Defendo Blue pohjautuu Scandinavian Defendoon. Siinä missä siviileille koulutettavassa itsepuolustuksessa mahdollisesti irtaannutaan tilanteesta, Defendo Bluessa pyritään ensisijaisesti kontrolloimaan tai ottamaan tilaa voimankäyttövälineen käyttöä varten.

Tärkeässä osassa harjoittelussa ovat siirtyminen hätävarjelusta voimankäyttöön, kuljetusotteet, maahanviennit ja raudoittaminen. Harjoittelussa on mukana työssä kannettavia voimankäyttövälineitä.

Harjoituksissa käydään läpi esimerkiksi voimankäyttöä yksin tai parin kanssa, eri tavoin aseistautuneen kohdehenkilön kohtaamista, tehdään skenaarioharjoitteita ja syvennytään stressireaktioihin ja taktiikkaan.

Defendo Bluen tekniikat tuovat lisää ammattitaitoa sinulle, joka haluat toimia työssäsi turvallisesti ja varmistaa että voimankäyttösi on hallittua.

Defendo Blue sopii erityisesti niille jotka toimivat järjestyksenvalvontatehtävissä (esim. poliisi, vartija, järjestyksenvalvoja jne.) Harjoittelu antaa työkaluja henkilöille, jotka kohtaavat jo lähtökohtaisestikin väkivaltaa työssään.

Tutustu lajiin peruskurssilla
Lajin harjoittelu aloitetaan peruskurssilta. Se kestää kuukauden, jonka jälkeen siirrytään harrastajiin. Peruskurssilla opitaan Defendo Bluen perustason tekniikat ja taktiikat.

Peruskurssien hinta 40 €,  ei sisälly jäsenyyteen eikä vaadi jäsenyyttä.

Jatka peruskurssilta harrastajiin
Peruskurssin käytyäsi voit jatkaa harjoittelua harrastajaryhmissä.

Ilmoittautuminen peruskurssille

  • Täytä lomake ja paina "lähetä". Ilmoittautumisesi rekisteröityy meille automaattisesti. Erillistä osallistumisvahvistusta ei lähetetä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Peruskurssin hinta on 40€ + kulkukortti 5€ Mikäli sinulla on kysyttävää, lähetäthän viestiä asiakaspalveluumme liikuntakeskus@lkcore.fi