MUAY THAI
Muay Thai on lähtöisin Thaimaasta, jossa lajilla on vuosisatojen taakse ulottuvat perinteet. Kyseessä on pystyottelulaji, jossa tekniikoita ovat mm. sääripotkut, polvipotkut, etupotkut, kyynärpäälyönnit, vartaloheitot ja pystypaini.

Muay Thai on kilpaurheilulaji, mutta sopii erinomaisesti myös kuntoilumuodoksi.  Suurin osa lajin harrastajista Suomessa onkin mukana kuntoilumielessä. Laji sopii sekä miehille että naisille.

Tutustu lajiin peruskurssilla
Lajin harjoittelu aloitetaan peruskurssilta. Se kestää kuukauden, jonka jälkeen siirrytään harrastajiin. Peruskurssilla harjoitellaan Muay Thain perusteita ja totutetaan kehoa lajiharjoitteluun. Kurssilla harjoitellaan mm. otteluasentoa, liikkumista, väistöjä, vartalopotkuja, alapotkuja, pysäytyspotkuja, suoria lyöntejä, koukkulyöntejä, torjuntoja, lähiottelua sekä välineharjoittelua. Peruskurssille et tarvitse omia välineitä, vaan ne löytyvät salilta.

Peruskurssien hinta 40 €,  ei sisälly jäsenyyteen eikä vaadi jäsenyyttä.

Jatka peruskurssilta harrastajiin
Peruskurssin käytyäsi voit jatkaa harjoittelua harrastajaryhmissä. Tässä vaiheessa harjoittelijoilla pitää olla suojat, sillä treenit sisältävät paljon pariharjoittelua ja sparrailua. Harrastajaryhmissä voit käyttää salilta saatavia suojia, mutta suosittelemme omien varusteiden hankkimista.

Ilmoittautuminen peruskurssille

  • Täytä lomake ja paina "lähetä". Ilmoittautumisesi rekisteröityy meille automaattisesti. Erillistä osallistumisvahvistusta ei lähetetä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Peruskurssin hinta on 40€ + kulkukortti 5€ Mikäli sinulla on kysyttävää, lähetäthän viestiä asiakaspalveluumme liikuntakeskus@lkcore.fi