JÄSENYYS ON LIIKUNTAKORTTI COREEN

Liikuntakeskus Coren jäsenyys tarkoittaa liikuntakorttia, joka on voimassa päivittäin. Jäsenenä sinulla on rajoittamaton kulkuoikeus liikuntakeskukseen 24h/7vrk! Kanta-asiakkaana saat useita hienoja etuja, joita kannattaa harjoittelun ohessa hyödyntää.

LIIKUNTA ELÄMÄNTAVAKSI

Jäsenyys ei sido sinua mihinkään, voit irtisanoutua milloin tahansa yhden kalenterikuukauden irtisanoutumisajalla. Poikkeuksena tästä, Corella on mahdollisuus sitoutua pitkäjänteisemminkin säännölliseksi liikunnan harrastajaksi (Jäsenyys 2 Kellossa). Tuolloin kuukausihinta on edullisempi.
Me haluamme kannustaa sinua säännölliseksi liikkujaksi kertaluonteisen tai kausittaisen liikkumisen sijaan. Tällöin vältyt ”jojoilulta”. Voit nauttia paremmasta ja energisemmästä olosta joka päivä & joka kuukausi.

TUPLAJÄSENYYS

Yksi suosituimmista jäsenyyksistä on tupla, joka mahdollistaa treenit sekä Kellossa että Haukiputaalla. Kun liityt jäseneksi Kellon toimipisteeseen, voit valita tuplauksen 60€ hintaan. Maksu on kertaluonteinen. Tuplauksesta ei tule jatkossa muita kustannuksia jäsenyyden kuukausihinnan (45€/52€/65€) lisäksi.  Pääset samalla kulkukortilla molempiin toimipisteisiimme. Tuplaus päättyy, kun päätät jäsensopimuksesi.

Liity jäseneksi verkkokaupassa tai asioimalla Coren asiakaspalvelussa!