URHEILIJAJÄSENYYS

Urheilijat harjoittelevat pääsääntöisesti oman lajin parissa. Useimmin kuitenkin heille on hyötyä mm. voimaharjoittelusta tai lihashuoltotunneista sekä muista oheisharjoitteista joita voi suorittaa kuntosalilla. Lajiharjoitusten lisäksi oheisharjoittelumäärä on kuitenkin rajallinen tai kausittainen. Coren URHEILIJAJÄSENSOPIMUS ottaa huomioon harjoittelun painotuksen omaan lajiin. Hinta on urheilijalle normaalia kuukausihintaa huomattavasti edullisempi: Haukiputaalla 14,95€/kk ja Kellossa 32,50€/kk. Sponsoroimalla osan urheilijoiden jäsenmaksusta, haluamme olla vaikuttamassa Haukiputaalaisten urheiluseurojen urheilijoiden mahdollisimman hyviin harjoitteluolosuhteisiin ja menestymismahdollisuuksiin.  Emme tue yksittäisiä joukkueita erillisillä sponsoriavustuksilla. Urheilijasopimuksen voi tehdä henkilö, joka urheilee (kilpailee) Haukiputaalaisessa urheiluseurassa joukkueessa tai yksilölajissa. Myös Oulun Kärppien pelaajat voivat tehdä urheilijasopimuksen. Urheilijasopimus on tehtävissä vuoden 2017 ajan. Urheilijasopimusta ei voi tuplata, mutta sen voi halutessaan tehdä molempiin liikuntakeskuksiin- Kelloon ja Haukiputaalle. Huom! Edustatko urheiluseuraa, joka olisi kiinnostunut urheilijajäsenyys-yhteistyöstä? Ota yhteyttä sanna@lkcore.fi

1.1.2018 ALKAEN

Urheilijat harjoittelevat pääsääntöisesti oman lajin parissa. Useimmin kuitenkin heille on hyötyä mm. voimaharjoittelusta tai lihashuoltotunneista sekä muista oheisharjoitteista joita voi suorittaa kuntosalilla. Liikuntakeskus Core haluaa tukea paikallisia kilpailevia urheilijoita sponsoroimalla liikuntamaksua liittymismaksun verran. Näin urheilija voi valita treenikuukausia tarvittavan määrän / vuosi pelkän kuukausimaksun (29,90 tai 39,90€/kk) hinnalla. Urheilijajäsensopimuksessa on kalenterikuukauden irtisanomisaika.

Sponsoroimalla osan urheilijoiden jäsenmaksusta, haluamme olla vaikuttamassa Haukiputaalaisten urheiluseurojen urheilijoiden mahdollisimman hyviin harjoitteluolosuhteisiin ja menestymismahdollisuuksiin. Emme tue yksittäisiä joukkueita erillisillä sponsoriavustuksilla. Urheilijasopimuksen voi tehdä henkilö, joka urheilee (kilpailee) Haukiputaalaisessa urheiluseurassa joukkueessa tai yksilölajissa. Myös Oulun Kärppien pelaajat voivat tehdä urheilijasopimuksen.

Huom! Edustatko urheiluseuraa, joka olisi kiinnostunut urheilijajäsenyys-yhteistyöstä? Ota yhteyttä sanna@lkcore.fi