Tervetuloa peruskurssille!

Ilmoittautuminen
Ilmoittauduthan peruskurssille tästä, jonka jälkeen saat paluuviestin ”kiitos ilmoittautumisesta”. Ilmoittautumisesta ei lähetetä muuta/ erillistä vahvistusta. Osallistumispaikkoja on rajallisesti, ja siksi ilmoittautuminen on aina sitova.   

Kurssi alkaa
Peruskurssi alkaa ilmoitettuna ajankohtana Liikuntakeskus Coren Kellon toimipisteessä. Saavuthan paikalle hyvissäajoin. Oman liikuntakortin voit ostaa saapuessasi asiakaspalvelusta. Mikäli asiakaspalvelu on peruskurssin aloituspäivänä suljettu, tulee liikuntakortti noutaa ennakkoon.

Peruskurssille voi osallistua
1) Tutustumisjäsenyydellä (tämä vaihtoehto uusille asiakkaille) 19,95€/kuukausi (kulkukortti 5€)
2) Jäsenkortilla 39,90€/kk (liittymismaksu 19,90€, kulkukortti 5€)
3) 10x kortilla 79€ (kulkukortti 5€)

Vaatteet ja varusteet
Varaa mukaasi lajiin sopivat liikuntavaatteet. Useimpiin lajeihin sopivat t-paita ja shortsit / trikoot. Painissa vaatteiden tulee olla mahdollisimman ihonmyötäisiä, tai asiaankuuluvia kimono-takkeja/-housuja. Vaatteissa ei saa olla vetoketjuja eikä hilettä /glitteriä tms. On tärkeää, että huolehdit aina treenivaatteiden hyvästä puhtaudesta! Huomioithan kanssatreenaajat huolehtimalla omasta hygieniasta. Raikkaan tuoksuisten kavereiden kanssa on mukava treenata! Vältä kuitenkin voimakkaiden parfyymeiden/ tuoksujen käyttöä.

Tatamilla treenataan avojaloin. Jotta tatami pysyy puhtaana, on ehdottoman tärkeää että kädet ja jalat ovat pestyt ja puhtaat tatamille mennessä. Käytä aina sandaaleja siirtyessäsi pukuhuoneesta tatamille. Hygieniasyistä kengillä ei saa mennä tatamille, lukuunottamatta sellaisia paini-/nyrkkeilytossuja joita ei käytetä muualla. Mikäli käytät tällaisia tossuja, puethan ne jalkaan vasta tatamin laidalla ja riisu heti lähtiessäsi tatamilta. Näin vältämme lian ja pöpöjen siirtymisen kengänpohjien mukana tatamille.

Kynsien tulee olla lyhyet. Poista korut treenien ajaksi. Huomioithan, että tarttuvat ihosairaudet ovat este osallistumiselle.

Harjoitteluvarusteet saa alkuun Coresta. Suosittelemme kuitenkin omien varusteiden hankkimista mahdollisimman pian. Yhteiskäytössä olevien varusteiden (esim. nyrkkeilyhanskat) parasta mahdollista hygieniaa emme aina voi taata. Suosittelemme hyödyntämään yhteistyökumppaniemme tarjoamaa alennusta varustehankintoihin. Tilausosoitteen ja alennuskoodin löydät kamppailusalin seinältä.

Peruskurssin jälkeen
Peruskurssin jälkeen lajin harjoittelua voi jatkaa harrastajaryhmissä.