NAISTEN ITSEPUOLUSTUKSEN PERUSKURSSI
Maailman muuttuessa ovat naisten itsepuolustustaidot tulleet entistä tärkeämmäksi. Naiset ovat aiempaa itsenäisempiä, matkustavat ympäri maailmaa ja asuvatkin monesti yksin. Ympäristöt saattavat olla hyvinkin turvattomia. Väkivallan uhkaa esiintyy myös monissa eri työtehtävissä, kuten hoitotyössä, kaupanalalla ja asiakaspalveluammateissa.

Naiset ovat olleet jo kauan kiinnostuneita itsensä puolustamisesta väkivaltatilanteissa. Miten tilanteita voi välttää ja ennaltaehkäistä tai miten toimia niitä kohdatessa?

Osallistu naisten itsepuolustuskurssille! Seuraava kurssi alkaa 4.1.2020. Itsepuolustustaitojen harjoittelu lisää omaa itsepuolustuskykyä ja mahdollisuuksia suojella muita. Harjoituksiin sisältyy mm. uhkien ja väkivaltaisten tilanteiden ennalta ehkäisemistä ja niihin varautumista, fyysisen suorituskyvyn parantamista, erilaisten puolustustekniikoiden opettelua sekä henkisten valmiuksien ja suorituskyvyn kehittämistä väkivaltatilanteiden varalta. Opit mm. vapautumistaitoja vaarallisista otteista pystyssä ja maassa.

Itsepuolustustaidot ovat kuin ensiaputaitoja: meidän kaikkien tulisi ne osata!

Ilmoittautuminen peruskurssille

  • Täytä lomake ja paina "lähetä". Ilmoittautumisesi rekisteröityy meille automaattisesti. Erillistä osallistumisvahvistusta ei lähetetä. Huomioithan, että ilmoittautuminen on sitova. Lisätietoja peruskurssille osallistumsiesta saat täältä: Mikäli sinulla on kysyttävää, lähetäthän viestiä asiakaspalveluumme liikuntakeskus@lkcore.fi