KEVÄÄN PIENVALMENNUSRYHMIÄ KELLOSSA JA HAUKIPUTAALLA

SELKÄRYHMÄ alkaa su 25.3.2018 Kellon Corella: Hinta 29,90€/kk ( Yhteensä 6 yhteistreeniä 3k aikana, kokonaishinta 89,70€. Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 10x kortilla tai jäsenkortilla) 

Veloitukseton henkilökohtainen aloitushaastattelu! Selkäryhmä on tarkoitettu henkilöille jotka kärsivät selkävaivoista siinä määrin, että eivät uskalla tulla yksin salille treenaamaan. Jos selkä oikkuilee, on äärimmäisen tärkeää että koko keho on voimakas ja ryhti hyvä. Aina löytyy liikkeitä, joita voi tehdä – ne vain pitää osata valita oikein ja tehdä oikealla tekniikalla. Ryhmälle laaditaan ohjelma, jossa liikkeet eivät ärsytä selkää, mutta vahvistavat keskikehoa, jalkoja ja ylävartaloa parantaen ryhtiä ja sitä kautta selän toimintaa. Liikkeet voidaan myös skaalata helpoista vaativampiin: tarkoituksena se, että jokainen pystyy tekemään omaa kuntotasoaan kehittävän ohjelman. Treeni tehdään yhteisharjoituksissa kuntopiirityyppisenä niin, että teemaa pystytään vaihtamaan eri treenikerroille tarpeen mukaan. Ryhmäläiset saavat myös neuvot aerobisen kunnon kehittämistä varten. Venyttelyyn käytetään riittävästi aikaa jota ryhmäläiset osaavat huolehtia itse äärimmäisen tärkeästä liikkuvuudesta. Psyykkiselle hyvinvoinnille liikkuminen on tärkeää, ja vertaisryhmän tuki auttaa asiaa monen kohdalla.

Valmentaja: Tiina Ruokojärvi
Ilmoittautumiset: tiina@lkcore.fi
Mukaan mahtuu 4-6 hlö

TÄYNNÄ! KESÄKONDIS alkaa su 8.4.2018 Haukiputaan Corella: Hinta 89€/kk/3kk tai 260€ (Yhteensä 10 vkoa. Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 10x kortilla tai jäsenkortilla)

Pienryhmävalmennuksessa yhdistyy personal trainingin ja ryhmätreenien hyvät puolet; saat omia tavoitteita tukevan treeniohjelman päivityksineen,ravinto-ohjeet omien tavoitteiden mukaan,valmentajan tuen,ryhmän tuen ja taatusti tehokkaat (ja hauskat) yhteistreenit kerran viikossa! Tapaamiset sunnuntaisin klo 16.15 Haukiputaan Corella. Voit osallistua valmennukseen jos sinulla on jäsenyys joko Kelloon tai Haukiputaalle.

Valmentaja: Riikka Kuokkanen
Ilmoittautumiset: riikka.kuokkanen@gmail.com
Mukaan mahtuu 12 hlö

TÄYNNÄ! KESÄKONDIS alkaa su 8.4.2018 Haukiputaan Corella: Hinta 89€/kk/3kk tai 260€ (Yhteensä 10 vkoa. Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 10x kortilla tai jäsenkortilla)

Pienryhmävalmennuksessa yhdistyy personal trainingin ja ryhmätreenien hyvät puolet; saat omia tavoitteita tukevan treeniohjelman päivityksineen,ravinto-ohjeet omien tavoitteiden mukaan,valmentajan tuen,ryhmän tuen ja taatusti tehokkaat (ja hauskat) yhteistreenit kerran viikossa! Tapaamiset sunnuntaisin klo 19.15 Haukiputaan Corella. Voit osallistua valmennukseen jos sinulla on jäsenyys joko Kelloon tai Haukiputaalle.

Valmentaja: Riikka Kuokkanen
Ilmoittautumiset: riikka.kuokkanen@gmail.com
Mukaan mahtuu 12 hlö

PAINONNOSTON ALKEET alkaa su 15.4.2018 Kellon Corella: Hinta 180€ (Yhteensä 5 yhteistreeniä. Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 10x kortilla tai jäsenkortilla)
Haluaisitko oppia painonnoston perusteita ohjatusti valmentajan johdolla? Ilmoittaudu mukaan pienryhmään, johon otetaan mukaan enintään 8 osallistujaa!
15.4.2018 klo 15.30 Jalkakyykyt 22.4.2018 klo 15.30 Työnnön vetovaiheet  29.4.2018 klo 15.30 Työnnön työntövaiheet
20.5.2018 klo 15.30 Tempaus  27.5.2018 klo 15.30 Tekniikkaharjoitukset

Valmentaja: Beerit Kopola, Suomen Painonnostoliiton kouluttama ohjaaja (pnok1)
Ilmoittautumiset: liikuntakeskus@lkcore.fi
Mukaan mahtuu 8 hlö

FRESH START alkaa la 21.4.2018 Kellon Corella: Hinta 89€/kk (Kesto 9 vko, kokonaishinta 267€) Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 10x kortilla tai jäsenkortilla)
Ryhmässä tutustumme kuntosaliharjoitteluun, ryhmäliikuntaan, puhumme ravinnosta ja kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Ryhmä on suunnattu aloittelijoille. Tapaamiset lauantaisin 12.45-13.30. Valmennus sisältää yhden yksilötapaamisen valmentajan kanssa (30min).

Valmentaja: Emmi Salminen
Ilmoittautumiset: emmi@lkcore.fi
Mukaan mahtuu 8 hlö