JÄSENEKSI VOI LIITTYÄ JO NUORENA

Jäseneksi voi liittyä missä iässä tahansa: nuorena- aikuisena- ja eläkeläisenä. Huomioitavaa on, että itsenäisen harjoittelun ikäraja kuntosalilla on 14 vuotta. Poikkeuksen myönnämme 13 vuotta täyttäneille vanhempien vastuulla.  Tätä nuoremmat voivat harjoitella kuntosalilla vanhemman tai muun valvojan kanssa. Myös ohjatuille ryhmäliikuntatunneille voi osallistua, mikäli huoltaja katsoo tunnin soveltuvan nuorelle.

KULKUKORTTI LIIKUNTAKESKUKSEEN

Jäsenyys ladataan kulkukortille (5€) tai kulkurannekkeelle (9,90€), johon on mahdollista liittää web-varaustunnukset (2€). Sisäänpääsy 24h/7vrk!

JÄSENYYDEN MAKSU

Jäsenyyden ensimmäinen osa aloituspäivästä kuukauden loppuun maksetaan liittymisen yhteydessä. Huomaathan, että jos liityt 15pvä jälkeen, veloitetaan liittymispäivästä kuukauden loppuun sekä seuraava kuukausi. Jatkossa jäsenmaksu lähetetään kuukausittain e-laskuna verkkopankkiisi. Muista tehdä e-laskusopimus viikon kuluessa jäseneksi liittymisestäsi! Myös muita maksuvaihtoehtoja on. Lue lisää tästä

JÄSENYYDEN TAUKOMAHDOLLISUUDET

Kaikissa jäsenyyksissä on 1-6kk:n taukomahdollisuus seuraavista syistä: armeija, raskaus, väliaikainen vähintään 1kk:n pituinen työkomennus tai muutto ulkomaille, rakennusaika. Tauko aktivoidaan todistusta vastaan. Muutoin jäsenyyttä ei voi laittaa tauolle.

LIITY HAUKIPUTAAN JÄSENEKSI TÄSTÄ        LIITY KELLON JÄSENEKSI TÄSTÄ