Tervetuloa kamppailu/ itsepuolustus peruskurssille Liikuntakeskus Coreen! Peruskurssin aloituspäivämäärä ja kesto on ilmoitettu ennakkoon. Mikäli et pääse mukaan heti ensimmäiselle aloituskerralle,  voit osallistua toisesta treenikerrasta alkaen.

Peruskurssit pidetään kamppailusalissa.  Ylle kannattaa varata rento liikuntavaatetus, esim. t-paita ja shortsit tai jumppahousut. Harjoittelu tapahtuu avojaloin tatamilla. Jotta tatami pysyy puhtaana, on tärkeää että jalat ovat pestyt ja puhtaat tatamille mennessä. Pukuhuoneen ja tatamin välillä kulkuun mukaan voi varata sandaalit. Korut kannattaa ottaa treenien ajaksi pois. Huomioithan, että tarttuvat ihosairaudet ovat este osallistumiselle. Harjoitteluvarusteet saa Coresta.

Peruskurssit kuuluvat jäsenyyden hintaan. Myös muita vaihtoehtoja osallistumiselle on, niistä löydät lisätietoa ohessa. Peruskurssille voi osallistua:

  • Tutustumisjäsenyydellä 19,95€/kuukausi (kulkukortti 5€)
    * Tämä vaihtoehto uusille asiakkaille!
  • Jäsenkortilla 39,90€/kk (liittymismaksu 19,90€, kulkukortti 5€)
  • 10x kortilla 79€ (kulkukortti 5€)

Liikuntakortin voi noutaa asiakaspalvelun aukioloaikana ennen peruskurssin alkua. Mikäli asiakaspalvelu on avoinna peruskurssin aloituspäivänä, saat liikuntakortin ensimmäisellä käyntikerralla.

Peruskurssin jälkeen lajin harjoittelua voi jatkaa harrastajaryhmissä.