KELLO Jäsensopimus 2

Ei liittymismaksua. Jäsenmaksu on 52€/kk tai perhejäsenyydessä 45€/kk (vähintään kaksi jäsentä samasta osoitteesta). Peruskausi 12kk, jonka jälkeen sopimus jatkuu toistaiseksi voimassaolevana 1kk:n irtisanomisajalla.  (Perhejäsenyydessä peruskausi-sääntö ei koske alle 18- vuotiaita, heillä sopimus on toistaiseksi voimassaoleva 1kk:n irtisanomisajalla). Peruskauden jälkeen mahdollisuus pitää 0-2 kuukauden tauko kerran vuodessa. Jäsenyys oikeuttaa harjoittelemaan Kellon toimipisteessä kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa sekä käyttämään rentoutustilaa. Sisäänpääsy 24h/vrk.

Lisäetu! Voit Tuplata jäsenyyden 60€ kertamaksulla, jolloin laajennamme kulkuoikeutesi myös Haukiputaan toimipisteeseen. Maksu on kertaluonteinen. Tuplaus ei vaikuta jäsenmaksuun. Tuplaus on voimassa niin pitkään kuin jäsensopimuksesi on voimassa, ja päättyy kun irtisanot sopimuksen.

 

KELLO Jäsensopimus 3

Ei liittymismaksua. Jäsenmaksu 65€/kk. Toistaiseksi voimassaoleva sopimus, jossa on 1 kk:n irtisanomisaika. Jäsenyys oikeuttaa harjoittelemaan Kellon toimipisteessä kuntosalilla ja ryhmäliikunnassa sekä käyttämään rentoutustilaa. Sisäänpääsy 24h/vrk.

Lisäetu! Voit Tuplata jäsenyyden 60€ kertamaksulla, jolloin laajennamme kulkukoikeutesi myös Haukiputaan toimipisteeseen. Maksu on kertaluonteinen. Tuplaus ei vaikuta jäsenmaksuun. Tuplaus on voimassa niin pitkään kuin jäsensopimuksesi on voimassa, ja päättyy kun irtisanot sopimuksen.

 

LISÄTIEDOT

Jäsenyys ladataan kulkukortille (hinta 5€), johon on mahdollista liittää web-varaustunnukset (hinta 2€).

Jäsenyyden ensimmäinen osa aloituspäivästä kuukauden loppuun maksetaan liittymisen yhteydessä. Huomaathan, että jos liityt 15pvä jälkeen, veloitetaan liittymispäivästä kuukauden loppuun sekä seuraava kuukausi. Jatkossa jäsenmaksu lähetetään e-laskuna verkkopankkiisi. Muista tehdä e-laskusopimus viikon kuluessa jäseneksi liittymisestäsi!
Kaikissa jäsenyyksissä on 1-6kk:n taukomahdollisuus seuraavista syistä: armeija, raskaus, väliaikainen vähintään 1kk:n pituinen työkomennus tai muutto ulkomaille, rakennusaika. Tauko aktivoidaan todistusta vastaan.

Jäsensopimuksen voi irtisanoa tästä.