksullisena, ellet ole maksanut uutta 12kk:n jaksoa. Mikäli irtisanoudut ennen maksettujen 12kk:n täyttymistä, veloitamme kuluneilta jäsenyyskuukausilta täysimääräisen jäsenmaksun sekä käsittelykulut 40€. Jäljelle jäävä osuus ennakkomaksusta palautetaan tai puuttuva osa veloitetaan. Huom! Liikuntaetua käyttäessäsi ei rahapalautus ole mahdollinen, mutta voit tilata erotuksella esim. kuntosaliohjelman.

Tutustu jäsensopimuslomakkeeseen TÄSTÄ