Defcon on korkealuokkainen itsepuolustusmenetelmä. Se kehittää paitsi henkistä valmiutta ja itsepuolustustaitoja, myös harjoittelijan kuntoa ja fysiikkaa! Fyysinen harjoittelu kaikkine lisäpiirteineen onkin jotakin, mitä itsepuolustuksen valmentamisessa ei ole aiemmin nähty.

Laji kokoaa yhteen teorian ja käytännön turvallisesta ajattelusta, tehokkaasta toiminnasta ja tieteen tukemasta teoriasta. Omaksu nopeasti – toimi tehokkaasti!

Defconin tausta on maailman parhaissa itsepuolustus- ja kamppailulajeissa. Defcon on saanut vaikutteita useista eri lajeista, kuten nyrkkeilystä, thainyrkkeilystä,  Defendosta, Krav Magasta, painista, lukkopainista, koukkupainista ja brassijujutsusta.  Dirty Fighting tuo oman mielenkiintoisen aggressiivisen lisän. Samoin Defcon- valmennuksen ideologia. Turvallisuusalan ammattilaiset ovat teroittaneet tekniikat. Käytäntö on muovannut toimivimmat toimintamallit. Defcon on katukamppailua. Se on selviytymistä pahoissa paikoissa. Defcon on ratkaisu sinulle, joka haluat kulkea rauhassa.

Lue lisää www.defcon.fi

Ilmoittautuminen peruskurssille

  • Täytä lomake ja paina "lähetä". Ilmoittautumisesi rekisteröityy meille automaattisesti. Erillistä osallistumisvahvistusta ei lähetetä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Lisätietoja peruskurssille osallistumsiesta saat täältä: Mikäli sinulla on kysyttävää, lähetäthän viestiä asiakaspalveluumme liikuntakeskus@lkcore.fi