SYKSYN PT-VALMENNUSRYHMÄT

SELKÄRYHMÄ alkaa 08/2018 Kellon Corella: Hinta 29,90€/kk ( Yhteensä 6 yhteistreeniä 3k aikana, kokonaishinta 89,70€. Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 10x kortilla tai jäsenkortilla) 

Veloitukseton henkilökohtainen aloitushaastattelu! Selkäryhmä on tarkoitettu henkilöille jotka kärsivät selkävaivoista siinä määrin, että eivät uskalla tulla yksin salille treenaamaan. Jos selkä oikkuilee, on äärimmäisen tärkeää että koko keho on voimakas ja ryhti hyvä. Aina löytyy liikkeitä, joita voi tehdä – ne vain pitää osata valita oikein ja tehdä oikealla tekniikalla. Ryhmälle laaditaan ohjelma, jossa liikkeet eivät ärsytä selkää, mutta vahvistavat keskikehoa, jalkoja ja ylävartaloa parantaen ryhtiä ja sitä kautta selän toimintaa. Liikkeet voidaan myös skaalata helpoista vaativampiin: tarkoituksena se, että jokainen pystyy tekemään omaa kuntotasoaan kehittävän ohjelman. Treeni tehdään yhteisharjoituksissa kuntopiirityyppisenä niin, että teemaa pystytään vaihtamaan eri treenikerroille tarpeen mukaan. Ryhmäläiset saavat myös neuvot aerobisen kunnon kehittämistä varten. Venyttelyyn käytetään riittävästi aikaa jota ryhmäläiset osaavat huolehtia itse äärimmäisen tärkeästä liikkuvuudesta. Psyykkiselle hyvinvoinnille liikkuminen on tärkeää, ja vertaisryhmän tuki auttaa asiaa monen kohdalla.

Valmentaja: Tiina Ruokojärvi
Ilmoittautumiset: tiina@lkcore.fi
Mukaan mahtuu 4-6 hlö

SYYSKONDIS alkaa Haukiputaalla 08/2018: hinta 3 x 89€ tai  260€ (Yhteensä 10 viikkoa ja 10 tapaamista. Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 10x kortilla tai jäsenkortilla). Ryhmä kokoontuu sunnuntaisin klo 16.45

Syyskondis on 10 viikkoa kestävä pienryhmävalmennus personal trainerin johdolla. Valmennukseen kuuluu 10 tapaamista ryhmän ja valmentajan kanssa,yhteiset treenit kuntosalilla/ulkona/ryhmäliikuntasalissa,treeniohjelma,ruokavalio-ohjeistus,wats-app ryhmä ja valmentajan sekä muiden ryhmäläisten tuki. Yhteistreenit ovat vaihtelevia ja ne on suunniteltu siten,että jokainen voi haastaa niissä itsensä oman kuntotason mukaan. Treeneissä kehitetään sekä aerobista- että lihaskuntoa.Tavoitteenasi voi olla painonpudotus,kiinteytyminen, tai ihan vain treenimotivaation löytyminen kesän jälkeen.Omaathan kohtalaisen pohjakunnon ja hieman harjoittelutaustaa osallistuaksesi ryhmään.

Valmentaja: Riikka Kuokkanen
Lisätiedet ja sitovat ilmoittautumiset: riikka.kuokkanen@gmail.com

LISÄÄ VOIMAA NAISILLE! Alkaa Kellossa 08/2018: hinta 3 x 89€ tai  260€ (Yhteensä 10 viikkoa ja 10 tapaamista. Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 10x kortilla tai jäsenkortilla) Ryhmä kokoontuu tiistaisin klo 17.30

Tämän 10 viikon valmennuksen aikana opit erilaisia treenitekniikoita ja liikkeitä tehostamaan kuntosaliharjoitteluasi. Opit tekemään liikkeet oikein ja käyttämään oikeita kohdelihaksia. Yhteistreeneissä keskitymme yhteen lihasryhmään kerrallaan,ja treeneissä jokainen pääsee haastamaan itsensä valmentajan ja muun ryhmän avulla. Tavoitteenasi voi olla lihasmassan lisäys,kiinteytyminen tai painon pudotus.Valmennukseen kuuluu treeniohjelma,ravinto-ohjelma,wats-app ryhmä,yhteiset treenit kuntosalilla ja valmentajan tuki.Ryhmään osallituaksesi omaathan hieman kokemusta kuntosaliharjoittelusta.

Valmentaja: Riikka Kuokkanen
Lisätiedet ja sitovat ilmoittautumiset: riikka.kuokkanen@gmail.com

SALISTARTTI NAISILLE alkaa 08/2018 Kellon Corella: Hinta 89€ (Kesto 1kk 4 tapaamista. Hinta ei sisällä liikuntakorttia, osallistuminen kertamaksulla, 10x kortilla tai jäsenkortilla)
Opit kuntosaliharjoittelun käytännöt ja kirjoittamattomat säännöt, tehokkaan kuntosaliohjelman, lämmittely- ja venyttelytekniikat. Saat kurssilta kuntosaliohjelman käyttöösi. Kurssi antaa sinulle valmiudet turvalliseen mutta myös tehokkaaseen itsenäiseen harjoitteluun. Tämä on matalan kynnyksen ryhmä, jossa ei ole tyhmiä kysymyksiä.

Valmentaja: Emmi Salminen
Ilmoittautumiset: emmi@lkcore.fi
Mukaan mahtuu 4-6 hlö