Olen Joonas Kolehmainen, koulutettu urheiluhieroja ja Personal Trainer (Trainer4you). Hieronnassa olen erikoistunut urheiluhierontaan sekä klassiseen hierontaan. Valmennuksessa erikoisalaani on fitness- ja kehonmuokkausharjoittelu, mutta autan mielelläni myös vasta-alkajia sekä painonpudottajia.

Minulle tärkeää valmennuksessa on, että asiakas haluaa itsekin oppia ja tehdä muutoksia, jotta saadaan haluttuja tuloksia. Kuntosalilla haluan opettaa asiakkaalle oikeat tekniikat, eikä tehdä liikettä “sinnepäin” tai väärällä lihaksella. Haluan että oikea lihastuntuma löytyy, jotta saadaan aikaan oikeanlainen kehitys ja sitä kautta tuloksia.

Lisäksi jos koet tarvitsevasi apua ravintoasioissa, autan mielelläni. Usein jo pelkällä ruokavalion muutoksella saadaan huomattava muutos.

Hierontahuoneeni sijaitsee Kellon Corella (Nikintie 1) ja valmennan sekä Kellon että Haukiputaan liikuntakeskuksissa.

Hieronta-aikoja voi varata ajanvarausjärjestelmästä , puhelimitse 040 8360431 tai sähköpostilla joonas.ko@hotmail.com

Pistä rohkeasti viestiä ja salillakin saa tulla nykäisemään hihasta!

Personal training esitietolomake

  • Esim. millainen on päivärytmisi? Millaista työtä teet/kuuluuko työhösi näyttöpäätetyötä? Harrastatko arkiliikuntaa? Tupakoitko? Miten vietät vapaa-aikaasi?
  • Esim. Millaista liikuntaa olet harrastanut viimeisen puolen vuoden aikana ja kuinka usein. Jos et ole harrastanut liikuntaa mitkä ovat olleet suurimmat syyt liikkumattomuuteesi? Millaiseksi arvioisit oman kuntosi tason tällä hetkellä? Onko kuntosaliharjoittelu sinulle tuttua? Jos on, niin millaista harjoittelua olet tehnyt / teet?
  • Esim. mahdollisista sairauksista ja lääkityksistä, sekä seikoista, jotka voivat vaikuttaa valmennukseen. Onko sinulla liikerajoitteita tai muita ongelmia tuki- ja liikuntaelimistössä? Onko muita liikkumiseen vaikuttavia tekijöitä, joista valmentajan tulisi tietää?
  • Esim. arkiruokailu, viikonloppuruokailu, herkuttelu, alkoholin käyttö?
  • Kerro vapaasti mitä odotat valmennukselta ja millaisiin asioihin haluaisit kiinnittää huomiota.
  • Hyväksyn valmennusyhteistyöhön liittyvät tietosuojakäytänteet, joista tarkemmat tiedot löydän valmennuksen rekisteriselosteessa osoitteessa www.lkcore.fi/valmennus
  • Syötä luku väliltä 0 - 99.