Defcon on korkealuokkainen itsepuolustusmenetelmä. Se kehittää paitsi henkistä valmiutta ja itsepuolustustaitoja, myös harjoittelijan kuntoa ja fysiikkaa! Fyysinen harjoittelu kaikkine lisäpiirteineen onkin jotakin, mitä itsepuolustuksen valmentamisessa ei ole aiemmin nähty.

Laji kokoaa yhteen teorian ja käytännön turvallisesta ajattelusta, tehokkaasta toiminnasta ja tieteen tukemasta teoriasta. Omaksu nopeasti – toimi tehokkaasti!

Defconin tausta on maailman parhaissa itsepuolustus- ja kamppailulajeissa. Defcon on saanut vaikutteita useista eri lajeista, kuten nyrkkeilystä, thainyrkkeilystä,  Defendosta, Krav Magasta, painista, lukkopainista, koukkupainista ja brassijujutsusta.  Dirty Fighting tuo oman mielenkiintoisen aggressiivisen lisän. Samoin Defcon- valmennuksen ideologia. Turvallisuusalan ammattilaiset ovat teroittaneet tekniikat. Käytäntö on muovannut toimivimmat toimintamallit. Defcon on katukamppailua. Se on selviytymistä pahoissa paikoissa. Defcon on ratkaisu sinulle, joka haluat kulkea rauhassa.

Lue lisää www.defcon.fi